LEGEKØKKEN

Når barnet er ca. 1 år gammel, begynder det at kunne lege på en helt anden måde end tidligere. Barnet kopierer alt hvad du gør, og lærer verden at kende gennem leg. Et legekøkken til børn er derfor idéelt at købe i 1 års fødselsdagsgave, så i sammen kan lege butik, restaurant eller andre sjove rollelege. Oplev dit barn udforske verden i sit legekøkken, og se hvordan barnet rører rundt i skåle, vasker hænder under vandhanen eller laver mad i ovnen. Alt sammen noget barnet har set dig gøre i virkeligheden, og nu selv udforsker i sit eget børne legekøkken. Hos Føniks kan du naturligvis købe legekøkkener i forskellige størrelser og modeller. Vi har almindelig størrelser legekøkkener, som barnet kan bruge i mange år. Derudover finder du også vores udvalg af modellervoks, som giver barnet mulighed for at lave sit eget legemad.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Legekøkken til børn - Verdens Bedste Kokke Starter Her!

Et legekøkken er en vidunderlig måde at introducere børn til madlavning og samtidig lade dem have det sjovt. Der er flere fordele ved et legekøkken: det kan hjælpe børnene med at udvikle deres motoriske færdigheder, give dem mulighed for at udforske deres kreativitet og bringe hele familien sammen til en sjov og lærerig aktivitet.

Vores udvalg af legekøkkener er designet til at imødekomme ethvert budget og enhver stil. Vi har alt fra enkle og klassiske trædesign til mere moderne og farverige køkkener, der vil passe perfekt til ethvert hjem.