Resultater: 7
Resultater: 7


loader

FAQ

Hvad er størrelsen på Samsung Galaxy Tab S7?

Samsung Galaxy Tab S7 har en skærmstørrelse på 11 tommer.

Hvilken processor har Samsung Galaxy Tab S7?

Samsung Galaxy Tab S7 er udstyret med en Snapdragon 865+ processor.

Kan man bruge Samsung Galaxy Tab S7 med en stylus?

Ja, Samsung Galaxy Tab S7 understøtter brug af en S Pen.

Hvad er batteritiden for Samsung Galaxy Tab S7?

Samsung Galaxy Tab S7 har en batterilevetid på op til 15 timer.

Er der et billigt alternativ til Galaxy Tab S7?

En Galaxy Tab S7 FE er den helt billige model af denne tablet fra Samsung.

Galaxy Tab S7 –  en innovativ Samsung tablet

Med Samsung Galaxy Tab S7 er du garanteret en tablet, der giver dig en brugeroplevelse ud over det sædvanlige. Og til en virkelig fornuftig pris der også passer ind i de flestes budget for en ny tablet. Det er nemlig en utrolig imponerende og innovativ tablet fra Samsung, der byder på en fantastisk skærm og hardware. 

Den kommer med en stor stærm, med en lækker opløsning der gør det muligt at se selv de mindste detaljer, og dermed er det også en utrolig god Samsung tablet at se film og serier på. Samtidig med at den også er let og behagelig at arbejde og skrive på. Med dens Snapdragon 865+ processor og op til 8GB RAM, er den i stand til at klare selv de mest krævende opgaver. 

Samsung Galaxy Tab S7 har også en utrolig god batterilevetid på op til 15 timer, hvilket gør at den sammen med hardwaren, byder på en høj ydeevne og stor pålidelighed. Du kan arbejde i flere timer af gangen, med flere apps åbne, uden at bekymre dig om ydeevne eller batterilevetiden.

Med dens slanke og lækre design og vægt på blot 498 gram, kan du let tage din Samsung Galaxy Tab S7 med dig overalt. Tabellen er både støv- og vandtæt, hvilket betyder, at den er perfekt til udendørs brug. Og med dens størrelse og processeorkraft kan du både arbejde effektivt og hygge dig med underholdning, uanset hvor du er.

Skab, tegn eller skriv direkte på din Tab S7

Er du interesseret i en tablet der vil lade dig tegne, skrive og skabe alt det du drømmer om? Så vil du glæde dig over at du lige præcis kan gøre alt dette og mere med en Samsung Galaxy Tab S7. Her har du nemlig muligheden for at tegne, skrive og skabe lige som du vil med den dertilhørende S Pen. 

S Pennen sørgerer for at du kan skitsere, tegne, tage noter og markere vigtige steder i dokumenter – alt sammen på en let og enkel måde. Med en S Pen føles det helt som at skrive med en ægte kuglepen eller at tegne med en ægte blyant. Du kan derfor også bruge den til at skrive og tegne med, i mange forskellige farver, tykkelser og brush varianter. 

Med den rette app eller program kan du også skabe kreative værker lige fra oliemalerier til skitser i vandfarver på din Samsung Galaxy Tab S7 sammen med din S Pen. 

Det er en Samsung tablet udover det sædvanlige, så køb endelig din nye Samsung Galaxy Tab S7 online hos Føniks Computer til en god pris og med fragtfri levering!