Her finder du vores udvalg af smarte projektor briller. Kunne du tænke dig at se 3D film på din projektor, bør du helt klart tage et kig på vores udvalg på denne side. Vi har samlet projektor briller fra adskillige af branchens største og mest erfarne mærker, for at sikre vores fortsat høje kvalitetsstandard. Derudover kan du selvfølgelig også få modeller i mange forskellige former, farver og designs så der er noget for enhver smag. Se nærmere på vores udvalg af moderne projektor briller nedenfor og giv dig selv, vennerne og familien en fantastisk filmoplevelse, som man sent glemmer.

Resultater: 861
Resultater: 861


loader

Unikke filmoplevelser med projektor briller

Vil du undgå høje billetpriser og larm i salen så er det måske en god idé at tage biografoplevelse med ind i stuen. Til dette formål har vi samlet et stort udvalg af projektorer, lærreder og det nyeste og mest innovative udstyr til hjemmebiografen. I den forbindelse er vores udvalg af projektor briller ikke til at komme udenom. Brillerne skal bruges sammen med en projektor der understøtter 3D (ofte kaldet ’3D ready’). Projektor brillerne kommunikerer trådløst med projektoren og i fællesskab giver de en fantastisk TV- og filmoplevelse. Med 3D projektor briller bliver det nærmest som at stå mit i filmens landskaber og det giver en helt unik og stemningsfuld oplevelse, der før i tiden var forbeholdt rigtige biografer. For at sikre en så gennemført og pålidelig oplevelse som overhovedet muligt, byder vi vores kunder på modeller fra flere kendte kvalitets mærker. Du kan blandt andet få projektor briller fra producenter som LG, Epson, Philips, INFOCUS, Sony, BenQ og Acer. Præcist hvilken model der matcher din projektor bedst, kommer blandt andet an på mærket.

Har du i den forbindelse spørgsmål i forhold til valg af korrekte par, eller generelle spørgsmål angående udvalget, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Vi gør os umage for at holde os opdaterede vedrørende de seneste brillemodeller på markedet så du altid har adgang til det nyeste nye, når du handler med os.