Mangler du printerbånd til din printer så kan vi anbefale et kig på denne side. Her har vi samlet et omfattende sortiment af farvebånd (matrix) til printere. Vores store udvalg af farvebånd passer til mange af de kendte printermærker og til mange forskellige typer materiale og papir. Vi forhandler varianter i et utal af forskellige farver så der er rig mulighed for at finde det, du skal bruge. Uanset budget og printertype, går du ikke galt i byen med vores udvalg. Er du i tvivl angående valg af produkt, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Se nærmere på udvalget af matrix printerbånd nedenfor og find den variant du leder efter.

Resultater: 583
Resultater: 583Farvebånd (matrix) fra de største mærker

Hos Føniks Computer er vi stolte af at kunne tilbyde matrix farvebånd fra de bedste producenter på markedet. Vores udvalg består blandt andet af produkter fra Hewlett-Packard, Brother, Epson, Zebra og Lexmark, der alle har ry for en høj kvalitetsstandard. Vil du hverken gå på kompromis med pris eller kvalitet, er dette derfor udvalget for dig.

Vores udvalg består ikke blot af traditionelt farvebånd (matrix), men også af en lang række andre populære produkter, herunder gen-blækbånd, kassetter til print-bånd, filmbånd til print, m.m. Vi ønsker naturligvis at kunne tilbyde matrix farvebånd i både den budgetvenlige og professionelle ende af skalaen så alle kan finde hvad de skal bruge. Vi lægger desuden stor vægt på omkostningseffektivitet så farvebåndet kan holde til utallige print. Hvad end du kunne tænke dig farvebånd til billeder eller tegn, kan vi derfor anbefale et kig på vores udvalg. 

For at kunne holde trit med de nyeste matrix farvebånd på markedet, holder vi os løbende opdaterede angående de seneste udviklinger i branchen. Derfor vil udvalget løbende ændres og udvides, men vi bestræber os naturligvis på både at kunne tilbyde nyere såvel som ældre varianter. Er du i tvivl om hvilke forbrugsdele der passer til din printer, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos Føniks Computer, er vores erfarne team altid glade for at hjælpe. Tøv derfor ikke med at kontakte os via chatfunktionen eller telefon. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi i en af vores butikker.