Resultater: 27
Resultater: 27


loader

Køb en Samsung ekstern SSD hos Føniks Computer

Samsung ekstern SSD er et lille, bærbart drev, der kan bruges til at gemme store mængder data. Det er lille, let og kompakt, så det er nemt at tage det med sig på farten. Den har en meget høj læse- og skrivehastighed, der gør det muligt at overføre store datafiler med stor hastighed, hvilket gør det til et godt valg til sikkerhedskopiering af vigtige data.

En ekstern SSD fra Samsung har også en høj grad af modstand mod slag og stød, så den er ideel til at gemme data, der skal transporteres. Den er også meget støjsvag, så den er god at bruge, når man har brug for at arbejde stille og roligt. Den har også et USB-C-stik, der gør det muligt at tilslutte den til næsten alle enheder.

Du kan derfor roligt tage din ekstern samsung med dig når du skal på farten, da den også kan passe i enhver taske. Som det altid er, selvom den er holdbar og kan klare at være i en taske, så skal du altid være påpasselig da din eksterne harddisk har mange dokumenteter og filer du ikke vil miste.

Vil du gerne tilgå dine filer, om det er billeder, videoer, programmer eller andet, på enhver computer i ethvert rum, så er en ekstern SSD harddisk fra Samsung perfekt til dette. Med en Samsung ekstern harddisk kan du tilkoble den til enhver enhed der har USB port, så du blandt andet kan se film eller serier på din computer og TV. Du har også muligheden for hurtigt at føje filer til og fra din Samsung SSD, hvis du har brug for at tilføje filer hurtigt til din computer. 

Alt i alt er Samsung ekstern SSD et godt valg til at gemme store mængder data. Det er let at transportere din ekstern SSD fra Samsung frem og tilbage på farten, den er støjsvag og har en fin grad af modstand mod slag og stød.

De fleste modeller har også et USB-C-stik, der muliggør tilslutning til næsten alle enheder, og det er kompatibelt med de fleste operativsystemer. En ekstern SSD fra Samsung er derfor det optimale valg for dig der mangler en ny ekstern harddisk.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Er du interesseret i en af vores Samsung ekstern SSD, kan du finde flere modeller i vores sortiment af forskellige størrelser og designs.Du finder dem alle til exceptionelle gode priser, så uanset hvad du leder efter, så kan du finde det til dit budget.

Har du fundet en du gerne vil købe, men er i tvivl om hvilken der passer bedst til dine behov, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.