Apple MacBook Pro banner


Leder du efter den nyeste og hurtigste computer på markedet, så er en MacBook Pro et rigtig godt bud på dette. Med en MacBook Pro får du en bærbar computer der er hurtig, effektiv og som er yderst elegant designet. Den kan håndtere flere kraftfulde programmer, såsom video- og billedredigeringsprogrammer, og så har du adgang til flere af Apples helt populære programmer og apps. En MacBook Pro er essentielt for dig der foretrækker at alle de enheder du bruger er Apple produkter. Vi har et større udvalg af Apple MacBook Pro forneden, hvor du kan se priser og udvalg, så kig det igennem og gør et godt kup.

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Ofte stillede spørgsmål

Er MacBook Pro pengene værd?

Hvis du skal bruge en MacBook der kan håndtere kraftfulde programmer, så er en MacBook Pro alle pengene værd. 

Hvilken MacBook skal jeg vælge 2023?

Du kan vælge mellem MacBook Pro og MacBook Air. De har begge fantastisk hardware, smukt og stilrent design, og så kan de køre alle de velkendte iOS apps. Hvis du er interesseret i en studievenlig computer, er en Air et oplagt valg. Skal du arbejde med professionelle programmer er en Pro det helt rette valg for dig. 

Hvor meget koster en MacBook Pro?

Prisen på en MacBook Pro kan variere alt efter hvilken variant du er interesseret i, men du vil ofte finde de prisvenlige modeller fra omkring 10.000 kr og de mere avancerede modeller omkring 25.000 til 30.000 kr.  

Hvad er bedst MacBook Pro eller Air?

Dette afhænger af hvad du vil bruge din MacBook til. Skal du arbejde med kraftfulde programmer kan det ofte være nødvendigt med en MacBook Pro. Skal du til gengæld kun bruge din MacBook til at browse på nettet, studiearbejde og andet, så er en Air oplagt. 

Køb den nyeste MacBook Pro hos Føniks Computer

MacBook Pro er et af de mest populære og mest kraftfulde bærbare computere på markedet. Den er designet til at levere enestående ydeevne med holdbart og højkvalitets hardware, og så har den et helt vildt lækkert design. Det er da også designet som Apple virkelig er kendt for. Den stilrene, elegante og enkle sølv design som de er kendt for verden over. Med en MacBook Pro får du ikke kun god kvalitet og et velkendt design, den er også udstyret med Apples egen macOS-operativsystem, som giver dig adgang til et stort udvalg af applikationer og kraftfulde værktøjer som gør dig ekstra effektiv i dit arbejde og som du virkelig kan udfolde din kreativitet med. 

Du har muligheden for at arbejde med komplekse programmer, der kræver hurtig og kraftfuld hardware, som video- og billedredigeringsprogrammer, da de kører smidigt og uden problemer på den kraftfulde MacBook Pro. Med dens højkvalitets Retina-skærm i høj opløsning giver computeren dig mulighed for at se billeder og videoer i enestående detaljer. Vil du se de nyeste film og serier på din MacBook i den højeste kvalitet? Så kan en MacBook Pro give dig muligheden for dette. Du har muligheden for at nyde din MacBook Pro i flere timer efter en enkelt opladning tak at være dens langtidsholdbare batteri, der giver den strøm til at køre hele dagen - alt efter hvilket programmer du bruger - og som derfor også giver dig større fleksibilitet når du bruger din computer til dagens arbejde. Dette er derfor også ideelt til dem, der ønsker at bruge deres bærbare computer uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for strøm. 

En MacBook Pro er udstyret med en helt masse forskellige programmer, apps og muligheder, hvor du blandt andet kan bruge deres velkendte MacOS programmer og iOS apps som du kender fra dine andre Apple enheder. Er du interesseret i at FaceTime med dine venner eller skrive med din familie? Så kan du dette gennem iMessage, hvor du kan svare på beskeder både på din iPhone, iPad og gennem din MacBook Pro. 

Alt i alt er MacBook Pro et af de mest højtydende bærbare computere på markedet i dag. Den kombinerer kraftfuld ydeevne med et lækkert design og leverer den fornødne kraft til komplekse opgaver. Det er udstyret med en række porte og trådløse teknologier, der gør det muligt at udvide brugen af den bærbare computer. Det er også udstyret med et langtidsholdbart batteri, så du kan bruge din MacBook hele dagen. Den er, alt i alt, et fantastisk stykke værktøj når du vil have en opgave udført og så er den også smuk at se på. Den giver den velkendt teknologi, så hvis du allerede er stor fan af Apple produkter, så er en MacBook Pro et ideelt køb for dig.

Tænk miljøvenligt - find en refurbished MacBook Pro hos Føniks Computer

En MacBook Pro kan, for mange, være en relativ dyr investering og det kan være du leder efter et billigt alternativ der ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos Føniks Computer kan du finde flere af upcycle it produkterne, heriblandt MacBook Air og MacBook Pro der er blevet refurbished så de er lige så funktionsdygtige som helt nye MacBooks. Med en brugt MacBook Pro der er blevet refurbished, kan du investere i en bærbar computer der er billigere end fra ny, men hvor du stadig kan forvente høj kvalitet og god ydeevne. Du finder flere billige MacBook Pro i vores udvalg af refurbished produkter.

En refurbished MacBook Pro er en brugt bærbar computer fra Apple, der er blevet gennemgået og opgraderet hos en autoriseret tekniker ved upcycle it. De brugte MacBook Pros er købt ved virksomheder, hvor brugen af dem har været minimale, og derfor vil produkterne ofte have meget få ting der skal opgraderes eller repareres inden de sælges videre her hos Føniks Computer. Du kan forvente at efter de er blevet refurbished, så har de en høj ydeevne, kvalitet og stabilitet, og du kan derfor føle dig sikker på dit køb. En refurbished MacBook kan have fået nye komponenter, opdateret forskelligt hardware, udskiftet skærm eller noget andet, så den kosmetisk også kan se ny ud. 

Med upcycle it er der tre grades: A, B og C, som du kan vælge en refurbished MacBook Pro ud fra. Den kosmetiske kvalitet, og batteriet, afhænger af hvilken grade du vælger og du har muligheden for at læse mere om dette under hvert upcycle it produkt du kigger på. 

En refurbished MacBook Pro tilbyder en række fordele for dig som forbruger. For det første er prisen lavere end for en ny model, hvilket betyder, at du stadig kan få den samme høje kvalitet og ydeevne uden at betale mere end hvad du har at gøre med. En anden fordel ved en MacBook pro der er refurbished, er at du ikke kun hjælper dig selv, du hjælper også vores miljø. Det er nemlig et bæredygtigt valg at købe refurbished. Det er også en god investering hvis du har brug for en ekstra MacBook Pro i et miljø der er mindre sikkert, hvor der er større chancer for ridser og slid, og derfor har brug for en brugt computer uden at løbe risikoen for at den ikke virker som ofte er sagen når man køber brugt fra en privat person.

Vores upcycle it udvalg udvides løbende, så hvis du finder en refurbished MacBook Pro så er det med at slå til da vi løbende sælger og indkøber nye refurbished produkter.

Har du andre spørgsmål til vores MacBook Pro eller dit køb af en? 

Har du fundet en Apple MacBook Pro som du er interesseret i, men har nogle spørgsmål i forhold til specifikationer, modeller, leveringstider eller andet, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Føniks Computers kundeservice. Vi sidder parate til at vejlede dig med dit eventuelle køb på mail, telefon eller chat i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.