Her kan du se vores sortiment af trådløse routere. Er du også træt af kabler, så er en trådløs router måske en god løsning til dig. Er du interesseret i en trådløs router, så se nærmere her på siden. Du finder her en bred variation af trådløse routere fra blandt andet NetGear, Cisco, D-Link, Zyxel, Asus og mange andre kvalitetsmærker. Se udvalget nedenfor og find den trådløse router, der passer til dine behov.

Resultater: 547
Resultater: 547


loader

Stort udvalg af trådløse routere hos Føniks Computer

De fleste hjem har i dag en trådløs router. Dette skyldes at de fleste af vores computere, smartphones, tablets og lignende primært tilkobles internettet via. en trådløs Wi-Fi forbindelse. Med en ordentlig router er du i stand til at tilkoble dig internettet, fra alle steder i dit hus.

Men skal du vælge én af de helt nye mesh routere eller hold dig til en standard trådløs router? Og med alle de mange modeller på markedet, hvilken af disse passer så bedst til dig og dit hjem?

Nedenunder finder du svar på disse, samt mange andre spørgsmål når det kommer til valget af en trådløs router.

Vi gennemgår følgende:

 • Hvad kan en trådløs router?
 • Nogle af de bedste mærker på markedet
 • Mesh routere – Hvad kan de?
 • 3G/4G understøttelse
 • Hurtige og sikre trådløse routere
 • Masser af gode tilbud på trådløse routere

Hvad kan en trådløs router?

En trådløs router er kort sagt i stand til at modtage et internetsignal, og fungere bindeled imellem dine enheder og internettet.

Det er nødvendigt med en trådløs router for at få Wi-Fi i dit hjem. Dette er væsentligt for at tilkoble alle de trådløse enheder, du har, som ikke på anden vis (via. kabel) kan tilkobles internettet.

Din trådløse router skaber et netværk, som har en unik IP-adresse (Internet Protokol Adresse), som ikke findes hos andre netværk. Når du tilkobler alle dine trådløse enheder til det trådløse netværk, så deler alle disse også denne unikke IP-adresse. På denne måde sikrer du dig at der er styr på det data, som du tilgår og sender over internettet.

Nogle af de bedste mærker på markedet

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af mærker indenfor trådløse routere. Med disse kan du føle dig sikker på at du får et produkt af ordentlig kvalitet, så du får det fulde ud af dit internet.

 • NetGear
 • Cisco
 • D-Link
 • Zyxel
 • Asus
 • og mange andre

Trådløse routere fra mærker som NetGear, Cisco, D-Link og de andre findes både i budgetvenlige modeller og i topmodeller, til de, hvorfor Wi-Fi hastigheden er essentiel.

Mesh routere – Hvad kan de?

Et af de nyeste produkter på hylden, indenfor Wi-Fi elektronik, er Mesh routere. En Mesh router er en trådløs router, som erstatter din nuværende trådløse router. Disse er i stand til at give dig et stabilt Wi-Fi signal i hele dit hjem, stort set uanset hvor mange rum, etager eller tykke mure, som du har.

Flere mesh routere placeres rundt omkring i dit hus, hvor de tilsammen danner et ”mesh”, som sikrer at internethastigheden er i top.

De traditionelle trådløse routere kun sender Wi-Fi i en sfære omkring routeren. Er du langt væk fra den trådløse router, eller har du en massiv væg eller et gulv, så risikerer du at signalet svækkes markant eller helt forsvinder.

Ved at placerer mesh routere rundt omkring i dine rum, undgår du områder hvor signalet enten er dårligt eller helt væk (såkaldte ”dead zones”). Det er meget let at installere mesh routere og utroligt fleksibelt at flytte rundt på disse, for at sikre at Wi-Fi signalet altid når ud til alle kroge af dit hus.

3G/4G understøttelse

Mange af de trådløse routere hos os understøtter tilslutning af 3G/4G USB dongle. Dette giver dig en let måde at dele dit 3G/4G med resten af huset.

Det mobile bredbånd bliver i fremtiden hurtigere og hurtigere. I dag kan det allerede konkurrere med nogle typer af almindeligt bredbånd. Så har du kun mulighed for et langsomt almindeligt bredbånd, så er en trådløs router og en 3G/4G USB dongle en mulighed.

Kombinationen giver dig også mulighed for at købe enkelte datapakker. Har du et lille internetbehov kan dette være en meget billig løsning på dit internet.

Hurtige og sikre trådløse routere

Blandt vores sortiment kan du let finde hen til en router, som passer perfekt til dit hjem. Et Wi-Fi fra en trådløs router kan let erstatte netværkskabler, så du er fri for at trække kabler langs hele dit hjem. Er i en familie med børn og unge mennesker, så er Wi-Fi et must. Smartphones, tablets og computere, som tilkobles internettet, er en stor del af både børn og unges hverdag. Skal der være nok internet til alle medlemmer af familien, så er det essentielt at få en trådløs router, som er i stand til at følge med.

Udover at hastigheden hos din trådløse router, så skal sikkerheden på denne også være i orden. Er den ikke det har fremmede mulighed for at trænge ind på jeres Wi-Fi og i værste fald stjæle personfølsomme data fra dig. Dette undgås ved at kryptere Wi-Fi signalet og benytte en sikker kode til jeres internet. Krypteringsstandarden på alle de nyere modeller hedder WPA/WPA2 og sikrer at kun de, som har adgangskoden til Wi-Fi er i stand til at logge på.

Masser af gode tilbud på trådløse routere

Blandt vores sortiment finder du et stort udvalg af trådløse routere på tilbud. Du kan ofte finde tilbud på både nyere og ældre modeller. Heriblandt er det muligt at finde demo modeller, hvor du har mulighed for at spare en stor del af den oprindelige pris.

Har du et begrænset budget til din trådløse router, så kan et produkt på tilbud være en rigtig god løsning. Benyt funktionerne ”På tilbud” og ”Tilgængelig som demo” ude i rubrikken ”Vis kun produkter”. Dette gør det muligt for dig, hurtigt at denne et overblik over de modeller af trådløse routere, som du kan spare penge på.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål omkring trådløse routere, så hold dig ikke tilbage med at kontakte vores venlige kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.