Hvis du mangler et nyt cover til din telefon, så skal du gå efter et fra det populære brand Ideal of Sweden. Du får moderne covers i flotte farver og mønstre, og du kan vælge om du vil have et flipcover eller et bagsidecover. Når du har købt en ny telefon, er der ikke noget værre, end at den får ridser eller går i stykker. Det er derfor en god idé at passe godt på sin telefon, og det gør du med et mobilcover fra Ideal of Sweden. Køb dit nye cover i dag, og få gratis fragt med gls og hurtig levering. 

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Ideal of Sweden cover FAQ

Hvad er en Ideal of Sweden cover?

En Ideal of Sweden cover er et smartphone cover, som er skabt for at beskytte din iPhone eller Samsung mod ridser, stød og tab, samtidigt med at sørge for at give dig en trendy og stilfuld opgradering til din telefon.

Hvilket materiale er en Ideal of Sweden cover lavet af?

Ideal of Sweden coveret er lavet af blødt TPU og polycarbonat. Det giver coveret en høj kvalitet, holdbarhed, og let vægt.

Kan jeg stadig oplade min telefon med et Ideal of Sweden cover på?

Ja, du vil stadig kunne oplade din telefon trådløst med coveret på. Det er også muligt at oplade din telefon med en kabel.

Er Ideal of Sweden coveret tyndt?

Ja, Ideal of Sweden coveret er meget tyndt og let, og vil derfor ikke tilføre særskilt meget ekstra vægt eller størrelse til din telefon. Coveret er også lettere end andre covers på markedet.

Passer Ideal of Sweden coveret til alle telefonmodeller?

Nej, Ideal of Sweden coveret er skræddersyet til specifikke iPhone og Samsung telefonmodeller, så det er vigtigt at sikre sig at vælge det korrekte cover til ens egen telefon. Der kan laves en opslag på Ideal of Swedens hjemmeside for at finde ud af hvilket cover passer til en specifik model.

Ideal of Sweden cover - Beskyt din smartphone stilfuldt

Med et Ideal of Sweden cover, kan du beskytte din smartphone på en stilfuld måde. Coveret er designet til at give det bedste ud af modens tendenser, mens din telefon er godt beskyttet mod banale hverdagsskader som knubs, stød og slidtage. Tilføj en touch af elegance og stil til dit liv sammen med et Ideal of Sweden cover, der giver dig mulighed for at være trendy og velbeskyttet på samme tid.

Ideal of Sweden cover - Slankt design og høj funktionalitet

Ideal of Sweden coveret har et slankt design, der passer perfekt til din smartphone. Coveret beskytter ikke kun din telefon mod ridser og stød, men giver også mulighed for trådløs opladning og nem adgang til alle knapper og porte. Med Ideal of Sweden dækker du altså alle dine oprejthedser og får et cover, der giver fantastisk beskyttelse og funktionalitet.

Ideal of Sweden cover - Stilfuld og unik beskyttelse

Med Ideal of Sweden coveret vil du være beskyttet mod hverdagselementerne mens du også viser din stil og personlighed. Vælg mellem forskellige farver og mønstre, der passer til dine outfits eller humør, og få en unik følelse og fremtoning, hver gang du bruger din smartphone. Ideal of Sweden coveret er den perfekte måde at skræddersy og beskytte din smartphone på en og samme tid.