Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Ofte stillede spørgsmål

Er Acer en god computer?

Acer computere er rigtig gode! Mærket producerer kvalitetsprodukter af format, og de har sørget for, at der er en bred vifte af forskellige Acer computere til mange forskellige typer af folk.

Hvad er bedst Acer eller ASUS?

Både Acer og ASUS er rigtig gode mærker, og det giver ikke rigtigt mening at sætte dem op imod hinanden. Hvis du allerede har en favorit, så bliver du nok ved med at have det, men ellers gør det ikke den store forskel, om du køber produkter fra Acer eller ASUS.

Hvad er det vigtigste i en computer?

Nærmest alt der er i en computer, er nødvendigt for at den overhovedet fungerer. De fleste kigger dog efter, om der er nok RAM, nok plads på SSD'en, hvilken processor der er i og hvilket grafikkort den indeholder. Disse er ofte med til at afgøre, hvor tunge programmer og computerspil, som computeren kan køre effektivt, og er derfor meget vigtige.

Derfor skal du vælge en bærbar fra Acer Aspire

En af de mest populære serier af Acer bærbare er deres Acer Aspire modeller, der længe har haft en fast plads i de danske hjem. Aspire serien er især målrettet hverdagsbrugeren og er et perfekt valg til almene dagligdagsbehov, men også flere og flere virksomheder benytter sig af de elegante bærbare.

Langt de fleste produkter i Aspire serien byder på god plads til din data, samtidig med at du får en lynhurtig SSD. Dertil kommer deres elegante og nærmest papirtynde design, der gør dem utrolig nemme at have med at gøre, samtidig med at de pynter gevaldigt på skrivebordet eller på kontoret.

På trods af det stilsikre og tidløse ydre, er de fremstillet i hårdføre kvalitetsmaterialer. Acer Aspire serien er derfor meget velegnede til et liv på farten, uanset om du vil underholdes med en film i toget eller om du lige skal have ordnet lidt arbejde på caféen.

Med vores søgefunktion til højre på siden kan du selv vælge din ønskede processor type, antal kerner, harddisk type, optisk drev type, grafikkort og meget mere. Vi kan tilbyde Acer Aspire bærbare i flere forskellige prisklasser, så alle kan være med, uanset budget.

Hvad end du er interesseret i en simpel og budgetvenlig model, eller måske en mere avanceret bærbar med de nyeste funktioner så kan du sikkert finde den blandt dette udvalg.

Vi holder os løbende opdaterede i forhold til de seneste Acer Aspire bærbare så du har de nyeste modeller at vælge mellem, når du handler med os. Find din næste bærbar til studiet, arbejdet eller til gaming, med Acers Aspire serie.

Stort udvalg af den populære serie Acer Aspire 5

Vi har et bredt sortiment af mange forskellige Acer Aspire, da hver computer dækker forskellige menneskers behov. Vores bestseller er dog klart Acer Aspire 5, som er en meget populær bærbar computer. Det skyldes, at det er en meget alsidig bærbar, som både passer til privatpersoner og til erhverv.

Den har en intel i7 processor og et grafikkort fra Nvidia. Du får altså en bærbar PC som er yderst velfungerende, er hurtig og har et fantastisk grafikkort. Du er altså garanteret en bærbar som du kan bruge i mange timer.

Acer Aspire 5 serien er udviklet med fantastiske kølere, så computeren undgår overophedning, og det er meget rart at den ikke pludselig bryder sammen, lige når du er i gang med et vigtigt oplæg på arbejdet eller i skolen.

Hvilken bærbar skal jeg vælge?

Når du skal vælge hvilken bærbar computer du gerne vil købe, så skal du overveje hvad du skal bruge den til. Skal du gemme mange dokumenter, skal du redigere billeder, skal du blot bruge den til officepakken?

Afhængig af hvor mange programmer du plejer at have åben på samme tid, jo flere RAM skal du vælge en bærbar med. RAM er computerens hukommelse, og har betydning for hvor hurtigt den bærbare PC lagre data fra de programmer du har åbne.

Jo flere RAM din computer har, jo flere programmer kan du have åben på samme tid, og jo hurtigere er de. Hos Føniks har vi et stort udvalg af Acer Aspire PC'er, så du kan købe den, der passer bedst til dig. 

Acer Aspire med 16 GB RAM

Har du behov for en bærbar computer der har en væsentlig større hukommelse, er hurtigere og kan have flere programmer åbne på samme tid, uden at computeren lagger eller bliver langsom? Så skal du gå efter en bærbar med 16 GB RAM. Hos Føniks Computer anbefaler vi Acer Aspire med 16 GB RAM til dem som arbejder med væsentlig tungere programmer end blot officepakken. Prisen for en acer Aspire med 16 GB RAM starter fra 6.810 kr. 

Acer Aspire med 8 GB RAM

Har du ikke behov for at have særlig mange programmer åbne, og dermed ikke et særlig stort behov for et højt antal RAM, så kan du sagtens købe en bærbar med 8 GB. En Acer Aspire med 8 GB RAM fås i forskellige prisklasser, alt efter hvilken model du vælger. Vi har både Acer Aspire 3 og Acer Aspire 5, så du kan få den serie du synes er bedst.

Prisen for en Acer Aspire med 8 GB starter fra 4.423 kr for vores billigste Acer Aspire 5 bærbar pc. Du får altså en virkelig god arbejdscomputer eller computer til studiebrug, hvis du vælger en Acer PC med 8 GB RAM.  

Fordele ved at vælge en bærbar frem for en stationær computer

En god arbejdscomputer kan sagtens være en stationær pc eller en work station. Vi anbefaler faktisk ofte, at hvis du har en fast arbejdsstation, på en fast kontorplads, så skal du vælge en stationær computer. Men der er også flere fordele ved en bærbar PC, og derfor har vi hos Føniks et bredt sortiment af Acer Aspire bærbare.

Du skal først og fremmest vælge en laptop, hvis du er meget på farten. Mange menneskers job foregår ikke på samme kontor hver evig eneste dag, og derfor kan du med stor sandsynlighed have behov for en bærbar computer fra Acer. 

En bærbar computer er ofte billigere, så har du ikke det største budget, eller har ikke lyst til at bruge så mange penge på en computer, så skal du vælge en laptop.

Priserne for en Acer Aspire er virkelig skarpe, og du får en helt fantastisk computer uanset hvilken model du vælger. På den måde sparer du også både skærm og tastatur væk, da dette er indbygget i din laptop, men det kan godt være, at du alligevel vil have en mus til din Acer Aspire.

En god ergonomisk bærbar fra Acer

Når man bruger mange timer foran sin bærbare computer, så kan man godt få ondt i nakke og skuldre. Det er derfor vigtigt at overveje ergonomien, når du skal købe dig en ny bærbar.

Der er ingen tvivl om, at du klart får den bedste ergonomiske arbejdsstilling ved at vælge en stationært setup. Men vi ved godt, at det ikke altid er en mulighed.

Mange mennesker har jobs hvor de skal have deres computer med, og derfor er en bærbar computer klart det bedste valg for dem. Derfor er det også vigtigt at vælge en bærbar, der giver dig de bedste forudsætninger for ergonomiske arbejdsstillinger. 

Acer Aspire 5 serien er udviklet med henblik på, at passe godt på dig. De har designet computerens løftehængsel og metaldæksel, så det giver gode ergonomiske funktioner. Du kan derfor bruge computeren i mange flere timer uden at få ondt, end hvis du købte en hvilken som helst anden bærbar pc. 

Har du spørgsmål angående Acer Aspire bærbar ?

Er du i tvivl om hvilken Acer Aspire du skal vælge, så skal du altid være velkommen til at kontakte os her hos Føniks. Vi står altid klar med en hjælpende hånd eller et godt råd, så send os gerne en mail, skriv en besked over chatten eller ring til os.