Hos Føniks Computer har vi et stort og varieret udvalg printertilbehør og udstyr, og der er derfor god chance for, at vi har netop det, du søger. Er du for eksempel på udkig efter solid ink til en stærk pris, og vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten, er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet et bredt sortiment af solid ink, i et væld af populære farver. Vi fører solid ink i mange forskellige prisklasser, så alle kan være med - uanset budget. Lyder det som noget, du kan bruge, så se nærmere på udvalget nedenfor og find netop det, der passer til dine behov og ønsker.

Resultater: 36
Resultater: 36


loader

Solid ink – printerblæk til fornuftige priser

Mangler du blæk til printeren, og er du ikke interesseret i at betale overpris, kan vi varmt anbefale et kig på vores udvalg af solid ink. Vi er glade for at kunne tilbyde solid ink til ethvert behov hos Føniks Computer. Skal du for eksempel bruge solid ink til erhverv, går du ikke galt i byen hos os. Du kan finde en lang række omkostningseffektive varianter, der kan holde til et utal af print. Leder du efter et prisvenligt alternativ, kan vi også i den forbindelse matche dine ønsker. Vores udvalg består af billig solid ink til privat brug, såvel som produkter til professionelle.

Vi ønsker naturligvis kun at kunne tilbyde det bedste printerblæk på markedet. Derfor forhandler vi mærker som Xerox, der med mere end hundrede års erfaring som virksomhed, om nogen har forstand på printerudstyr og forbrugsdele dertil. Med vores filterfunktion til højre kan du søge efter solid ink i netop din prisklasse og derved gøre oversigten mere relevant for dig. Der tages forbehold for ændringer i vores udvalg, da vi ofte opdaterer siden med nye produkter. Har du spørgsmål i den forbindelse eller vil du høre mere om vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os!