EIZER gamer skærme banner
 

Her på denne side kan du tage et kig på vores udvalg af gamer skærme fra EIZO. Den japanske producent har adskillige årtiers erfaring med deres monitors og skærme og det kan i høj grad mærkes på deres produkter. Den komplette spiloplevelse afhænger ikke blot af din PC, men så sandelig også af din skærm. Vil du gerne have en så flot spiloplevelse som muligt, er en EIZO gamer skærm derfor et rigtig godt valg. Vi fører EIZO gamer skærme i mange forskellige prisklasser så tag et kig på vores sortiment nedenfor og find den model, der passer til dit behov og budget.

Resultater: 48
Resultater: 48


loader

Eizo gamer skærme - Lækre gamer skærme med masser af features

De fleste gamere ved hvor vigtigt det er med en ordentlig gamer skærm, der er hardwaren værdig. Derfor har vi her hos Føniks Computer samlet nogle af de bedste EIZO gamer skærme på markedet, både i forhold til skærmkvalitet og pris. I 1968 begyndte det japanske firma at producerer fjernsyn og siden har firmaet kastet sig over PC skærme, med utvetydig succes.

EIZO, som i øvrigt er det japanske ord for ”billede”, er i dag kendt for at være blandt en af verdens bedste skærmproducenter. Dette vil man slet ikke være i tvivl om, efter man har stiftet bekendtskab med en EIZO gamer skærm. Foruden en lækker forarbejdning af selve skærmen, er en EIZO gamer skærm også spækket med fede features, der tager spiloplevelsen til et højere niveau. Er du til high-end gaming og vil du være sikker på en rigtig høj billedkvalitet, så kan vi blandt andet tilbyde modeller i QuadHD, tilmed til stærke priser. Er du derimod interesseret i en mere prisvenlig model, der samtidig også er rigtig flot at se på så kan den populære fabrikant også her imødekomme dine behov. Uanset dine præferencer så bør du uden tvivl se nærmere på vores udvalg på denne side. Benyt dig af vores søgefunktion her på siden, hvis du vil gøre din søgning nemmere. Med søgefunktionen kan du blandt andet vælge din ønskede pris, TFT teknologi, skærmstørrelse, opløsning og mere. Har du eventuelt spørgsmål i forhold til udvalget eller specifikke produkter, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.