Er du ude efter en gamer stationær, så foreslår vi hos Føniks Computer en af de stærke basser fra Lenovo Legion serien. Lenovo Legion er en anerkendt serie indenfor gaming. Det er oftest gaming laptops fra Lenovo Legion, man tænker på, når man hører navnet, men de stationære gamer computere er stærke og fyldt med kraft, og de bør i den grad ikke glemmes! Om du vil sidde for dig selv og hygge med Triple-A spil eller udøve esport på højt niveau, så er en Lenovo Legion gamer stationær et solidt valg, du ikke kommer til at fortryde. Den mægtige hardware og de skarpe priser gør, at du her på siden uden tvivl kan finde en stationær fra Lenovo Legion, der passer lige til dine behov.

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Køb din nye Lenovo Legion stationær hos Føniks Computer

Lenovo Legion har aldrig været stærkere og mere voldsomt end med de stationære gaming computere. Med disse modeller bliver det tydeligt for enhver, hvor engagerede teknikkerne ved Lenovo er i gaming, for det bliver ikke meget bedre end med en Lenovo Legion stationær. 

Har du brug for rå kraft og en ydeevne der siger sparto? En gaming computer der er så stor og stærk, at den tårner sig op over alle andres? Så er det virkelig Lenovo Legion stationær, der burde være i dit fulde fokus. Især Lenovo Legion 5 og Lenovo Legion 7 computere er her oplagte, hvis du gerne vil vise dine fjender, hvordan sålen på dine sko ser ud.

Inden i en Lenovo Legion stationær finder du et våbenkammer af hardware, der er klar til at du retter det direkte imod modstanderne. Kun det bedste er godt nok til en seriøs gamer, og derfor har Lenovo sørget for, at en stationær computer i Lenovo Legion serien er udstyret med intet mindre end det nyeste og vildeste hardware. Specifikationerne kan se således ud, når de virkelig er gode:

  • Op til Gen 12 Intel Core processorer, eller eventuelt den nyeste CPU i AMD Ryzen serien.

  • NVIDIA GeForce RTX grafikkort – op til 30 serien på udvalgte modeller!

  • PCIe SSD harddisk, så alting indlæser lynende hurtigt.

Derudover kan du være sikker på, at RAM, strømforsyning, køler og alt andet sidder og spænder musklerne, klar til at du starter op for bæstet, så dig og din Lenovo Legion stationær virkelig kan komme i gang.

Hvis du selv er lidt handy med hardware, eller kender nogen der er, så kan du om nogle år, hvor du måske igen overvejer en ny PC, i stedet bare skifte hardware ud fra din Lenovo Legion stationær. Der er nem adgang til computerens interne komponenter, hvilket i længden kan spare dig mange penge!

Det er lige meget, om du er til online multiplayer og vil vise din dominans i League of Legends eller skyde hver en modstander i Apex Legends, eller om du gerne vil hygge med dig selv i Cyberpunk eller God of War. Det er fedt at fordybe sig i singleplayer, og det er vildt at sigte efter at være blandt de bedste i esport. Én ting er dog helt sikkert, og det er, at vejen til hæder og ære er nemmere og bedre med Lenovo Legion stationær.

Lenovo Legion – seriøs gaming

Når man siger Lenovo Legion, så tænker de fleste nok på Lenovo Legion 5 gaming laptops, eller andre gamer bærbare fra serien. Det giver god mening, da Lenovo Legion bærbare bare er det mest alment kendte produkt fra serien, men det er på ingen måde det eneste. Der er også lavet Lenovo Legion skærme, gaming headset og gamer mus.

Lenovo Legion er til seriøs gaming, og det giver derfor god mening, at der både er fede laptops og lækkert tilbehør. Det er gaming udstyr designet af gamere til gamere, og du kan derfor regne med, at udstyret er strømlinet og lige til dine behov, samt at gamer laptops har al den stærke hardware, der er brug for, når du skal nedlægge dine fjender.

Selvom gaming bærbare bliver mere og mere udbredte, og bedre og bedre år efter år, så har de dog stadig ét problem, der med et kæmpe ekko runger på hver en online kanal. Problemet er, at hvis du virkelig er en seriøs gamer, så er en bærbar bare aldrig top tier valget. Et godt gaming setup med Lenovo Legion stationær, headset, mus, tastatur og en eller flere skærme, alt sammen specielt udvalgt til at give lige dig den bedst mulige oplevelse og de bedste muligheder, er bare for godt til, at en bærbar virkelig kan hamle op med det.

Derfor har Lenovo også lavet stationære computere til gaming, så den virkelig seriøse gamer kan få lige det, han eller hun har behov for. Med en Lenovo Legion stationær får du en gamer computer med en uforlignelig ydeevne. Det er din kurs fremad som gamer, hvis du seriøst gerne vil vinde.

Få styr på dit gaming udstyr

Én ting det er nødvendigt at overveje, når du vil have en stationær i stedet for en bærbar, er, at stationæren selvfølgelig ikke er meget værd, hvis du ikke har andet udstyr til den. Selvfølgelig skal du som gamer bruge en gaming mus lige meget PC’en, men hvad med en ordentlig skærm, eller et lækkert mekanisk tastatur? Højtalere, headset, musemåtte og et par andre ting kan du altid undvære, hvis du virkelig vil, men skærm og mus og tastatur kommer du ikke uden om, når det er en stationær gamer computer, du har gang i.

Det smarte valg ville være at tage en kort omvej over til vores gamer udstyr. Her er der rig mulighed for, at du kan blive rig i præcis det udstyr, du skal bruge for at få det perfekte gaming setup. Find kæmpe skærme på op til 240 Hz, så du får et levende billede foran dig, hvor refresh raten er høj nok til, at du aldrig behøver at bekymre dig i løbet af dit game.

Hvilke gamer mus kan jeg vælge?

Måske kigger du først på en ny gamer mus? Her tilbyder vi mærker som Razer, Fourze, SteelSeries, logitech og mange flere, der kan nå skræmmende høj DPI, men også kan justeres til mindre mængder, hvis det er sådan du foretrækker at game. Vælg en mus med lige de antal knapper du skal bruge – om det så bare er et par stykker, hvis du spiller shooters eller MOBA’er, eller en mængde af knapper der ligner en regulær rumstation, hvis du er stor på MMORPG’er.

Hvilket keyboard er bedst til gaming?

Når det kommer til gamer tastaturer, skal du selvfølgelig også have fat i det helt rigtige. Mekaniske taster der, efter smag, laver enten ingen eller meget lyd, muligheden for et regulært lysshow under dine fingrer når du gamer og justerbare macro knapper hvis du er helt hardcore, og du gerne vil kode specifikke handlinger til at ske ved et tryk på én enkelt knap. Uanset behov og ønske om design og stil så kan du finde et keyboard til dig selv i vores sektion for gamer udstyr.

På samme måde kan du på denne side også finde lige den Lenovo Legion stationær, der skal være din nye partner på de online slagmarker. Se dig omkring og vælg lige hvad du har lyst til, så sender vi det fragtfrit til dig. Hvis du gerne vil have vejledning i, hvilken model der passer bedst til dig, så spørg endelig vores support – de er der for at hjælpe!