Spil og puslespil

Hos Føniks Computer er vi stor tilhænger af at man skal have det sjovt i alle aldre og indenfor alle områder, og derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige spil og puslespil. Her på siden kan du finde et hav af forskellige slags spil, brætspil og puslespil inden for forskellige genre og aldersgrupper. Du kan derfor være sikker på at finde spil og puslespil der kan spilles alene, sammen med andre eller sammen med hele familien. Vi byder på et stort udvalg af ældre spil som du kender fra din barndom, som du kan spille sammen med familien og dine børn, så de kan få et indblik ind i de gode gamle dage. Du kan også finde flere af de helt nye og populære spil og puslespil til virkelig formidable priser og til altid hurtig og gratis levering med GLS.

Resultater: 143
Resultater: 143


loader

Sjove spil og puslespil til alle aldre 

Føniks Computer byder på et stort sortiment af forskellige spil og puslespil i et hav af forskellige genre og til forskellige aldre, hvor du altid kan være sikker på at finde et spil der passer til dine ønsker. Du kan finde flere forskellige puslespil blandt andet almindelige, 3D puslespil, hovedbrud og tilbehør til dine puslespil. Hvor du kan være sikker på at finde puslespil i forskellige sværhedsgrader og smukke designs. Det er også muligt at finde et stort udvalg af generelle spil, hvor du kan finde brætspil, kortspil, rejsespil og mange mange flere til flere forskellige aldersgrupper. 

Du kan finde flere forskellige spil og puslespil til voksne og 15+ aldersgruppen, der byder på avancerede og udfordrende spil der kræver at du tænker dig om en ekstra gang når du spiller mod andre eller samler puslespil. Her kan du finde forskellige udgaver af Trivial Pursuit, EGO og flere af de helt populære spil. Der er selvfølgelig også flere festspil hvor det er til de lidt ældre med mere voksen sjov, der egner sig godt til mindre fester og sammenkomster.

Leder du efter et spil hvor hele familien kan være med, selv de helt yngste, har vi selvfølgelig også dette. Du kan blandt andet finde Monsterland, Operation og familie udgaven af Trivial Pursuit der alle giver timevis af sjov for hele familien hvor også børnene kan være med. Du kan se vores sortiment igennem hvor vi byder på endnu flere underholdende spil og puslespil der er perfekte til fredag aften hvor hele familien er samlet derhjemme. 

Nyd stilheden med fantastiske puslespil 

Du kan finde flere fantastiske og udfordrende puslespil her på siden hvor du i vores spil og puslespil kategori kan finde flere puslespil til forskellige aldersgrupper. Her kan hele familien samles omkring ét puslespil der kan laves sammen, hvor de yngste kan være med til sjove puslespil med kendte figurer som Batman, Marvel superhelte, højtelskede Disney figurer som Alice i Eventyrland og Elsa fra Frost. Du kan også finde eventyrlige designs af fantasiverdener og fantasi skove der er fantastiske af samle. 

Er du interesseret i puslespil der er mere avanceret og kræver større koncentration, så kan du med fordel kigge vores spil og puslespil igennem for at finde de innovative Ravensburger 3D puslespil, hvor du kan samle puslespil der står op, og så kan du selvfølgelig også finde flere puslespil med mere end 1000 brikker der giver underholdning i flere timer. Du kan med fordel se vores udvalg igennem for at finde puslespil der giver stilhed til sindet hvis du leder efter noget at give dig til i aftentimerne. 

Brætspil til flere timers sjov for alle

Leder du efter underholdning til når familien eller vennerne kommer på besøg, hvor i er garanteret råhygge i flere timer, så kan du med fordel kigge vores spil og puslespil sortiment igennem for spændende brætspil. Vi har et stort udvalg af forskellige brætspil til voksne og børn, hvor du både kan finde de nyeste men også flere af de klassiske brætspil som du kender fra din egen barndom eller ungdom. Så kig endelig vores udvalg igennem af spil og puslespil forneden og find din næste underholdning til fredag aften.