dukker

Er dit barn ellevild med dukker og leder du efter den helt perfekte dukke til barn, så er du kommet til det helt rette sted her hos Føniks. Vi har flere forskellige slags dukker i vores udvalg, så hvis du leder efter den klassiske Barbie eller dukker der skal forestille karakterer fra kendte film og serier, så finder du dem i vores sortiment. Ikke nok med at vi har flere Barbie modeller, så kan du blandt andet også finde flere dukker fra store film universer som Harry Potter. Hvis dit barn er lige så vild med Harry og hans venner som vi er, så bør du endelig kigge vores udvalg igennem forneden.

Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Køb de populære Barbie dukker her hos Føniks

Hvis du også er helt vild med Barbie fra Mattel så kan du være glad for at høre at Føniks har et større udvalg af både Barbie dukker og Barbie tilbehør. Du finder flere af de fantastiske dukker i vores udvalg, hvor dit barn har muligheden for at leve sig ind i deres drømmejob sammen med Barbie. 

Det fantastiske med Barbie universet er at Mattel har skabt flere generationers dukker hvor små piger og drenge har muligheden for at se dem selv afspejlet i dukkerne. Det er muligt at lege med dukker der ligner en selv på en prik - uanset hårfarve, hudfarve, højde eller om man sidder i kørestol. Der er en dukke for ethvert barn. 

Dit barn kan leve sig ind i sit drømmejob sammen med Barbie dukkerne, om det er som sygeplejerske, eventyrer, lærer eller noget helt andet. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Lev dig ind i den magiske verden med Harry Potter

Hvis du, ligesom resten af verdenen, elsker Harry Potter så har du sikkert også introduceret den magiske verden til dit barn. Harry og hans venner, Hogwarts og alle de magiske skabninger. Du finder flere dukker fra Harry Potters magiske univers, hvor dit barn har muligheden for at lege med dukker der ligner de populære karakterer. 

Så slip magien løs med dukker fra Harry Potter. 

Find den perfekte dukke til dit barn

Er du ikke interesseret i en dukke fra et bestemt univers, men vil du bare gerne finde den perfekte dukke der passer til dit barns interesser og ønsker, så kan du selvfølgelig også finde det her! Vi har flere forskellige dukker i forskellige former, faconer og farver, så du kan være sikker på  at finde en der passer til lige præcis det du søger. 

Vi udvider hele tiden vores fantastiske legeunivers, så hold endelig øje med vores legetøj og dukker - det kan være du finder noget helt fantastisk.