billede af batterier i baggrunden af teksten "standard batterier"

Vil du også gerne undgå pludselig at stå og mangle en bestemt batteritype, så er denne produktkategori noget for dig. Her på denne side kan du nemlig finde et omfattende sortiment af forskellige typer standard batterier til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi fører mange forskellige batterimærker såsom Sony, Panasonic, Maxell, Tecxus og mange andre, så du har god mulighed for at finde lige præcis det standard batteri, som du har brug for. Vi har de velkendte AA, AAA, C, D og 9 volt batterier samt mange andre, der kan bruges til alle forskellige former for hardware og elektroniske redskaber og udstyr. Se vores udvalg af standard batterier nedenfor.

Resultater: 419
Resultater: 419


loader

billede fra oven af forskellige farvede batterier

Stort online udvalg af standard batterier hos Føniks Computer

Rigtig mange af dine mobile og elektroniske redskaber i hjemmet er afhængige af standard batterier i forskellige modeller og størrelser. Og derfor har vi, lige her på siden, samlet et bredt sortiment, som indeholder alle de forskellige batterityper, der findes på markedet, så du kan være sikker på at finde det specifikke batteri, som du leder efter. Her finder du standard batterier, som er sprængfyldt med energi, er holdbare over lang tid, og kan holde til ekstreme temperaturer uden, at det påvirker batteriernes ydeevne. Vi har særligt fokus på kvalitetsbatterier, så du ikke risikerer skade på dine elektroniske produkter, og vi har derfor også samlet nogle ret stærke mærker i vores sortiment. 

Billige priser på markedets bedste standard batterier

Hos Føniks kan du gøre en god handel på kvalitets batterier til billige priser, og vi sender alle ordrer hurtigt og gratis din vej. Find AA, AAA, D, C, 9V og mange andre standard batterier her i vores store online udvalg som er håndplukket fra markedets bedste producenter som Sony, Panasonic, Maxell, Tecxus og Varta. Uanset om du søger lithium batterier eller alkaline batterier, kan du finde dem lige her på siden til meget fordelagtige priser. Køb dine nye standard batterier her i pakker af 2, 4, 8, 10, 16, 48 eller større. Du kan finde præcis det du søger her i udvalget af standard batterier til nogle virkelige billige og fornuftige priser.

Køb dine batterier hos Føniks Computer allerede i dag

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder god service og kompetent vejledning, og derfor kan du altid stille os spørgsmål på tlf. 70 60 60 64 eller mail, uanset det omhandler specifikke standard batterier eller din generelle problemstilling. Du kan være tryg ved at handle online her hos Føniks Computer, da vi altid tilbyder hele 3 ugers returret samt gratis og sikker fragt i hele landet.