Resultater: 295
Resultater: 295


loader

DLP projektorer i alle prisklasser

Hos Føniks Computer er vi interesserede i at vores kunder har adgang til det nyeste udstyr, der kan forbedre deres TV- og filmoplevelser. I den forbindelse er intet udvalg komplet uden DLP projektorer og vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg i høj kvalitet.

Med en DLP projektor kan dine filmaftener blive endnu mere gennemførte og du kan slippe for dyre biografbilletter, menneskemylder og distraherende støj. Vi vil selvfølgelig gerne tilbyde de bedst mulige DLP projektorer, og vi har derfor allieret os med de bedste forhandlere i verden.

Du kan derfor finde modeller fra producenter som Samsung, BenQ, ASUS, Dell, Canon, Optoma og InFocus, når du handler med os. Vi har naturligvis også sørget for at vores udvalg består af mange forskellige slags projektorer, således at vi kan dække så mange forskellige behov som muligt.

Kunne du for eksempel tænke dig en DLP projektor, der kan vise 3D billeder så er du havnet på den helt rigtige side. Vil du have den klareste opløsning og nægter du at gå på kompromis med billedkvalitet, kan vi endda tilbyde high-end DLP projektorer med 4K teknologi.

Stiller du særlige krav, eller kunne du tænke dig at se nærmere på produkter fra en specifik producent, kan du benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Hos Føniks kan du altid finde det hardware, du har brug for. Om det så er en DLP projektor eller noget helt andet.

Her kan du blandt andet vælge din foretrukne projektorstørrelse, opløsning, lysstyrke og video-interfacer, herunder DVI, HSMI, RGB, USB, med flere. Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg.