DLP projektorer er populære som aldrig før og derfor har vi her hos Føniks Computer samlet et bredt udvalg, til gode priser. Med en DLP projektor kan du få biografoplevelsen hele vejen ind i dagligstuen og gøre dine TV- og filmoplevelser endnu mere levende. Vi kan tilbyde DLP projektorer fra mange af hardwaremarkedets bedste og mest erfarne fabrikanter så vores kunder kan opnå en lækker billedkvalitet. Hos os kan du finde både billige og mere raffinerede modeller så uanset om du har et større eller mindre budget, kan du sikkert finde et produkt, der passer til dig. Se hele udvalget nedenfor.

Resultater: 328
Resultater: 328


loader

DLP projektorer i alle prisklasser

Hos Føniks Computer er vi interesserede i at vores kunder har adgang til det nyeste udstyr, der kan forbedre deres TV- og filmoplevelser. I den forbindelse er intet udvalg komplet uden DLP projektorer og vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg, i høj kvalitet. Med en DLP projektor kan dine filmaftener blive endnu mere gennemførte og du kan slippe for dyre biografbilletter, menneskemylder og distraherende støj. Vi vil selvfølgelig gerne tilbyde de bedst mulige DLP projektorer, og vi har derfor allieret os med de bedste forhandlere i verden. Du kan derfor finde modeller fra producenter som Acer, BenQ, ASUS, Dell, Canon, Optoma og InFocus, når du handler med os. Vi har naturligvis også sørget for at vores udvalg består af mange forskellige slags modeller, således at vi kan dække så mange forskellige behov som muligt. Kunne du for eksempel tænke dig en DLP projektor, der kan vise 3D billeder så er du havnet på den helt rigtige side.

Vil du have den klareste opløsning og nægter du at gå på kompromis med billedkvalitet, kan vi endda tilbyde high-end DLP projektorer med 4K teknologi. Stiller du særlige krav, eller kunne du tænke dig at se nærmere på produkter fra en specifik producent, kan du benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet vælge din foretrukne projektorstørrelse, opløsning, lysstyrke og video-interfacer, herunder DVI, HSMI, RGB, USB, med flere. Derudover er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg.