acer nitro


Her på siden kan du se vores udvalg af Acer Nitro gamer bærbare i forskellige prisklasser, men altid i den høje kvalitet som Acer er kendt for. Mangler du en rigtig god gamer bærbar i lækkert design, med alle de nyeste features, og i mange forskellige prisklasser, så er dette bærbarserien for dig. Acer Nitro serien byder på bærbare i en lang række forskellige modeller til flere forskellige priser, så du på tværs af behov og budget stadig kan finde lige præcis den model af gamer laptop du er ude efter. Tag endelig et kig på hele vores udvalg af Acer Nitro gamer bærbare her på siden og nyd godt af de nyeste spiloplevelser med en gamer bærbar fra Acer.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Kvalitets Acer Nitro gamer bærbare

Acer har i årevis været en af de helt store og foretrukne producenter, når det kommer til hvad gamere vil have, og det er også med god grund. Der er mange gode gamer bærbare på markedet, men Acer Nitro serien er simpelthen i en klasse for sig selv, både i forhold til design, hardware og funktionalitet. Hos Føniks Computer betyder det, at vi jo så naturligvis også fører den populære gamer serie. Med en Acer Nitro gamer bærbar har du muligheden for at spille de aller nyeste computerspil på markedet, hvor vi byder på adskillige modeller fra Nitro-serien til særdeles gode priser. 

Acer Nitro serien er et oplagt valg til dig der gerne vil have underholdning på farten med dens op til 8 timers batterilevetid, og slanke men hårdføre design der yder yderst god beskyttelse. Alt efter hvilken model du vælger når det kommer til skærmstørrelsen, kan den altså være oplagt til dig der gerne vil i gang med noget gaming, men som samtidig også vil have en bærbar du let kan tage med dig på tur eller til LAN hos vennerne.

Acer Nitro gamer bærbare fås både i den avancerede og i den lidt mere budgetvenlige ende, og specifikationerne varierer også derefter. Er det en high-end gamer bærbar du kunne tænke dig, kan du blandt andet få Acer Aspire bærbare med 12. generations Intel Core i7 processor, DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX grafikkort med høj ydeevne og meget mere. Hvis du er ny til gaming verdenen, så er en gamer bærbar fra Acer Nitro serien også et rigtig godt valg for dig, da den er i den lavere ende af prisskalaen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du være sikker på at finde den helt rette Acer Nitro bærbar, så kan du med fordel benytte dig af vores overskuelige filterfunktion til højre på siden. Her kan du selv vælge din foretrukne model, processor type, GPU, opløsning, harddisktype og meget mere. Vi gør os selvfølgelig umage for at kunne tilbyde de nyeste Acer Nitro bærbare og holder os derfor løbende opdaterede angående de seneste udviklinger fra den kendte producent. Derudover er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til særlige produkter, eller angående udvalget generelt.

Sørg for det rigtige udstyr

Det gode ved en gamer bærbar er, at du slipper for at købe en gaming skærm og et gamer tastatur – de er trods alt allerede indbyggede i din Acer Nitro. Der er dog andet gamer udstyr, som du garanteret gerne vil have fingre i. For eksempel bliver det svært for dig virkelig at gamer på din Acer Nitro, hvis du ikke har en god gamer mus. Vi foreslår her, at du kigger på en mus fra enten Logitech eller Corsair. På samme måde vil du nok gerne have et gamer headset, da dig der ofte har brug for en bærbar nok befinder sig steder, hvor der er andre folk, som du ikke vil forstyrre. Logitech G pro headsets er virkelig gode, og du kan derfor med fordel overveje et af disse.

Acer Nitro leverer de vildeste specifikationer 

Når du køber en Acer Nitro gamer bærbar hos Føniks Computer køber du en gamer bærbar der virkelig vil noge, men til en overskuelig pris. Du får hardware i høj kvalitet, i priser der er til at følge med. Med Nitro-serien leverer Acer en bærbar computer i lækker kvalitet med blandt andet performance-hybriarkitektur og grafikkort fra NVIDIA GeForce RTX 30-serien der er fuldt optimeret til maksimalt MGP. Med en Acer Nitro bærbar kan du virkelig leve dig ind i gamingens verden. 

Nitro-serien fra Acer byder blandt andet på: 

Optimeret kraft og ydeevne med NVIDIA Max-Q

Med NVIDIA GeForce RTX får du en ultimativ gaming oplevelse tak at være NVIDIA Max-Q, der er en avanceret pakke af AI-drevne teknologier. Den optimerer din Acer Nitro bærbare PC’s ydeevne og strøm for give bærbaren maksimal effektivitet, så du kan spille endnu mere kraftfulde spil. NVIDIA Max-Q optimerer din CPU, så din Acer Nitro bærbar gør det hurtigere for dig at skabe indhold på farten og giver dig muligheden for mere gaming når din bærbar forsynes med strøm fra dens batteri.

NVIDIA Max-Q teknologien forbedrer din bærbars ydeevne på flere forskellige punkter ved brugen af AI. Med Advanced Optimus kan din bærbar automatisk skifte mellem din GeForce GPU og det integrerede grafikkort, så den kører det der passer bedst til hvad du foretager dig på den bærbare, hvor den så giver dig maksimal ydeevne og optimal batterilevetid. Du får en gnidningsfri spiloplevelse i samme kvalitet som på en stationær computer, men bare leveret direkte på din bærbar pc. Med NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling-teknologi) giver Nitro-serien et hastigheds boost til dine computerspil med kompromisløs billedkvalitet. Du får helt vildt visuel oplevelse i og med at du kan skrue helt op for indstillingerne og opløsningen, så du får den bedste visuelle oplevelse imens du gamer.

Max-Q åbner op for næsten uendelige muligheder for at optimere din gaming oplevelse med Dynamic Boost, WhisperMode, Resizable Bar og OPS. De er alle med til at konfigurere GPU, CPU, lyd og skærm så du kan gøre endnu mere med din Acer Nitro bærbar. 

Acer Nitro giver dit spil et boost med Ray-Tracing 

Med Ray-tracing giver Acer et grafisk boost til de computerspil du spiller ved at simulere hvordan lys opfører sig i den virkelig verden, hvor den så reproduceres så realistisk som muligt i dit computerspil. Det gør det endnu lettere for dig at leve dig ind i spilverdenen. 

Optimal køling for en bedre og længere gaming oplevelse

Acer byder på optimal køling af din bærbar med Nitro-serien, idet de leverer den med to blæsere, dobbelt luftindtag (top og bund) og fire udblæsning porte. Hvor du med NitroSense hjælpeappen kan tage ekstra kontrol over hvordan nedkølingen skal foregå. Du kan altså overtage styringen og bestemme over blæserhastigheden, belysning og meget meget mere. 

Et fantastisk 3D-lydlandskab

Lyden i Acer Nitro serien leveres i et 3D-lydlandskab så du altid let kan høre hvor dine modstandere kommer fra i dit computerspil, så du er parat med perfekt præcision, at reagere på deres angreb. Med 2 W-højtalere giver gamer bærbaren dig en mere fordybende oplevelse, hvor lyden virkelig er klar og tydelig tak at være DTS:X Ultra. Du får altså en fantastisk gamer oplevelse med dette 3D-lydlandskab. 

Acer Nitro tilbyder et aldeles flot og behageligt RGB-tastatur parat til gaming 

Med deres 4 zoners RGB-tastatur får du nøglen til sejr leveret direkte på dit tastatur. Du kan med de 3 farve-zoner få et direkte overblik over dit tastatur så du hurtigt kan reagere i dit computerspil ved at klikke på de helt rigtige knapper. Ved at WASD og piletasterne er fremhævet, giver det dig også et overblik, når du er i pressede situationer og hurtigt skal reagere for at komme ud af situationen. Det er simpelthen smart. 

Acer byder dig også på en dedikeret NitroSense tast på tastaturet, der styrer din bærbars indre funktioner, så du virkelig har fuld kontrol over det hele. 

Se vores udvalg af Acer Nitro modeller igennem for at se hvilke modeller vi tilbyder og hvilke specifikationer de byder på, så du er sikker på at få den helt rigtige gamer bærbar til dine behov. Vi byder blandt andet på Acer Nitro modeller med 11. generations Intel Core i5 processor og 12. generations Intel Core i7 processor. Vi har også flere Acer Nitro modeller i serien der leveres med en AMD Ryzen 7 processor, til dig der er mere til AMD end Intel. Uanset hvilken af de modeller du vælger, får du en gamer bærbar der er lækker med hardware, hvor du blandt andet kan nyde god grafik med NVIDIA GeForce RTX grafikkort.

Køb din næste Acer gamer bærbar hos Føniks Computer 

Vi holder os hele tiden opdateret på alle de nyeste trends og udgivelser fra Acer, så du kan være sikker på at vi har de nyeste gamer bærbare fra Acer Nitro serien til altid fordelagtige priser. 

Har du nogle spørgsmål til vores Acer Nitro bærbare eller gamer bærbare generelt, så er du mere end velkommen til kontakte til vores kundesupport over mail, telefon eller via chatten her på siden. Vi sidder parat til at hjælpe dig.