Resultater: 293
Resultater: 293


loader

Køb ekstern SSD hos Føniks Computer

En SSD ekstern harddisk er et stort plus for mange computer ejere, da du har muligheden for at have endnu flere filer og dokumenter gemt et andet sted end bare på din computer.

Med en ekstern SSD får du et smart lille bærbart drev, der let kan tilsluttes din computer eller anden mobil enhed, via USB så du altid har adgang til alle dine digitale data og filer - på farten. Der er mange fordele ved at vælge en ekstern SSD, hvor det første blandt andet er at de er endnu hurtigere end for eksempel en helt almindelig ekstern harddisk.

Når du skriver eller læser data fra din SSD, vil den altså være endnu hurtigere end en traditionel harddisk. Det betyder, at du endnu hurtigere kan komme i gang med de filer du har brug for.

En anden fordel ved en ekstern SSD er, at den er meget mere holdbar end en almindelig harddisk. Det er fordi den er lavet af flash-hukommelse, som er meget mindre sårbar over for vibrationer og stød end en traditionel harddisk.

Det betyder, at din SSD ekstern harddisk kan bruges i mindre ekstreme miljøer, hvor en almindelig harddisk ikke vil kunne fungere, dog skal du som altid stadig passe på din SSD.

Selvom den kan holde til lidt mere, skal du dog ikke videre tabe den eller skubbe til din, da den stadig passer på ømtålelig data som ikke nødvendigvis kan håndtere et fald. Ofte kan det være en fordel at have ens ekstern SSD placeret et bestemt sted i hjemmet eller computeren.

Alt i alt er der mange fordele ved at bruge en ekstern SSD. De er hurtigere, mere holdbare, bærbare og mere energieffektive end almindelig harddiske. En SSD ekstern harddisk er derfor optimal for dig der har brug for ekstra plads til dine filer, har brug for ekstra sikkerhed når det kommer til at gemme filer to steder eller som bare vil have hurtigere tilgang til din data.

Brug en SSD ekstern harddisk til at fragte alle dine vigtige data med dig overalt 

Har du brug for at kunne bringe alle dine vigtige filer med dig hvor end du går hen og er de ofte af en større størrelse, så kan en SSD ekstern harddisk være et oplagt alternativ til blandt andet USB eller andre former for fysisk opbevaring af digitale filer.

Du kan med nemhed overføre alle de vigtigste filer, dokumenter, billeder, videoer, programmer og andet, til din eksterne SSD, som du så kan tilgå på enhver enhed der tillader tilkobling af USB. Du kan blandt andet bruge din computer eller bærbar computer, men du kan også se videoer og billeder på din TV skærm via USB tilkoblingen.

Der er mange forskellige muligheder. En SSD ekstern harddisk er derfor også et oplagt valg hvis du rejse meget og bruger forskellige computere, men er afhængig af at bruge de samme filer eller programmer. Hvoraf du kan tilgå dem gennem din eksterne SSD harddisk.

Du kan se vores udvalg af forskellige eksterne SSD’er igennem, hvor du blandt andet kan finde eksterne SSD’er fra Samsung og andre kendte mærker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en SSD ekstern harddisk?

SSD står for Solid State Drive og er en lagringsenhed der benytter sig af flash hukommelse. Dette gør den hurtigere og mindre larmende end en traditionel HDD (Hard Disk Drive). 

Hvilken SSD disk skal jeg vælge? 

Føniks Computer har flere populære mærker af SSD, hvor du kan forvente høj kvalitet og god ydeevne af hver enkelt af dem. Du kan derfor med fordel vælge lige det mærke, størrelse og andet du har præference for. 

Hvor stor skal min ekstern harddisk være?

Det kommer an på hvor meget plads du personligt har brug for. Ofte kan et 256 GB internt SSD fungere meget fint for alment brug, men hvis du skal have plads til større programmer så kan det være optimalt med større plads. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af eksterne SSD’er?

Har du øje på lige præcis den eksterne SSD som du er interesseret i, men har nogle spørgsmål i forhold til specifikationer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden, hvor du kan kontakte os på mail, telefon eller gennem chatten lige her på siden. Vi ser frem til at rådgive dig med dit køb af ekstern SSD.