Resultater: 51
Resultater: 51


loader

Dell UltraSharp – professionelle monitors

Der er ultroligt mange forskellige slags skærme, både i verden og her hos Føniks Computer. Det kan være skærme til helt standard hjemmebrug, og det kan også være de vildeste gaming skærme. Der er også altid et behov for professionelle monitors til arbejdsregi, og her træder Dell UltraSharp skarpt ind i billedet.

Selvfølgelig er der monitors til erhverv, der ikke behøver være specielle – de skal blot yde et standard skærmbillede, så man kan komme igennem dagens arbejde. Der er dog også erhvervsopgaver, der kræver en høj ydeevne og specifikke specifikationer. Ofte vil sidstnævnte være det, du investerer i Dell UltraSharp for.

Det vil især være oplagt med en Dell UltraSharp, hvis du arbejder med grafisk design, som fotograf, hvis der skal redigeres videoer eller noget som helst lignende arbejde, hvor det visuelle udtryk er utroligt vigtigt.

Dell UltraSharp byder på ikke så lidt

Høj kvalitet til professionelt brug. Dette er hvad Dell UltraSharp er kendt for. Og det er der god grund til. Specifikationer og funktioner i Dell UltraSharp serien byder nemlig på ikke så lidt, så der er virkelig meget at se frem til, hvis du har brug for en monitor, der er perfekt til dit arbejde.

  • Opløsning efter behov
  • Størrelser der passer dig
  • Fantastiske farver
  • High Dynamic Range
  • Ergonomisk design
  • Energibesparende

Uanset hvad er vi helt sikre på, at der nok skal være en Dell UltraSharp hos os, der lever op til dine behov. Dell har trods alt sørget for, at der er rigeligt at vælge imellem, og at skærmene er så forskellige, at hvem som helst kan finde noget, som passer perfekt til deres behov.

Opløsning

Alt efter hvad du skal arbejde med, så kan opløsningen på din skærm være mere eller mindre vigtig. Til noget arbejde vil full HD være helt udmærket, og så behøver du ikke tænke videre over det, når du investerer i en Dell UltraSharp.

Der er dog en hel del grafisk arbejde, der virkelig kræver en god opløsning, hvis du vil være helt sikker på, at du laver noget, du kan være stolt af at dele med verden. Derfor kan du også finde modeller af Dell UltraSharp, der har quad HD og endda helt op til 4k opløsning.

Opløsningen på skærmen er vigtig, hvis du skal have det flottest mulige skærmbillede. Derfor giver Dell UltraSharp dig alle de muligheder, du har brug for.

Størrelse

Hvis du har brug for en bitte skærm på under 20 tommer, så er Dell UltraSharp ikke serien for dig. De mindste monitors du finder her er på 24 tommer. Dell UltraSharp er trods alt skabt til, at du kan sidde og skabe storslåede mesterværker. Det kan selvfølgelig godt være småt, men der skal være plads til det store.

De fleste monitors i serien er derfor imellem 24 og 27 tommer; altså de mest normale skærmstørrelser. Hvis du har brug for en større skærm, så er det dog ikke et problem. Du kan finde Dell UltraSharp modeller, der er helt op til 49 tommer. Uanset størrelse og opløsning, så har vi et godt tilbud til dig.

Farveskala

En bred og nøjagtig farveskala er ofte vigtig, når du skal i gang med grafisk arbejde eller content creation. Derfor er dette et specielt fokus fra Dells side, når det kommer til Dell UltraSharp.

De fleste modeller af Dell UltraSharp har derfor en farveskala, som dækker 100% sRGB, og mange af dem kan endda gå endnu videre og dække Adobe RGB og DCI-P3.

Du kan derfor være sikker på, at en Dell UltraSharp lader dig opleve et flot og farverigt skærmbillede, der springer direkte i øjnene på dig.

HDR understøttelse

Der er mange Dell UltraSharp modeller, der understøtter HDR – altså High Dynamic Range. Dette lader især din monitor gengive et bredere spektrum af detaljer i henholdsvist lyse og mørke områder. Dette giver en større kontrast i billeder på skærmen, og og de kommer til at virke mere levende og imponerende.

Ergonomi i topklasse

Hvis du sidder mange timer om dagen og arbejder foran en skærm, så skal skærmen, og alt dit andet udstyr, helst være ergonomisk korrekte. Ellers ender man let op med gener, som ellers kunne have været undgået.

Dell UltraSharp er en serie af monitors, hvor ergonomien er i absolut topklasse. Typisk kan du både justere højde, vinkel og tilt på dem, så du kan sidde lige præcis, som du gerne vil. Det er ikke bare rart for dig, det er ergonomisk korrekt for din krop.

Energibesparende

Uanset om det er et fjernsyn eller en computerskærm, så er begge dele nogle af de helt store syndere, når det kommer til strømforbruget. Det ligger i en monitors natur, at den bare bruger meget energi.

For miljøet, og for din pengepungs skyld, er mange skærme derfor lavet til at være så energibesparende som muligt, og det gælder også for Dell UltraSharp. De har ofte certifikater fra ENERGY STAR og EPEAT Gold, så du kan være helt sikker på, at deres energiforbrug er i bunds.

Oplagte til erhvervsbrug

Selvom du selvfølgelig godt kan bruge Dell UltraSharp i hjemmet, hvis du gerne vil have en rigtig god skærm til for eksempel at se film og serier på, så er det i erhvervslivet at disse monitors virkelig brillerer. Det er trods alt med erhvervsøjemed, at Dell har skabt serien.

Det er derfor oplagt at skaffe en eller flere Dell UltraSharp, hvis jeres virksomhed har brug for skærme, der tillader jeres medarbejdere at arbejde effektivt med grafik på et professionelt niveau.

Hvis dette lyder som et godt tilbud for jer, så bør I overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. På den måde kan vi arbejde tæt sammen med jer og hjælpe med at sørge for, at I får lige det, I har behov for. Vi sælger også meget andet end blot skærme, så der er mange muligheder hos os som erhvervskunde.

Spørgsmål angående Dell UltraSharp?

Har du nogen spørgsmål, når det kommer til Dell UltraSharp serien, eller måske til nogle bestemte af modellerne? Er du interesseret i andre muligheder for skærme til erhverv, eller er det noget helt andet, du har på hjerte? Så må du endelig spørge vores kundeservice til råds.

Du kan altid ringe til os indenfor vores åbningstider, og ellers skriver du bare en besked på mail eller i chatten. Vi tager gerne i uformel snak hvis det er, og så skal vi nok hjlpe med at guide dig i den rigtige retning.