Der er sket rigtig meget med udviklingen inden for regnemaskiner. I dag kan du få en regnemaskine, der kan tegne avancerede grafer og løse selv de mest komplicerede regnestykker. Uanset om du skal bruge en grafregner eller en smart lommeregner, som du kan have med dig overalt, så finder du den her i denne kategori hos Føniks Computer. Vi har kort sagt lidt af det hele til rigtig gode priser, så du kan få dit regnemaskine behov dækket her hos Føniks. Herunder kan du se hele vores udvalg af regnemaskiner eller lede efter specifikke modeller i de forskellige underkategorier. Tag et kig.

Resultater: 199
Resultater: 199


loader

Køb din regnemaskine ved Føniks Computer

Leder du efter en simpel eller avanceret regnemaskine? Så kan du finde den her ved Føniks. Vi har alt fra de helt simple lommeregnere, til lektier og butikker, til de avancerede, som bruges på uddannelser, kontorer og meget mere. 

Om dit barn skal tjekke, hvad 2+2 er, eller om du skal lave detaljerede grafer til dit kontorjob, så er der en regnemaskine i vores udvalg, som passer til dit behov.

Kendte mærker til gode priser

I vores udvalg kan du finde en regnemaskine, som kommer fra et lækkert mærke, som du kender. Det er mærker som Casio, Canon, Braun og mange flere.