MSI Prestige banner


Efterhånden er en bærbar et uundværligt værktøj for professionelle i erhvervslivet. Det betyder også, at der er mange gode valg at vælge imellem, og du kan finde alle de bedste hos Føniks Computer. Nogle af de bedste bærbare du kan finde, når de skal bruge stil professionelt brug, er MSI Prestige bærbare. MSI Prestige har alt det, du har brug for. Den stærke hardware sørger for, at ingen opgave er for meget for disse bærbare, og derudover har de et tyndt og slankt design samt en batterilevetid, som kommer til at overraske dig på den positive måde. Hvis du virkelig skal have noget arbejde fra hånden, og der ikke skal være noget, som er dig i vejen, så er MSI Prestige vejen frem.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

MSI Prestige – Den perfekte bærbar til professionelle

MSI Prestige er en bærbar computer designet til professionelle, som ønsker at få mest muligt ud af deres arbejdsdag. Med sit elegante design, kraftfulde hardware og imponerende batterilevetid er MSI Prestige en perfekt bærbar computer til både arbejde og underholdning. Derfor vil vi gerne give MSI Prestige en mulighed for at stå i rampelyset, for du får ikke meget bedre bærbare computere, når der er brug for et stærkt værktøj til professionelt arbejde. Og selv hvis du får brug for en smule afspredelse, så er disse computere også rigeligt stærke nok til, at du sagtens kan game på dem, hvis du ikke bare vil streame en film eller serie.

Kraftfuld hardware til professionelle opgaver

MSI Prestige er udstyret med kraftfuld hardware, der gør det muligt at udføre komplekse opgaver på rekordtid. Med en processor ud over det sædvanlige, fra de stærkeste producenter på markedet, får du med MSI Prestige en ekstremt stærk computer, der ikke har problemer med at multitaske selv rigtig tunge programmer. Du kan altså uden problemer køre flere programmer på samme tid, uden at det giver dig nogen yderligere problemer. Du kan også godt regne med, at grafikkortet er et af de bedre på markedet, så hvis du skal have gang i 3D-rendering, eller hvis du har travlt med videoredigering, så er MSI Prestige stadig det vigtigste værktøj, du kan have ved hånden.

Det er dog ikke bare hardwaren, der er med til at gøre MSI Prestige til en af de bedste professionelle bærbare på markedet. Denne linje af lækre bærbare fra MSI har en ekstremt lang batterilevetid, så du ikke hele tiden behøver gå og bekymre dig om, hvorvidt der skal lades op eller ej. Det er især vigtigt, hvis du ofte er nødt til at at tage computeren med dig, og der måske ikke lige er et strømstik i nærheden. Derudover har MSI Prestige også et slankt og stilrent design, så du altid kan tage dig professionelt ud, når du sidder ved din bærbar og arbejder – ligegyldigt hvor du så gør det henne.

Farver og lyd i topkvalitet med MSI Prestige

Hvis der skal arbejdes med grafisk arbejde, så er det ikke bare hardwaren, der skal være i høj kvalitet. Det er også nødvendigt med en god skærm. Derfor har MSI Prestige en skarp og farverig skærm, som gør det til en perfekt bærbar computer til professionelle, der arbejder med grafik og billeder. Med en høj opløsning og et bredt farvespektrum, bliver det ikke meget bedre for dig, når du skal sidde og arbejde med krævende grafik. Vil du gerne have en ekstra computerskærm til din arbejdsstation, så kan du med fordel se på vores udvalg. Vi har mange professionelle skærme, der egner sig specielt godt til MSI Prestige.

Derudover har du også altid mulighed for at være i kontakt med kollegaer, eller deltage i vigtige møder online. Med det indbyggede kamera i MSI Prestige, er det de færreste, der har brug for et eksternt webcam. På samme måde er der også ganske gode højtalere i computeren, og du kan derfor altid selv afgøre, om det er nødvendigt med et headset, for eksempel er Logitech headset rigtig gode til professionelt arbejde. Du kan derfor altid være i kontakt med lige dem, det er nødvendigt for dig at have fat i.

Masser af lagerplads og hurtig ydeevne

Det er næsten ligegyldigt, hvad du har brug for at gemme af filer og data. MSI Prestige har masser af lagerplads og hurtig ydeevne. Med en SSD du nærmest ikke kan fylde ud, samt en ordentlig slat RAM, bliver denne linje af professionelle arbejdskomputere ikke sådan lige fyldte eller overrumplede. Med hurtig ydeevne og en ordentlig mængde plads, er der ikke mange andre bærbare, der er på samme niveau til professionelt niveau.

Går I og mangler professionelle bærbare som MSI Prestige til arbejdspladsen? I så fald kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det giver jer en masse fordele, samtidig med at I kan få gode tilbud. Og det ikke bare på MSI Prestige og andre bærbare, men også på blæk og toner, scannere og alt det andet vi har at byde på.

MSI Prestige er nogle af de bedste professionelle bærbare computere på markedet. Den imponerende kvalitet og det elegante design gør den til en populær bærbar computer blandt mange professionelle i hele verden. Med den kraftfulde hardware, imponerende batterilevetid og skarpe skærm er en MSI Prestige simpelthen perfekt til både arbejde og underholdning. Valget er derfor oplagt, når du har MSI Prestige foran dig.