Brother har længe haft ry for en høj kvalitet, hvad angår deres mange printerprodukter, og i den sammenhæng er deres blækpatroner absolut ingen undtagelse. Hos Føniks Computer har vi derfor også en lang række forskellige blækpatroner fra Brother, til aldeles skarpe priser. Vores udvalg består af printerpatroner i farver som eksempelvis cyan, magenta, gul, sort, med mere. Ved du allerede hvad du skal bruge, kan du bruge vores søgefunktion til højre, for at gøre søgningen mere overskuelig. Ved du ikke på forhånd hvilke Brother blækpatroner der matcher din printer, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi håber, du finder udvalget tilfredsstillende, og du finder lige netop den blækpratron du mangler. 

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Stort udvalg af printerpatroner hos Føniks Computer

Hos Føniks finder du vores udvalg af printerblæk fra producenten Brother. Brother er især kendt for deres printere, og derfor kan du naturligvis tilkøbe printerpatroner, der passer perfekt. 

Brother er kendt for deres høje kvalitet, skarpe billeder og billige priser. Brother er et Japansk firma, som blev grundlagt for mere end 110 år siden. De har tidligere produceret både symaskiner og motorcykler, men vælger nu at specialisere sig i printere i forskellige modeller samt printerpatroner. 

Når du vælger printerpatroner fra Brother, så er du sikker på at få blæk, der giver dig de farver du ønsker. Den farve du køber, er altså også den farve der kommer ud på papiret. Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, så har Brother helt sikkert et produkt, der passer til dit behov. Her hos Føniks er vi meget stolte af vores udvalg fra Brother, og sortimentet bliver hele tiden større og større. Hold derfor godt øje med siden her, så du kan få det produkt, du mangler fra Brother. 

Vælg de rigtige blækpatroner fra Brother

Når du skal købe blækpatroner fra Brother, så er der forskellige muligheder at vælge imellem, så du får dem der passer til lige netop din printer. Hvor ofte og hvor farverigt plejer du at printe? Det har nemlig betydning for, hvilken blækpatron du skal vælge. 

Printer du ofte og meget farverigt, så anbefaler vi her hos Føniks, at du køber printerpatroner med det der hedder Ultra High Yield - det betyder nemlig, at du kan printe op til 6500 prints på én farvepatron. Så løber du ikke pludselig tør, mens du er ved at printe. 

Har du blot brug for at printe et helt almindeligt word dokument en gang imellem, så er en helt almindelig blækpatron i sort ganske fin.

Når du skal vælge blækpatron fra Brother, så er det en god idé at undersøge først, om den blækpatron du kigger på, er kompatibel med den printer du også har. Det vil være meget ærgerligt at komme hjem med en forkert blækpatron, hvis du står og skal printe noget lige nu og her. 

Leder du efter et sted, hvor man kan købe blækpatroner? 

Hvis du leder en webshop som har blækpatroner, så er du kommet til den rigtige side. Hos Føniks forhandler vi både printerpatroner fra Brother og blækprintere, så du kan være sikker på et match. 

Vi er altid skarpe på prisen, så du kan derfor trygt handle hos os. Føniks Computer arbejder på at få mange flere produkter fra Brother, så du altid kan få det produkt, du står og mangler. Vi yder altid en høj service, og sætter en dyd i, at vejlede dig bedst muligt.

Køb blækpatroner hos Føniks Computer

Her på siden finder du vores udvalg af printerpatroner fra Brother. Vi forhandler både sort, gul, blå og rød, så du kan få printet smukke motiver i farve. Hos Føniks Computer sælger vi blækpatroner fra Brother til en utrolig billig pris, og du kan derfor få nyt blæk til din printer helt ned til en pris på kun 180 kr. 

Printerpatroner vs toner til printer 

Mangler du blækpatroner eller tonere til din printer, så skal du kigge efter Brother. Men hvad er forskellen på printerpatroner og tonere til printer?

Der er ret stor forskel på, om du køber en toner eller en blækpatron, og det er vigtigt at købe det rigtige til din printer.

En printerpatron, eller en blækpatron, er flydende blæk, der passer i en blækprinter. En toner passer til en laserprinter. Så hvis du køber en toner til en blækprinter, så virker det ikke, og så er det spild af pengene. Det er derfor ret væsentligt hvad du køber, så husk at tjek, om du har en blækprinter eller en laserprinter. 

Er der forskel på prisen, tænker du måske? Og ja det er der. Som udgangspunkt er printerblæk lidt dyrere end toner, men til gengæld så får du også et meget tydeligere og mere skarp print. Vi anbefaler derfor en blækprinter med blækpatroner til dig, som ofte skal printe farverige prints, som skal være i god kvalitet. 

Fra producenten Brother kan du få både en laserprinter og en inkjet printer, og her hos Føniks har vi naturligvis også et stort udvalg af printere.

Stort udvalg af både blækpatroner og blækprintere fra Brother

Hos Føniks finder du et meget stort udvalg af både blækprintere og blækpatroner. Vores blækprintere finder du både til privat brug og til erhverv. Du finder et stort udvalg af alt-i-en printere, hvor du både får fax, kopi, scanner og printer i en og samme enhed. Hos Føniks Computer sælger vi altid kvalitets printere, og derfor kan vi med sikkerhed stå inde for blækprinterne fra Brother. 

Når du køber en printer fra Brother, så anbefaler vi, at du også køber blækpatroner fra Brother - så er du sikker på at komponenterne passer sammen, så du kan printe en masse fine prints.

Har du spørgsmål til dit køb? 

Spørg os endelig til råds, hvad enten du mangler vejledning til hvilken blækpatron der passer i din printer, eller hvilken printer vi vil anbefale dig. Her hos Føniks kan vi svare på det hele, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vores eksperter sidder altid klar ved tasterne, hvad end du skriver en mail eller en chatbesked. Du skal også være mere end velkommen til at ringe til os på tlf: 70 60 60 64, hvis du har behov for en snak.

Handler du ind for din virksomhed? Hos Føniks har vi også en erhvervsafdeling, som hellere end gerne vil give dig ekspertise vejledning. Her skal du også være velkommen til at sende en mail, ellers kan du også ringe på vores erhvervs nummer på tlf: 70 60 54 64. Så sidder vores erhvervsafdeling klar, og vil hellere end gerne hjælpe dig.