Resultater: 2559
Resultater: 2559


loader

Montering og beslag til ethvert formål inden for TV og Hi-Fi

Her på siden finder du et stort udvalg af løsninger til montering samt beslag til Hi-Fi og TV udstyr. Føniks Computer har et stort og spændende sortiment af TV og Hi-Fi udstyr, og med vores sortiment af montering og beslag, heriblandt vægbeslag, bliver det nemt at få monteret dit TV eller Hi-Fi udstyr. Du får en lang række kvalitetsprodukter fra mærker som Deltaco og Datalogic, når du handler hos os, og du er som altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg. Find hvad du skal bruge af montering og beslag til TV og Hi-Fi, lige her på siden.

Er du på udkig efter noget bestemt inden for montering og beslag af dit TV eller Hi-Fi udstyr? Så kan du være sikker på at finde det her på siden, hvor vi har samlet et spændende udvalg på mere end tusinde produkter inden for montering og beslag som bl.a. monteringssæt, vægbeslag, standere og arme til monitors, TV/Hi-Fi vogne og meget mere. Du kan enten tage et lille smugkig rundt på siden, i de forskellige kategorier, eller få dig en lille forsmag af hvad hver af kategorierne her på siden kan tilbyde dig.

Monteringssæt, vægbeslag og mere byder på spændende muligheder for dig der er interesseret i at have dit TV eller Hi-Fi udstyr hængene på væggen. Vi har forskellige beslag og monteringssæt til forskellige størrelser af TV'er, fra mange forskellige mærker, og du kan derfor også nemt finde det monteringssæt eller beslag som du har brug for. Find det monteringssæt der passer bedst til dine behov og dit ønskede setup, ved at se hele vores udvalg af beslag her.

Monitor arme til TV'er og andre skærme giver dig muligheden for at finde den perfekte monitor arm til kontoret eller stuen. Uanset om du er interesseret i en fed monitor arm, så du kan hænge dit TV op i stuen hvor du nemt kan justere højden og mere, eller til din computerskærm på kontoret. Så kan du altid finde det her på siden, hvor vi har de bedste og mest pålidelige mærker, men også kendte mærker som bl.a. AOC, Dell, Fourze, Eizo og mange flere. Du kan derfor altid finde det du søger uanset mærke, funktion eller pris. Se hele udvalget af monitor arme her.

Holdbare standere til skærme er til dig der er interesseret i en mere klassisk udseende til dit TV eller din skærm, hvor du foretrækker en stander eller standerfod fremfor vægbeslag. Vi har flere forskellige standere og stativer til både gulvet, men også bordet, og du kan derfor vælge den TV stander du foretrækker og som passer bedst ind i dit hjem. Vi har over flere hundrede forskellige standere fra mange forskellige pålidelige mærker, der både er prisvenlige og avanceret i prisen, så du har rigeligt at vælge mellem. Find din nye stander her på siden.

Vogne til TV og Hi-Fi udstyret for dig der er interesseret i større fleksibilitet når det kommer til dine elektroniske enheder i hjemmet, kontoret eller institutionen. Vi har samlet et større udvalg af vogne, hvor du kan placere dit TV, CD-afspiller eller andet på, men også vogne til opbevaring af mindre elektroniske enheder som tablets og iPads. Vi har forskellige designs til både private hjem men også til større kontor eller institutionsmiljøer, hvor du kan vælge den vogn der passer bedst til dine behov. Se hele udvalget af vores vogne her.

Vores udvalg af montering og beslag spreder sig bredt ud i mange afkroge, hvor du har muligheden for nemt og enkelt at vælge den form som du bedst foretrækker, til den pris du foretrækker. Vi har nemlig ikke kun en masse forskellige designs, modeller og størrelser, men også mange forskellige prisklasser så det kan passe ind i dit budget. Du kan se hele udvalget her på siden, klikke dig ind på de forskellige kategorier eller søge efter det du er interesseret i i søgefeltet til højre. 

Køb dit nye montering og beslag til TV/Hi-Fi hos Føniks Computer. Så skal vi nok sørge for knivskarpe priser, et stærkt udvalg og gratis fragt!