Resultater: 679
Resultater: 679


loader

Slidstærke, hårdføre samt robuste PDA'er og håndholdte computere

Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af PDA’er og håndholdte computere til aldeles skarpe priser. Er du på udkig efter en praktisk og brugervenlig mobil computer der kan gøre arbejdet lettere, er du derfor kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du blandt andet finde dataindsamlingsterminaler i brugervenlige og funktionelle designs. Mange håndholdte computere og PDA’er bliver som bekendt brugt detailbranchen, samt til lagerarbejde og på fabrikker. Derfor skal de selvfølgelig også kunne holde til lidt af hvert. I den forbindelse finder du en lang række slidstærke, hårdføre og robuste PDA’er og håndholdte computere, når du handler her hos os. Vi har gjort vores yderste for at samle et sortiment af håndholdte computere og PDA’er fra markedets mest innovative og populære producenter. Du kan blandt andet finde produkter fra mærker som Datalogic, HONEYWELL, Zebra, Intermec, Nordic ID, Opticon og Unitech. Fra håndholdte computere med laserscanner og Bluetooth teknologi, til PDA’er med en bemærkelsesværdig lang batterilevetid.

Uanset dit budget kan du sikkert finde en model der passer til dine arbejdsopgaver. Har du særlige krav til dit produkt og vil du gerne gøre din søgning mere overskuelig så kan du med fordel benytte dig af vores smarte filterfunktion til højre på siden. Her kan du selv udvælge din ønskede producent, processor clock-frekvens, ROM, RAM, størrelse på flash hukommelse, opløsning, styresystem, med mere. Derudover er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende udvalget, eller i forhold til valg af produkt.

Hos Føniks Computer har vi et bredt sortiment af PDA og håndholdte computere, så står du og mangler en praktisk og brugervenlig mobil computer til en stærkt konkurrencedygtig pris, er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du blandt andet finde dataindsamlingsterminaler i alle prisklasser. Står du for eksempel og mangler en dataindsamlingsterminal til din virksomhed eller måske en anden håndholdt computer, så kan du med sikkerhed finde den eller de rette her hos Føniks Computer. Se nærmere på udvalget af håndholdte computere og PDA nedenfor og find netop den, du skal bruge.