Her hos Føniks Computer er vi glade for at tilbyde et stort og varieret udvalg af tablets fra nogle af markedets største og mest populære mærker. Skal du bruge en prisvenlig, elegant og veldesignet tablet, kan du helt sikkert finde den rette her på siden. Vi har alt fra simple tablets til aldeles budgetvenlige priser, til avancerede tablets / bærbar hybrider. Vi fører tablets der passer til alverdens behov, uanset om den skal bruges til fritidsfornøjelser, studiet eller arbejdet. Se nærmere på det brede udvalg af flotte tablets nedenfor og find netop den model, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 619
Resultater: 619


loader

Find din nye tablet her hos Føniks Computer

Er du på jagt efter en ny, lækker tablet til underholdning på farten, til dit job eller studiet, bør du helt sikkert tage et kig på vores store udvalg her på hjemmesiden. Lægger du vægt på et elegant design, god lyd og krystalklar billedkvalitet? Eller er du mest optaget af processorkraft eller sikkerhed? Har du et begrænset købsbeløb? Uanset hvilke krav, du stiller, har vi hos Føniks Computer et stort sortiment af kraftfulde og lette tablets. Du har hos os mulighed for at vælge lige den netop tablet, der passer dig i forhold til mærke, model og prisklasse. Uanset, hvilken tablet, du vælger, kan du være sikker på, at den er af høj kvalitet og til en pris, der ikke sprænger budgettet.

Vi har masser af smarte tablets til arbejde og studier

Skal du bruge en ny computer til jobbet eller til dit studie, kan en tablet været et smart alternativ til en bærbar computer. Tablets er meget populære blandt studerende og ansatte i virksomheder, og det er der flere grunde til. Mange af vores tablets har mange af de samme funktioner som en traditionel bærbar computer. Til gengæld er den meget lettere og fylder meget mindre end en bærbar. Den er derfor praktisk at have med i tasken, og er meget handy til at få lidt arbejde fra hånden på farten. Derved bliver det ikke meget nemmere at tage noter til en forelæsning eller til mødet med kollegerne. Hvis du vælger en af de smarte modeller med aftageligt keyboard, nærmer du dig i endnu højere grad funktionaliteten ved en bærbar computer, og du kan arbejde endnu mere effektivt.

Timevis af underholdning lige ved hånden

En god tablet byder på utallige timers surfing, spil og underholdning i topklasse for alle. Det hele bliver med en tablet pakket ned i en meget overskuelig størrelse, som du kan nyde overalt. Førsteklasses lyd- og billedkvalitet sikrer gode filmoplevelser, musik og spænding med podcasts eller lydbøger i timevis. Tiden går meget hurtigere på rejsen med hele familien, når underholdningen er sikret med en god tablet. En lang batterilevetid gør, at du får glæde af alle de muligheder, en tablet byder på, selv på lange ture.

Hvis hele familien bruger tabletten, er der tryghed i at kunne sætte den op til børnetilstand. På den måde kan du være tryg i visheden om, at ungerne kun har adgang til børnesikkert indhold. Med børnesikring kan du styre, hvad dine børn ser, og hvor længe. Du kan også gøre meget for dine børns komfort og sundhed, når de sidder med deres tablet. Mange mærker og modeller har indbygget teknologi til beskyttelse af øjnene og som reducerer skadeligt blåt lys, som kan forstyrre børns søvn.

Gør betjeningen af dit Smart Home udstyr nemmere

Flere og flere har de seneste år taget Smart Home teknologien til sig, fordi assistenter som Amazon Alexa og Google Assistenten gør hverdagen lettere på mange måder. Der findes efterhånden et hav af Smart Home teknologier, der via apps og stemmestyring kan styre alt fra sikkerhedsudstyr, belysning, varme og elektricitet. Vælger du for eksempel en tablet fra Lenovo, kan du ved hjælp af stemmestyring og apps på din Lenovo tablet gøre din administration af Google Assistent eller Amazon Alexa endnu mere personlig og sikker.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden i din nye tablet

Med en tablet fra Føniks Computer behøver du ikke gå på kompromis med den online sikkerhed, hverken for dig eller din familie. Vores tablets har et væld af muligheder for at sikre din færd på nettet og i det offentlige rum. Smart Card-læsere, IR-kameraer til ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæsere er blot nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, mange af vores modeller har bygget ind i deres hardware. Afhængig af producent og model har din tablet masser af muligheder for sikkerhedssoftware, der gør det muligt for dig at tilgå dit trådløse netværk og surfe trygt på internettet.

Kæmpe udvalg af tablets fra verdens førende producenter

For at sikre, at vores kunder bliver tilfredse med deres tablet, har vi et stort udvalg af de bedste producenter på markedet. Derfor kan du hos Føniks Computer finde tablets fra Acer, Microsoft, ASUS, Dell og mange flere.

Vi kan blandt andet tilbyde på flere modeller fra Microsofts Surface serie, der kombinerer det bedste fra bærbar og tablet i én elegant løsning. Med en tablet- / bærbar-hybrid fra Surface serien kan du ordne både arbejdsopgaver og hverdagsopgaver, samtidig med at du har nem adgang til underholdning og fritidsfornøjelser.

Du kan også finde tablets fra Dell, som udover at have en stærk ydeevne, masser af sikkerhedsfeatures og et gennemtænkt design, også er produceret med fokus på bæredygtighed. Dell anvender vandbaseret maling og emballagebakker i genanvendte materialer. På denne måde er du med til at tænke på miljøet, når du køber din næste tablet.

Vi lægger os altid i selen for at holde vores sortiment af tablets opdateret, og vi føjer jævnligt nye modeller til vores udvalg. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores tablets generelt, eller til bestemte modeller eller serier, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til os i vores kundeservice.