Her på siden kan du finde vores sortiment af LCD projektorer. Med en LCD projektor kan du få billedkvalitet i topklasse og her hos Føniks Computer har vi et bredt udvalg af projektorer, i både den billige og i den sofistikerede ende. Vi har selvfølgelig samlet modeller fra mange af markedets bedste og mest populære mærker, for at sikre en høj kvalitet for vores kunder. Vil du se dine yndlingsserier og film i biografagtige omgivelser så kan du med vores udvalg slippe for dyre biografbilletter og støj. Se nærmere på udvalget af LCD-projektorer her på siden og find netop den model, du skal bruge.

Resultater: 135
Resultater: 135


loader

LCD-projektorer  med krystalklarer billeder

Uanset om du er til gaming, film, eller TV, kan det betale sig med det rigtige udstyr. Hos Føniks Computer har vi derfor samlet et stort og varieret udvalg af projektorer, der kan hjælpe dig med at få den fuldendte biografoplevelse hele vejen ind i stuen. Kunne du for eksempel tænke dig høj opløsning og en imponerende farvedybde, bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af LCD projektorer. Vi har samlet LCD projektorer fra de bedste mærker på markedet og du vil derfor også have god mulighed for at finde netop den model, der passer til dit budget og behov. Du kan blandt andet få LCD projektorer fra Sony, Epson, Vivitek, Hitachi, Fujitsu, Panasonic og mange flere.

Vi kan selvfølgelig tilbyde kompakte og billige LCD projektorer i smagfulde designs, men også avancerede LCD projektorer med 4K teknologi. Er det en projektor med 3D funktion du kunne tænke dig, kan vi også her imødekomme dine ønsker. Uanset om du skal bruge en LCD projektor til klasseværelset, virksomheden, eller til hjemmet og uanset din ønskede størrelse og opløsning, kan du med vores udvalg sikkert finde den rette model. Har du en særlig producent i tankerne, kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du også udvælge din ønskede lysstyrke, Watt, billedstørrelse og video-interfacer. Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg, eller angående valg af produkt.