Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Spar penge med en upcycle it tablet

Mangler du en ny tablet og har du overvejet at købe en brugt tablet? Hvorfor ikke spare penge med en upcycle it tablet. Det betaler sig – både for din pung og for miljøet. 

Med en upcycle it tablet, har du en utrolig billig og samtidig velfungerende tablet, der er blevet gennemtestet af professionelle hos producenten upcycle it. En bæredygtig og miljøbevidst producent, hvor hele kernen handler om genbrugt IT og elektronik der kan få nyt liv fremfor at blive til endnu mere elektronisk affald. 

Hos Føniks Computer går vi op i alt inden for computere og tablets, hvilket gør at vi selvfølgelig også gerne vil give dig muligheden for at vælge den tablet du foretrækker. Om det er nyt eller genbrugt, det er op til dig. Og for at gøre dit valg af en tablet nemmere har vi samlet alle vores upcycle it tablets her på siden. 

Du kan se alle vores upcycle it tablets lige her, hvilken grade de kommer i og deres pris – men husk, vores sortiment af alt refurbished bliver løbende skiftet ud efter hvad der indkøbes (og upcycles) med hvad der bliver solgt. Så ser du en tablet fra upcycle it, som du bare må eje, så er det med at slå til. 

upcycle it og bæredygtighed

Vores udvalg af brugte tablets kommer fra den miljøbevidste producent upcycle it. Det er en virksomhed der opkøber brugt IT og elektronik, ofte fra kontormiljøer hvor der er minimal belastning, som de herefter upcycler. 

Selve upcycling processen kan variere lige fra nye del der skal udskiftes, som en skærm eller et batteri, til at produktet får nyt skin eller hardware. Essentielt, så bliver dens levetid forlænget og dermed bliver produktet heller ikke til mere elektronisk affald. Og du kan derfor købe den utrolig billigt, det er en win-win situation for dig og miljøet.

Når du skal vælge din nye upcycle it tablet, så har du muligheden for at vælge baseret på pris men også baseret på de brugstegn der er at finde på selve produktet. Dette kan du vurdere ved at kigge på hvilken grade den kommer i: 

  • Grade A
  • Grade B
  • Grade C

Hvor en upcycle it tablet i Grade A har færrest brugstegn, og dermed er at foretrække for dig der gerne vil have en tablet så tæt på ny som muligt, mens en i Grade C har flest tegn på brug – og dermed kommer den også til en endnu billigere pris. Det er også denne grade, som vi oftest, ser folk købe når de arbejder i miljøer hvor der er større chance for at enheden får ridser. 

Hvis du gerne vil have en god balance mellem kosmetisk tegn på brug og prisen, så vil en upcycle it tablet i Grade B være et utrolig godt valg. Den har selvfølgelig nogle få tegn på brug, men dette er oftest noget de fleste ikke vil bemærke, og så kommer den selvfølgelig også til en billigere pris end en Grade A.

Køb en upcycle it tablet hos Føniks Computer

Vil du gerne købe en brugt tablet, så vil en upcycle it tablet være et godt valg for dig. Den er brugt, men kommer med sikkerheden af at være blevet upcyclet og gennemtestet af professionelle hos upcycle it. Derudover, så får ud også 2 års garanti på den ligesom du ville ved en helt ny tablet. 

Du finder også et stærkt og varierende udvalg af flere forskellige upcycle it tablets fra populære mærker som bl.a. Apple iPads. Der er kendt for deres høje kvalitet, robusthed og pålidelighed. Er du allerede velkendt med Apple, så vil en upcycle it fra Apple være et godt valg.

Vores udvalg af tablets fra upcycle it er, som sagt, skiftende. Det vil sige at vi løbende får nye modeller ind i vores sortiment, hvor du derfor kan finde alt lige fra ældre generationer til nyere generationer af tablets eller iPads. Tag derfor gerne et kig gennem vores kategori, for at se hvad vi har at byde på inden for upcycle it tablets.

Derfor er en brugt tablet et godt valg

Du står garanteret lige nu og overvejet om du skal købe en tablet, du er måske ovenikøbet i tvivl, om du bør købe en helt ny tablet eller måske en brugt tablet. Brugte tablets er jo oftest meget billigere og du kan spare en del penge på en brugt tablet. 

Hvis valget falder på en brugt tablet, så bør du stærkt overveje at købe den fra en butik som Føniks Computer. Du er nemlig garanteret en enhed der virker, eftersom den er blevet upcyclet og testet af professionelle, og så kommer den med garanti hvilket en brugt tablet fra en privatperson ikke gør. 

Er du stadig i tvivl, om en upcycle it tablet er noget for dig, så kommer vi her med nogle af de bedste årsager:

  • Du kan spare en hel del penge ved at købe refurbished. 
  • Du får 2 års garanti med en upcycle it tablet.
  • Du gør noget godt for miljøet. 
  • Du er altid sikret, hvis der imod alle odds, er en produktionsfejl. 

Der er altså mange gode grunde til at købe en brugt tablet fra upcycle it her hos Føniks Computer.

Har du nogle spørgsmål angående købet af en upcycle it tablet?

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål om hvilken model du skal købe, hvordan du kan se standen på vores upcycle it tablets eller lignende, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores team består udelukkende af it-eksperter, og de er altid klar til at hjælpe dig. 

Har du brug for gode råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf: 70 60 60 64, skrive en mail eller en chatbesked.