engangskamera

Leder du efter et smart og billigt engangskamera til at forevige de vigtigste stunder i dit liv, så kan du finde flere forskellige modeller af engangskamera her hos Føniks Computer. Et engangskamera fungerer perfekt til fødselsdage, bryllupper og vigtige begivenheder, hvor du gerne vil have dine gæster lever sig ind i øjeblikket med dig og tager billeder som du kan gemme som et minde resten af livet. Vi fører flere forskellige engangskameraer, hvor du kan finde nogle der både tager billeder i farve men også i sort og hvid. Du kan derfor helt selv styre hvilken slags billeder dine gæster tager, når de bruger en af de smarte engangskameraer som vi sælger. Er du interesseret i et engangskamera til dig selv, hvis nu du skal på ferie eller ud at rejse, så kan du også finde flere forskellige af slagsen her - inklusiv vandtætte engangskameraer. Se vores udvalg igennem af engangskamera her.

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Ofte stillede spørgsmål

Er alle engangskameraer ens? 

Nej! Fundamentalt fungerer de ens, med at du kun kan bruge dem en gang efter et X antal billeder, men nogle kan have forskellige funktionaliteter. Du kan blandt andet vælge vandtætte engangskameraer eller sort/hvid engangskameraer. 

Hvad koster det at fremkalde ens billeder?

Prisen på fremkaldelsen af billeder afhænger af stedet du får det fremkaldt ved. Men de fleste traditionelle fotobutikker, fysiske såvel som online, har prisklasser der passer inden for enhvers budget. 

Hvor lang tid tager det at få fremkaldt ens billeder?

Det kommer an på den individuelle fysiske eller online butik, men ved en fysisk fotobutik kan du ofte nøjes med at vente en dag eller to for at få dine billeder. Hvis det er sort og hvid, så kan det ofte forekomme længere ventetid ved fysiske butikker da mange skal sende billederne til fremkaldelse i Tyskland. 

Et engangskamera giver sjov og underholdning for alle

Et engangskamera er sikker velkendt for de fleste mennesker, hvor du måske har barndomsminder fra en sommerferie eller badeferie, og du kan sikkert nikke genkendende til den hygge og sjov der kommer af at have et engangskamera. Det er et godt alternativ til de dyrere kameraer på markedet, hvis du søger et analog kamera der kan tage få billeder du kan have for evigt - og til en virkelig overkommelig pris. 

Et engangskamera er perfekt for dig der gerne vil have muligheden for at kunne tage billeder af sjove og hyggelige stunder med venner og familien, hvor du helst ikke vil investere i et avanceret kamera, men stadig gerne vil have de fysiske billeder et analog kamera kan give. Med et engangskamera får du nemlig præcis det. Du behøver ikke at skulle undersøge alt det tekniske der kommer med et dyrt analog eller digital kamera, i stedet kan du bare finde det engangskamera der passer til dine ønsker - om det skal bruges almindelig, under vand eller have sort/hvid billeder. 

De er intuitive og nemme at bruge, hvilket gør dem essentielle, hvis du gerne vil have billeder af hverdagsøjeblikke der er en smule mere unikke end et billede på din mobiltelefon. Du får nemlig det klassiske retro look på dine billeder, som du kender det fra de gamle billeder i familiealbummet, så dine fremkaldte billeder føles bare en smule mere specielle end alle de andre billeder du normalt tager med mobiltelefonen. 

Vælg det rigtige kamera til dit behov

Når du vælger dit første engangskamera så kan det være en god at overveje hvilket behov det skal dække, da der er forskellige former af engangskameraer. For det meste har du muligheden for at vælge mellem:

Almindeligt engangskamera

Med denne type, får du et helt almindeligt analog engangskamera, som give dig billeder i farver og som du kan bruge i de fleste sammenhæng. Du kan vælge forskellige designs, når det kommer til udseendet, men fundamentalt fungerer de ens. Dette er et godt valg hvis du gerne tage billeder af begivenheder, venner eller andet og hvis du gerne vil have billeder i farve. 

Sort/hvid engangskamera

Med denne type kamera har du muligheden for at tage billeder i sort og hvidt. Her er der ingen farve, men du kan få nogle helt andre udtryk frem ved brug af denne. Det er perfekt for dig der gerne være lidt mere kreativ med dine billeder. 

Vandtæt engangskamera

Denne type er til dig der gerne vil have muligheden for at tage billeder under vand, hvor du ikke kan gøre dette med et almindeligt eller sort/hvidt engangskamera. Her kan du tage dit kamera med på ferien, hvor du kan få taget fantastiske billeder under vandet af alt hvad havet har at byde på. 

Skab gode minder med et engangskamera

Vil du have muligheden for at forevige alle de gode minder i livet, så kan et engangskamera være det perfekte følgesvend gennem livet, hvor du altid har muligheden for at investere i et nyt billigt engangskamera til at tage billeder med. Du kan købe engangskameraer i forskellige designs og med forskellige specifikationer, så du altid kan være sikke på at finde det helt rigtige kamera til dig. 

Skal du på ferie til udlandet, hvor du gerne vil have minder for livet, så kan du med fordel kigge efter en eller flere engangskameraer, der giver dig muligheden for at tage unikke billeder du kan vise til familien når i er hjemme igen. Er det en ferie hvor du skal i vandet ofte, måske dykke ned til fiskene, så er et vandtæt engangskamera perfekt til dig. Her kan du let tage billeder af fiskene eller havbundens magiske univers, som du let kan vise venner og familie når du er tilbage i Danmark. 

Et kamera der kun kan bruges en gang, eller indtil de 27-39 billeder er taget, er fantastisk hvis du gerne vil have gæster til en stor fest, som et bryllup, til at tage billeder af aftenens store øjeblikke. Her giver du dine gæster muligheden for at tage billederne og du kan være sikker på at få smukke, fantastiske og skøre billeder ud af dette. Det giver minder for livet, både til dig selv og dine gæster. 

Der er mange gode grunde til at investere i et engangskamera, hvis du gerne vil have muligheden for at finde alle de gode minder frem i fremtiden når du kigger igennem billederne sammen med familie eller venner.

Overvejelser at tage sig når det rette engangskamera skal findes

Foruden at vide hvilken type engangskamera du er interesseret i, almindelig eller undervands, så er der nogle enkelte tekniske ting man også kan overveje sig. Der findes et stort udvalg af engangskameraer på internettet og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvilken der er bedst at vælge. Derfor kan du følge nogle af disse råd, hvis du er i tvivl om hvad du skal kigge efter. 

Antal billeder det kan tage

Alt efter hvilket engangskamera du vælger, så er der forskel på hvor mange billeder du kan tage. Du bør derfor være opmærksom på antallet af billeder filmen tillader. De fleste modeller giver dig omkring 27 eksponeringer, billeder der kan tages, men nogle gange kan du finde modeller der giver dig flere eller færre billeder du kan tage. Derfor bør du altid tjekke inden du køber dit nye kamera.

Specifikationer på kameraet

Specifikationerne på et engangskamera kan variere fra model til model, hvor funktionerne er mere avanceret ved dem der har en højere pris. Du har blandt andet muligheden for at finde et kamera med blitz i, så du kan tage billeder om aftenen og natten, uden at der er problemer med kvaliteten. Det du dog skal være opmærksom på er hvor høj eller lav ISO er på det engangskamera du kigger på. ISO styrer hvor sensitivt kameraets sensor er over for lys, hvor det påvirker kvaliteten af billedet. 

Derfor: Jo højere ISO, jo bedre kvalitet på billedet. Du finder dog ofte engangskameraer hvor ISO ligger mellem 400-700 og sjældent et kamera, hvor ISO er så lavt, at du ikke kan tage billeder der er gode nok for de fleste mennesker. 

Engangskameraer er generelt budgetvenlige alternativer til andre analog kameraer, så det er nemt at investere i et kamera med lidt højere specifikationer da det er inden for de flestes budget.

Farverne på billederne 

Du bør være opmærksom på om engangskameraet tager billeder i farve eller i sort/hvid. Følelserne der kommer frem på billederne er forskellig, alt efter om det er i farve eller om det er sort og hvid, derfor er det vigtigt at lægge ekstra mærke til det når du investerer i et engangskamera. 

Kameraets design og udseende

Dette punkt er ikke nødvendigvis det vigtigste, men hvis du skal bruge kameraet til et bestemt formål kan det være en god idé at kigge efter et der passer perfekt til formålet. For eksempel behøver du ikke et bestemt design til hverdagsbrug, men hvis du skal bruge det til et bryllup kan et design med bryllupstema være det mest oplagte valg. 

Specifikt mærke på engangskameraet

Det kan være at du gerne vil have et bestemt mærke når det kommer til valget af et engangskamera. Vi har altid et udvalg af de bedste engangskameraer, uanset mærket, men vi forstår også at det for mange betyder meget at købe noget velkendt. Du kan derfor kigge på de forskellige mærker hvor vi bl.a. har engangskameaer fra populære mærker som Kodak, AgfaPhoto og Fujifilm

Tænk ud af boksen med et engangskamera og giv dine billeder et kreativt pust

Med et engangskamera har du muligheden for at tænke ud af boksen når du tager billeder. Du kan tage skøre, sjove og underlige billeder som du kan fremkalde, hvor du kan lave kreativt kunst på. Tag billeder af din familie juleaften og lav dem om til spøgelser med en tusch eller tegn kreative rammer på dine billeder! 

Hvis du ender med billeder der er mindre heldige, lyset bare rammer helt forkert, menneskene på billedet er helt udvasket eller noget helt andet, så kan du altid prøve at lave noget nyt og kreativt ud af billederne. Her gælder det om virkelig at gå all in på at klippe og klistre, som man kender det fra børnehaven, så man kan give de uheldige billeder nyt liv. Det er smart og det giver dine billeder et upcyclet look - du kan for eksempel lave mindre malerier, bogmærker, mærkater, til og fra kort, og mange flere ting. 

Kun fantasien sætter grænser, så kig endelig vores udvalg igennem af forskellige engangskamera modeller, hvor du kan være sikker på at finde en der passer til præcist det kreative værk du gerne vil lave! 

Har du spørgsmål til vores udvalg af engangskamera?

Har du spørgsmål til købet af et analog kamera, om et engangskamera, polaroid, point and shoot eller andet passer bedst til dig, så er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice. Vores kundeservice sidder parate til at rådgive dig med dit køb, så du kan være sikker på at få det helt rigtige kamera der passer til dine behov! 

Du kan kontakte Føniks Computers kundeservice over telefon, mail eller gennem chatten her på siden i vores åbningstider.