Her på siden kan du se nærmere på vores store udvalg af stationære office PC’er, som er ideelle arbejdscomputere til kontor og erhverv. En office PC fra Føniks Computer er den perfekte løsning til virksomheden eller kontoret, som søger stabile løsninger til retfærdige priser. Vi fører adskillige modeller, der spænder over forskellige prisklasser, størrelser og funktioner. Her kan du finde en strømbesparende, pladsbesparende, hurtig og stabil Føniks office PC til butikken, lageret, kontoret eller lignende. Du kan forvente en kvalitets hardware samt et enkelt, stilrent og afdæmpet design, der vil passe ind i langt de fleste indretninger eller kontormiljøer. Se nærmere på vores sortiment af færdigsamlede office PC’er herunder og find den rette model til dit behov.

Resultater: 0Ingen produkter fundet

Stationær Office PC - stort online udvalg 

Her på siden finder du et bredt sortiment af office PC’er, som byder på forskellige modeller, størrelser og indhold. Klik videre på de enkelte arbejdscomputere for at læse mere omkring maskinens specifikationer, kabinetter, grafikkort, dimensioner, barebone, RAM, CPU, SSD, netværk og meget mere. Her håber vi, du kan finde alle de svar, du søger, men skulle du alligevel sidde inde med spørgsmål, kan vores faglærte personale træffes alle hverdage på mail kontakt@fcomputer.dk, tlf. 70 60 60 64 eller webshoppen chat. Vores færdigsamlede office PC’er leveres uden styresystem, hvilket betyder, at du har mulighed for at benytte det styresystem, som du allerede ejer. Du kan også vælge at tilkøbe din ønskede version af Windows computeren lige her i webshoppen. Tag et kig på vores mange gode løsninger indenfor arbejdscomputere til kontoret og gør en god handel på en ny stationær office PC allerede i dag. 

Føniks Office PC’er - arbejdscomputere til skarpe priser

Lad dig ikke snyde af vores gode priser - vi går aldrig på kompromis med maskineriet, og tilbyder kun gennemtestede og kvikke arbejdscomputere, som vi kan stå inde for. Vi opdaterer løbende vores udvalg af færdigsamlede office PC’er, og derfor kan du altid finde markedets bedste løsninger og mest fordelagtige tilbud her hos Føniks Computer. Vores stationære office PC’er er som oftest færdigsamlede og klar til salg, hvilket betyder, at du kan modtage din nye arbejdscomputer allerede inden for få dage, når du handler lige her på vores webshop. Fragten er gratis, og du kan regne med, at prisen du ser her på siden, er den endelige. Køb din nye office PC til kontoret lige her hos Føniks Computer. Er du i tvivl om hvilket model, der er rigtige til dig og dine behov? Vi nyder at rådgive vores mange kunder, og kan altid træffes på mail kontakt@fcomputer.dk og tlf. 70 60 60 64.