Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Razer Blackshark V2: Det ultimative gaming headset

Razer Blackshark V2 er det perfekte headset til gamere, der ønsker en fantastisk lydoplevelse og samtidig vil have et headset, der er behageligt at have på i længere tid. Det er specielt designet til gaming og har en række funktioner, der gør det til det ultimative gaming headset.

Med THX Spatial Audio får du en fantastisk lydoplevelse, så du altid kan høre alt i realtid. Den hyper-clear kardioid mikrofon sikrer krystalklar lyd på dine kommunikationer. Headsettet er også letvægtigt, så du kan have det på i timevis ad gangen uden at føle dig ubehagelig.

Razer Blackshark V2 er også kompatibelt med både PC og Mac og har en standard 3,5 mm stik, så det kan tilsluttes til de fleste enheder.

Lyd og komfort i en klasse for sig selv

Med Razer Blackshark V2 får du lyd og komfort i en klasse for sig selv. Headsettet er designet med komfort i tankerne og har letvægtige og bløde ørepuder, der er behagelige at have på i længere tid. Det ergonomiske design passer til de fleste hovedstørrelser og former.

Men det er ikke kun komforten, der gør Razer Blackshark V2 til det bedste gaming headset på markedet. Det har også THX Spatial Audio, der giver en fantastisk lydoplevelse, så du altid kan høre alt i realtid. Og med den hyper-clear kardioid mikrofon er du sikret krystalklar lyd på dine kommunikationer.

Køb dit nye Razer BlackShark headset online hos Føniks Computer i dag og få det leveret fragtfrit og hurtigt hjem til dig.