Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Intel 14th gen er landet

Hvis du er ude efter de bedste CPU'er på markedet, så er Intel Core det helt rigtige sted at lede – og det bliver ikke bedre end med deres 14. generation af fantastiske processorer.

Uanset om du skal game, skabe eller have gang i andre tunge programmer, så er en god processor en nødvendighed. Det er nok også dette, der har ledt dig til Intel 14th gen CPU'erne.

Powerful performance

Nogen opgaver kræver bare meget processorkraft, og derfor stiler Intel altid imod innovation og effektivitet med deres CPU'er. Det har de også opnået med deres 14. generation, og du kan her især se frem til:

  • Verdens hurtigste processor
  • Flere kerner på Core i7
  • 23% bedre gaming performance
  • Kongerne af overclocking

Performance hybrid arkitekturen viser her i sandhed, hvad den er i stand til. For når både performance cores (p-cores) og efficiency cores (e-cores) samarbejder, så når ens computer et helt nyt niveau!

Verdens hurtigste desktop processor

Det er den 17. oktober 2023, og der er blevet sat en ny rekord. Fart og høj ydeevne går hånd i hånd, og din computer har ikke bedre muligheder end med Intel Core i9-14900.

Her får du op til 6 GHz processorhastighed direkte ud af pakken. Hvis du tænkte, at du godt kunne bruge en fordel, når du sidder og gamer, så er Intel 14th gen altså lige det, der skal til.

Flere kerner, flere løste opgaver

Som en tommelfingerregel, så får du en stærkere processor, der er bedre til at multitaske, jo flere kerner og tråde den har at gøre med. Derfor er Intel 14th gen spækket med kerner og tråde i højeste kvalitet.

Der er 24 kerner og 32 tråde på de nyeste Intel Core i9 modeller, og med 20 kerner og 28 tråde har de nye Intel Core i7 modeller 25% flere kerner end de gamle!

Gaming ydeevnen når et nyt niveau

I nogen computerspil kan man ikke andet, end at bede om højere og højere ydeevne. Det er til entusiaster, der gerne vil opnå dette, at nyere og nyere generationer af Intel Core processorer bliver udviklet.

Her er Intel 14th Gen det nyeste skud på stammen, og sikke et skud! Med op til 23% bedre gaming performance i nogle af de populære, nye titler, der kræver rigtig meget af din CPU, så er det her bogstavelig talt det bedste, du kan få, når det kommer til en ny processor.

Overclocking og Intel går hånd i hånd

Det er ikke alle, der sidder og bruger overclocking til noget, for det er ikke alle, der har behovet. Vil du gerne have den bedste performance på de helt rigtige tidspunkter – når der sker meget i dit computerspil, og du gerne vil booste ydeevnen, så alting kører smooth – så er overclocking dog en god ide.

Intel Core CPU'er er kongerne af overclocking, og der er yderligere forbedringer til dette på Intel 14th gen, der benytter sig af AI for at alting kører som smurt. Denne serie er altså din partner in crime, når det kommer til ydeevne.

Se vores udvalg

Hvis du leder efter en Intel 14th gen CPU, så er det helt sikkert værd for dig at tjekke vores udvalg her hos Føniks Computer. Vi holder us altid up to date på de nyeste udgivelser indenfor IT og elektronik, og processorer er så absolut ingen undtagelse.

Derfor har vi sørget for, at vi har så omfattende som muligt et udvalg af Intel 14th gen modeller. Du kan derfor helt selv vælge imellem Core i5, i7 eller i9 – hvis du vil have det, så har vi det.

Vil du vide mere om Intel 14th gen?

Intel 14th gen er en helt ny spiller på markedet, og vi kan derfor godt forstå, hvis du har spørgsmål dertil. Hvis det er tilfældet, så ring til os indenfor vores åbningstider, eller skriv en besked eller mail til os. Vi tager gerne en snak om Intel CPU'er, hvis det kan hjælpe dig.