Resultater: 173
Resultater: 173


loader

Dell skærme – kæmpe udvalg hos Føniks Computer

Skærmen er det hardware ved din PC, du interagerer mest med. Jo, jo, du klikker på musen hele dagen, og dine fingrer danser hen over tastaturet, men dine øjne er altid klistret til skærmen, ligegyldigt om du arbejder, gamer eller ser film. Derfor er en god skærm vigtig.

Dette er grunden til, at vi har et bredt udvalg af Dell skærme hos Føniks Computer. For Dell skærme er i superb kvalitet, og det synes vi er værd at investere i. For med god kvalitet bliver der skabt gode oplevelser, og det er vigtigt, når det kommer til monitors.

I vores store sortiment af Dell skærme finder du noget til hver en smag. Dell har skabt en alsidighed af produkter, der gør, at vi uden problemer kan finde det helt rigtige til dit behov. Vi har flere underkategorier, men du kan især overveje at se på:

Leder du dog blot efter en pålidelig og rigtig billig Dell skærm, så har vi også mange af disse at vælge imellem. De er helt perfekte til hverdagsbrug eller på kontoret, og de kommer til at tjene dig godt i lang tid fremefter.

Uanset om du skal bruge en bitte 14 tommers Dell skærm, eller en kæmpe model på 49 tommer, så er det intet problem for os. Imellem de to ekstremer har vi også et utal af modeller, især i 24-27 tommers rækkevidden, der er den mest gængse.

UltraSharp – lækre skærmbilleder

Hvis kvaliteten af skærmbilledet betyder alt, fordi du ønsker den bedst mulige underholdning, eller fordi det er nødvendigt med det bedst mulige skærmbillede på grund af dit arbejde, så er der en specielt sofistikeret serie af Dell skærme, du bliver glad for.

Dell UltraSharp er de skarpeste monitors på markedet, hvis du må og skal have et flot skærmbillede. Disse Dell skærme har imponerende høj billedkvalitet, samtidig med at de huser banebrydende teknologier, der tager arbejde ved computeren til et nyt niveau.

Dell skærme i UltraSharp serien har en fuldstændigt uovertruffen ydeevne. De opfylder alle krav for skabere af digitalt indhold, og især farverne på disse Dell skærme er bedre end sædvanligt. Med et bredt farvespektrum og op til 1,07 millioner forskellige farver, så bliver det ikke bedre.

De indbyggede farvemålere kan også hjælpe dig med at kalibrere farverne helt nøjagtigt. Resultatet taler for dig selv: en Dell skærm med det flotteste skærmbillede, perfekt til grafisk arbejde.

Det er samtidig de perfekte Dell skærme, hvis du ofte ser film og serier ved din computer. En høj opløsning og flotte farver sørger for, at hver en scene står flot og livagtigt foran dig. Det er det bedste man kan opnå, når det kommer til Dell skærme.

Dell skærme til gaming

Gaming er i den grad på mode, og her er Dell også med på beatet. Derfor er der flere Dell skærme, der er lavet specifikt til gaming. De kommer med optunede specifikationer, så du slipper for at skærmen fryser fast eller at du oplever FPS-drops.

Her er både deres Alienware monitors samt G-serien virkelig værd at se på. Med full HD eller højere opløsning, lynhurtige responstider og høje opdateringshastigheder, vil du altid være klar til gaming på et højt niveau.

Derudover er Dell skærme til gaming skabt med ergonomi i tankerne. Ofte kan du tilpasse dem i både højden og vinklen, hvilket sørger for, at du altid kan se din Dell skærm tydeligt, ligegyldigt hvordan du foretrækker at sidde.

Synkroniseringsteknologier

Et fedt feature ved mange Dell skærme til gaming er, at de har en form for synkroniseringsteknologi. Synkroniseringsteknologier hjælper med at stabiliserer dit skærmbillede, og det er en effektiv måde at sikre sig ordentlig FPS og et skærmbillede der aldrig svigter.

Der vil enten være tale om FreeSync eller G-SYNC, når du kigger efter Dell skærme med synkroniseringsteknologi. Effektivt får du meget ens resultater fra begge, men FreeSync kræver at din PC har et AMD grafikkort, hvorimod G-SYNC kræver at din PC har et NVIDIA grafikkort.

Bæredygtighed og Dell

Når du køber en Dell skærm, så køber du en monitor, der har energibesparelser i tankerne. Det er super fedt, for skærme er generelt nogle af de helt store syndere, når det kommer til elregningen – ligegyldigt hvilket mærke de så er fra.

Dell skærme hjælper derfor med at spare på dit strømforbrug, hvilket er lækkert for bankkontoen. Endnu bedre er dog, at det også er et godt valg for planeten. Energibesparende valg er bæredygtige valg, og selvom teknologi aldrig er helt grønt, så gør Dell deres bedre for, at du kan tage så grønne valg som muligt.

Hvis ideen om bæredygtig teknologi er lige i din boldgade, så er en Dell skærm altså et godt valg. Du bør dog også tjekke vores refurbished sektion. Her finder du brugt elektronik, der ved reparationer og udskiftning af dele har fået liv igen, og fungerer næsten så godt som nyt.

Det er det klart bedste valg, hvis du gerne vil være så bæredygtig som overhovedet muligt, og samtidig giver det mulighed for at spare mange penge. Til tider kan du også finde Dell skærme i vores refurbished sektion, men udvalget skifter hele tiden.

Er der andet, du gerne vil vide?

Har du nogen spørgsmål angående Dell skærme, eller er der andet i vores sortiment, der giver dig anledning til at ville spørge om noget? Så må du endelig tage fat i vores kundeservice – vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Med et opkald, en mail eller en chatbesked kommer du hurtigt i kontakte med os, så du kan finde ud af det, du gerne vil vide. Vi er eksperter indenfor monitors, og vi har et tæt samarbejde med Dell, samt mange andre producenter, så vi kan helt sikkert guide dig i den rigtige retning.