Har du en af de innovative og smart Apple iPads og er du interesseret i at udvide din kreative horisont, så er en Apple Pencil lige det helt rette for dig. Med en Apple Pencil har du muligheden for at arbejde kreativt og struktureret med digital kunst og design på din iPad. Du kan kreere digital kunst gennem flere IOS apps, som for eksempel Procreate, hvor du har muligheden for virkelig at udfolde dig selv kreativt. Med en Apple Pencil kan du ikke kun være kreativ, du kan også skrive noter og historier direkte på din iPad med din Apple Pencil. Det er både hurtigt og behageligt, ligesom med rigtig blyant og papir. Du kan finde de nyeste generation af Apple Pencils i vores sortiment forneden.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Slip kreativiteten løs med en Apple Pencil til din iPad

Med en Apple Pencil har du muligheden for at være så kreativ som muligt når du er på farten, uden at skulle bekymre dig om fejl i dine tegninger. Du har nemlig muligheden for at tegne og lave grafiske værker på din iPad med en Apple Pencil. Her kan du bruge en af de mange tegne apps, såsom Procreate, der giver dig muligheden for at udfolde dine kreative evner. Er du interesseret i oliemalerier, akvarel tegninger eller andet, så kan de fleste tegne apps give dig muligheden for at afprøve dine kræfter med ethvert tegne medium. 

Med en Apple Pencil kan du nemlig kreere kunstværker der ligner at de er malet med olie, akryl, akvarel, blyanter, mixed-media materialer og meget andet. De individuelle apps kan give dig uendelige muligheder for hvilke materiale du tegner med og når du har din Apple Pencil med dig, så kan du tegne så detaljeret som muligt. Apple har nemlig sørget for at producere en stylus der reagerer på hvor og hvor hårdt du trykker din Apple Pencil ned, så du kan få fine små linjer eller tykke linjer - ligesom med fysiske blyanter, pensler og andet! 

Du har altså muligheden for at lave detaljerede malerier og tegninger med hjælp af en Apple Pencil - helt digitalt. Er du nervøs for at lave fejl når du tegner? Det skal du ikke være bekymret over når du tegner på din iPad med din Apple Pencil. Det er muligt både at fortryde en handling og at viske det ud, uden at der er tegn på den tidligere tegning. 

Når du tegner med en stylus fra Apple har du derfor muligheden for at være så kreativ som muligt uden at skulle bekymre dig om noget. Den er derfor også ideel til begyndere indenfor tegning og maling. 

Skriv de bedste noter til studiet med en Apple Pencil 

Er du den stolte ejer af en iPad og leder du efter en effektiv måde at skrive noter på, så kan en Apple Pencil være det oplagte valg for dig. Med en Apple Pencil kan du nemt, hurtigt og effektivt skrive noter i dén skrive app som du har på din iPad - du har muligheden for at skrive noter med din egen håndskrift, eller vælge at din iPad skal registrere dine noter og ændre noterne til en bestemt font. Så du helt selv kan kontrollere hvordan dine noter bliver registreret i din tablet. 

Det smarte med en Apple Pencil er at du nemt og hurtigt kan skrive noter mens du studerer, for eksempel under en forelæsning eller når du læser en studiebog, men du kan også bare skrive dine egne tanker og ideer ned. Dette kan du selvfølgelig gøre i appen “Notes”, men du har også muligheden for at skrive direkte ind i blandt andet en PDF e-bog som du har. Her kan du understrege, highlighte og skrive noter, hvor du synes det er passende. Du kan gøre dine bøger mere personlige med en Apple Pencil. 

Skal du lave grafer til dine studienoter? Så kan du, med en Apple Pencil, lave grafer der passer perfekt til dine noter eller til teksten du læser. Det er nemt og enkelt, og du vælger helt selv hvilken form for graf du skal tegne. 

En Apple Pencil er derfor et godt håndværktøj for dig der har brug for at skrive detaljerede noter, highlighte steder i en tekst, eller har brug for at lave grafiske detaljer til de noter du skriver. Derfor er sådan en stylus også et ideel valg for dig der ofte arbejder med grafiske værker, som arkitekt, ingeniør eller andet hvor det kræver at du både skriver og tegner. 

En Apple Pencil giver dig et ocean af muligheder

Med en Apple Pencil har du muligheden for at udforske din kreativitet, skrive fantastiske og personlige noter - men du har også uendelige andre muligheder. Vi har samlet et udvalg af fordele og muligheder der kommer af at være den stolte ejer af en Apple Pencil, som du kan læse forneden. 

#1 Du kan gøre dine favoritbøger mere personlige

Med en Apple Pencil kan du highlighte, annotere og skrive noter til alle dine favoritbøger - ligesom du ville gøre med en fysisk bog. Du kan markere alle dine yndlings citater, lige i de farver du har lyst til, og både tegne emojis og skrive dine tanker ned. 

#2 Hvis du elsker at tage selfies, så kan du gøre dem endnu mere specielle med doodles

Når du redigerer dine selfies med filtre og andet, så har du også fordelen med en Apple Pencil at du kan lave sjove tegninger på dine selfies. Du kan lave skæve vinkler, skøre linjer og farverige strejf på dine selfies der gør dem endnu mere specielle inden du poster dem på dine favorit sociale medier. 

#3 Er du på Bookstagram? Så gør dine billeder endnu mere unikke!

Har du din helt egen Instagram hvor du uploader billeder af de bøger du læser og vil du gerne være lidt mere unik, så kan du bruge din Apple Pencil til at skrive bog anmeldelser direkte på dine bog billeder. Du kan lave finurlige pile fra tekst til bog, hvor du skriver alt det du elsker, eller bare hader, omkring den bog du har læst - og selvfølgelig så meget andet. 

#4 Skab unikke designs parate til at blive printet ud 

Med en Apple Pencil kan du skabe interessante og unikke designs, logoer, klistermærker, og andet, som du kan printe ud direkte fra din iPad til en smart printer. Du behøver ikke at skulle være en genial kunstner der laver malerier af Van Gogh kvalitet, du kan også bare lave sjove og specielle små tegninger til dig selv og dine kære. 

#5 Du kan arbejde med 3D designs  

En Apple Pencil gør det endnu nemmere at arbejde med 3D designs, så du kan forbedre detaljerne i hånden, inden dine designs bliver printet ud. I stedet for at gøre det på en computer, så kan du også gøre det på farten med både en iPad og en Apple Pencil lige ved hånden. 

#6 Er du designer? Så brug en Apple Pencil til at lave concept art 

Hvis du arbejder med design, om det er med tøj, tegneserier, legetøj eller andet, så kan du gøre dit arbejde nemmere ved at benytte dig af en iPad og Apple Pencil. Du kan lave detaljerede designs på farten, hvor selv de mindste detaljer er i designet. 

#7 Gør det nemmere for dig selv at lave krydsord på din iPad

Er du helt vild med krydsord, men gerne vil have endnu flere muligheder end bare de fysiske krydsord, så kan du også lave dem på din iPad. Brug din Apple Pencil når du laver krydsord, for at få den velkendte følelse frem.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Apple Pencils

Er du interesseret i en af vores Apple Pencils, men du har spørgsmål til dens specifikationer eller andet, så kan det være du kan finde svar i vores “ofte stillede spørgsmål” sektion og ellers er du mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice afdeling. Vi sidder, som altid, parate til at rådgive dig så du får det produkt der bedst passer til dine ønsker og behov. 

Du kan kontakte Føniks Computers kundeservice i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på telefon, mail eller gennem chatten her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit køb.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad kan man bruge en Apple Pencil til?

Du kan bruge en Apple Pencil til at tegne og skrive noter på din iPad. 

Hvilke iPads er kompatible med Apple Pencil?

Apple Pencil 2. generation er ofte kompatible med de helt nyeste iPads. Hvor en Apple Pencil 1. generation er kompatibel med de ældre iPads. Du kan se, forneden, hvilke dette er. 

Apple Pencil 2. generations kompatibilitet: 

  • 12,9” iPad Pro (3., 4., 5., og 6. generation)

  • 11” iPad Pro (1., 2., 3., og 4. generation)

  • iPad Air (4., og 5. generation)

  • iPad Mini (6. generation)

Apple Pencil 1. generations kompatibilitet: 

  • iPad (6., 7., 8., 9., og 10. generation)

  • iPad Air (3. generation)

  • iPad Mini (5. generation)

  • 12,9” iPad Pro (1., og 2. generation)

  • 10,5” iPad Pro

  • 9,7” iPad Pro

Hvordan tilslutter man Apple Pencil til en iPad?

Du tilslutter din Apple Pen sammen med din iPad, første gang du bruger den, ved at indsætte den i din iPad som når du skal oplade den. Herefter kan du altid bruge den uden at tilslutte den, da den er tilsluttet via Bluetooth.