Går du og mangler en kvalitetesskærm af karat? Så foreslår vi hos Føniks Computer at se på vores udvalg af Dell skærme. Der er noget for hver en smag i vores sortiment – om du har brug for en kæmpe monitor eller en lillebitte sag, så kan du være sikker på, at du kan finde det her på siden. En Dell skærm er desuden ikke bare en hvilken som helst skærm. De er designet af miljøbevidste materialer, og de er ofte utroligt energibesparende, så både klimaet og din pengepung kan være i godt humør. Hvis du skal bruge noget virkelig skarpt til arbejde eller underholdning, så er UltraSharp Dell skærmen til dig. De har fantastisk billedkvalitet, samt en masse funktioner der gør arbejdet meget nemmere. Lyder noget af det her, som noget for dig? Så se endelig udvalget nedenunder igennem.

Resultater: 285
Resultater: 285


loader

Dell skærme – kæmpe udvalg ved Føniks Computer

Skærmen er det hardware ved din PC, som du interagerer mest med. Jo, jo, du klikker på musen hele dagen, og dine fingrer danser hen over tastaturet, men dine øjne er altid klistret til skærmen, ligegyldigt om du arbejder, gamer eller ser film. Derfor tilbyder vi et kæmpe udvalg af Dell skærme. For når dine øjner bruger så lang tid ved at dvæle ved monitoren, så skal den også være i superb kvalitet. Og hvis der er én ting, man kan sige om en Dell skærm, så er det, at den er et kvalitetsprodukt i topklasse.

Når du ser på vores sortiment af Dell skærme, så ved du, at der er noget til enhver smag. Der er nemlig en alsidighed af produkter, der gør, at alle og enhver altid kan finde lige det, de går og leder efter. Hvis du skal bruge en lillebitte monitor på 17 tommer, så den er nem at få til at passe ind hvor som helst, så kan du uden problemer finde en Dell skærm, der passer på denne beskrivelse. Du kan også få en kæmpestor Dell skærm på 34 tommer, hvis du gerne vil leve dig ind i alt der sker, og nærmest blive helt opslugt af monitoren og dens fantastiske skærmbillede. Der er selvfølgelig også mulighed for de gængse mål på 24 og 27 tommer, og der er desuden forskellige serier og typer, alt efter model og hvilke ønsker du har til specifikationer.

Dell skærme til gaming – Alienware og meget mere

Gaming er i den grad på mode, og det betyder også, at der bliver lavet en helt masse gamer udstyr. Hos Føniks Computer kan du for eksempel købe nogle lynhurtige gaming mus, pålidelige gamer tastaturer og mange andre gamer produkter. Selvfølgelig har vi også gaming skærme, og Dell skærme til gaming er her ingen undtagelse.

Der er mange Dell skærme, der bare er som skabt til gaming. Her kommer især deres Alienware serie ind i billedet, og skubber alle andre produkter af vejen med deres ydeevne. Du kan være helt sikker på, at en Dell skærm til gaming har mindst fuld HD opløsning, hvilket betyder, at du får fantastisk billedkvalitet. Du kommer til at kunne leve dig fuldstændigt ind i dine eventyr og i kampene på slagmarken – det bliver ikke mere realistisk end med Alienware. Du kan her også opleve verdens hurtigste opdateringshastighed på 360Hz, så du skal gøre dig klar til, at skærmbilledet er ekstremt klart og stabilt. Stabiliteten øges også endnu mere med AMD FreeSync, som der findes i langt de fleste Dell skærme til gaming. Hvis du har behov for at være hurtig, når du gamer, så kan 1 millisekund eller mindre grå-til-grå responstid ikke andet end at få dig til at fryde dig.

Disse gaming monitors giver desuden muligheden for at tilpasse dem i højde og vinkel, så du ergonomisk kan sidde præcis på den måde, som du foretrækker. De har desuden et unikt design, der både optimere gamingoplevelsen samt giver dit gamer setup et virkelig fedt præg. Du kan selvfølgelig også regne med intense farver, der ligger sig på et utroligt bredt farvespektrum. Kort sagt er Dell skærme til gaming nogle af de bedste på markedet, om du så vil have Alienware eller ej.

Bæredygtighed og monitors

Når du køber en Dell skærm, så køber du en monitor, der har energibesparelser i tankerne. Det bliver mere og mere normalt, at de skærme du køber, er gode til at spare på energien. Det er super fedt, for det er nogle af de største syndere, når det kommer til din elregning, og så kan det altså bare noget, når monitoren selv kan hjælpe med at spare. Det reder din pengepung, men det reder også så meget mere. Energibesparelser er rigtig bæredygtige, så du slår samtidig så godt et slag, som du kan for klimaet, når du nu skal bruge noget teknologi.

Hvis du godt kan lide ideen om at købe bæredygtig teknologi, så er det ikke kun Dell skærme, der er vejen frem i din verden. Du kan også overveje at købe refurbished. Refurbished teknologi er brugt, men det er på den ene eller den anden måde blevet bragt til live igen, så du stadig får et produkt der kører fortrinligt. Det betyder, at når du køber disse produkter, så er du med til at spare utroligt meget på verdens elektronikaffald, hvilket er den rigtige vej at gå, hvis du ønsker en bæredygtig klode.

UltraSharp og lækre skærmbilleder

Hvis kvaliteten af skærmbilledet betyder alt, fordi du ønsker den bedst mulige underholdning, eller fordi det er nødvendigt med det bedst mulige skærmbillede på grund af dit arbejde, så er der en specielt sofistikeret Dell skærm, der er det helt rigtige valg for dig. Dell UltraSharp er de skarpeste skærme på markedet, og de kan ikke så lidt. De har imponerende god billedkvalitet, samtidig med at de huser flere banebrydende teknologier, der tager dit arbejde op på toppen af bjerges tinder.

Dell skærme i UltraSharp serien har en fuldstændigt uovertruffen ydeevne. De opfylder alle krav for skabere af digitalt indhold, og især farverne på disse Dell skærme er noget ud over det sædvanlige. Der er op til 1,07 millioner farver i disse Dell skærme, der desuden har et ekstremt bredt farvespektrum. De indbyggede farvemålere kan også hjælpe dig med at kalibrere farverne helt nøjagtigt. Resultatet taler for dig selv: en Dell skærm med det flotteste skærmbillede, perfekt til digital skabelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til vores Dell skærme, eller er der andre monitors, som du gerne vil vide noget om? Det kan godt være en jungle at finde rundt i, og derfor står vores kundeservice klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Om du helst vil skrive til os på mail eller i chatten her på siden, eller om du helst vil ringe til os, er helt op til dig. Så længe vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skærm, så har dagen noget sit højdepunkt for os.

Hvor meget koster en computer skærm?

Det kommer meget an på, hvilken du køber. De mest gængse computer skærme kan du få til lige under eller omkring 1.000 kr. Du kan dog også finde mere avancerede modeller, ofte lavet til gaming eller grafisk arbejde, som kan koste 2.000 kr. eller endda endnu mere!

Hvorfor vælge buet skærm?

Du bør vælge en buet skærm, hvis du gerne vil have en bedre oplevelse, når du sidder foran din skærm og gamer eller ser film og serier. Når skærmen er buet, så aktiverer den dit perifere syn, hvilket tillader dit synsfelt at opfange meget mere af, hvad der sker på skærmen, uden at du behøver at bevæge hovede eller øjne.

Hvad er en god PC skærm?

En god PC skærm er en, der passer til dig. Skal du bruge en lille skærm, så køb en på omkring 18 tommer. Den normale størrelse er 24 til 27 tommer. En stor skærm vil være 30 tommer eller mere. I hjemmet vil du gerne have et budgetvenligt valg, der holder længe og bruger lidt strøm. Til gaming skal skærmen være 144Hz, 5 millisekunder eller mindre responstid og mindst fuld HD opløsning.