Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Ofte stillede spørgsmål om Lenovo Legion 5 Pro

Gamer bærbare har altid en god sjat spørgsmål huserende om sig, og det gælder selvfølgelig også Lenovo Legion 5 Pro serien. Disse stærke gaming laptops står klar og venter på, at de kan hjælpe dig med at game på livet løs. Men selvfølgelig vil du gerne vide noget om dem først, og med lidt held kan du finde svar på dit spørgsmål her i vores FAQ.

Er Lenovo Legion 5 Pro god?

Lenovo Legion 5 Pro er nogle af de bedste gamer bærbare på markedet. De bringer maksimal ydeevne på banen, når du sidder og gamer.

Hvad koster Lenovo Legion 5 Pro?

De billigste Lenovo Legion 5 Pro modeller starter omkring 10.000 kroner, og de mest avancerede af dem ligger op imod 18.000 kroner.

Hvor kan man købe Lenovo Legion?

De fleste elektronikforretninger i Danmark sælger Lenovo Legion produkter. Hos Føniks har vi et kæmpe udvalg af af alle de forskellige Lenovo Legion computere.

Lenovo Legion 5 Pro – ultimativ gaming laptop

Der er mange gode gaming laptops på markedet, og her hos Føniks har vi et stort udvalg fra alle de mest populære og anerkendte producenter. Det betyder selvfølgelig også, at vi har alle de bedste Lenovo gamer bærbare på markedet, og intet lager af disse ville være komplet uden de mægtige Lenovo Legion 5 Pro modeller.

Lenovo Legion 5 Pro er de ultimative gaming laptops. De kommer med et professionelt og stilrent design, utroligt gode skærme, de ikoniske TrueStrike-tastaturer, samt hardware der bare helt generelt er ud over det sædvanlige for, hvad man kan forvente fra en gamer bærbar.

Det hele tilsammen kører som en velsmurt maskine, og det er fordi disse maskiner netop er velsmurte og i høj kvalitet. Du kan derfor forvente intet mindre end de perfekte gamingoplevelser, når du sidder med en Lenovo Legion 5 Pro foran dig.

Meget som sin lillebror, men bedre!

Når du ser på en Lenovo Legion 5 Pro, så er det oplagt at spørge sig selv om, hvad forskellen er på den, og på Lenovo Legion 5 modellerne uden Pro i navnet. De har selvfølgelig en hel del ligheder, for det er jo storebror og lillebror, man sammenligner med hinanden, og det er tydeligt, at de er i familie.

Helt overordnet er storebroderen i gennemsnit bare stærkere end sin lillebror. Det er stærkere hardware, der er kælet lidt mere for detaljerne, skærmen er overordnet bedre og strømforsyningen er en smule mere effektiv til at hjælpe GPU og CPU på vej – helt overordnet er kvaliteten bare højere.

Der er altså mange små ting, der gør, at en Lenovo Legion 5 Pro er et oplagt valg, og den nemmeste måde at vise forskellene direkte frem på, er ved at gå igennem alt det, der er vigtigt ved disse fantastisk laptops:

  • Ekstremt god hardware
  • Utroligt flotte skærme
  • Legion TrueStrike-tastatur
  • Skarpt udvalg af modeller

Der er altså virkelig meget at se frem til, når du har med en Lenovo Legion 5 Pro at gøre. Så lad os dykke ned i det, og komme alle de specielle punkter ved disse bærbare lidt nærmere, så du ved helt præcist, hvad det handler om.

Hardware

Hardwaren er et oplagt sted, hvor Lenovo Legion 5 Pro skiller sig ud fra sin lillebror. Begge modeller har stærke dele installeret i sig, men Pro versionerne har bare overordnet set mere og bedre at yde med. Det er derfor vigtigt at holde øje med, hvad for noget hardware der er i den model, du går og kigger på. For har du nogle bestemte krav, så skal du finde en Lenovo Legion 5 Pro, der lever op til dem. Vi foreslår derfor især at du holder øje med:

  • GPU
  • CPU
  • RAM
  • SSD

Disse dele har en afgørende effekt på, hvor godt computeren kan køre forskellig computerspil. Derfor bør du altid overveje, hvad det er for nogle computerspil, du gerne vil spille, og hvor højt du gerne vil have grafikken skruet op i disse. Derefter kan du undersøge på google, hvad kravene er for disse spil, og så finde en Lenovo Legion 5 Pro der passer helt perfekte til netop dine behov.

Grafikkort

I Lenovo Legion 5 Pro serien finder du stærke NVIDIA GeForce RTX eller AMD Radeon grafikkort, der sørger for, at grafikken i den grad kan blive skruet til tops, når du sidder og gamer. Det er et must, for dig der elsker at game, og det ved Lenovo udmærket. Derfor bruger de af den bedste teknologi på markedet.

Med real-time raytracing og andre fede funktioner får du her grafik for alle pengene. Det er også ofte ved GPU'en, at du vil kunne se forskel på Pro og ikke-Pro versionerne af disse computere. For Lenovo Legion 5 Pro modellerne har ofte bare en stærkere GPU, så de bedre kan håndtere grafikkrævende spiltitler.

Processor

CPU'en bliver ofte beskrevet som computerens hjerne, for alt der sker i din PC går igennem her, og det er den, der står for en utroligt stor del af udregninger af alt det, der foregår i din Lenovo Legion 5 Pro. Legion 5 pro bruger AMD Ryzen processorer, så du kan være sikker på, at du får nogle af de bedste CPU'er på markedet.

CPU'en arbejder desuden tæt sammen med grafikkortet, for at du kan få lige den grafik, du går og drømmer om, når du sidder og gamer. Det er også den, der sørger for, at din bærbare computer kan multitaske. Det er rigtig fedt, hvis du godt kan lide at have mange faner og programmer åbne, imens du sidder og gamer.

Vi foreslår derfor altid at holde øje med, om CPU'en er passende til de computerspil, du godt kan lide at spille. For hvis processoren ikke er i hus, så kommer du ikke til at kunne bruge din Lenovo Legion 5 Pro til det, du gerne vil.

RAM

Hvis det er nødvendigt med en bestemt mængde RAM, for at du kan spille de spil, du gerne vil, i den grafik du gerne vil, så kan du selvfølgelig ikke gå ned på RAM. Heldigvis er der masser af RAM at gøre med, når du investerer i en Lenovo Legion 5 Pro.

De fleste modeller har 16 GB RAM, hvilket er rigeligt til at langt de fleste computerspil kan spilles i høj grafik. Hvis du virkelig vil have det bedste af det bedste, så skal du dog kigge dig om efter en model med 32 GB RAM. Det er dog ikke altid lige til at finde, da der ikke er så mange af dem.

SSD

En SSD er standarden nu om dage, når det kommer til lagerplads på din bærbare computer eller stationære PC. Så går det drønhurtigt ved opstart af computer og programmer, samt når du skal igennem loading screens, hvilket helt klart er at foretrække frem for en gammeldags HDD.

Nogen gange er du allerede før dit køb klar over, at du skal bruge en vis mængde plads på din nye Lenovo Legion 5 Pro. Derfor skal du altid sørge for at se på, hvor meget lagerplads SSD'en har at gøre med, inden du investerer i din næste PC. Det kan redde dig fra en hel del frustrationer!

Mange af modellerne har 512 GB plads, og det kan du komme rigtig langt med. Skal du bruge mere end det, så er der altid Lenovo Legion 5 Pro modeller, der har hele 1 TB at gøre med. Så får du ikke sådan lige fyldt computeren indenfor den nærmeste fremtid.

Skærm

Skærmen er selvfølgelig altid vigtig på en bærbar, og det gælder også for Lenovo Legion 5 Pro serien. Overordnet har Pro serien generelt lidt større skærme, hvilket er noget, man i den grad ligger mærke til. Derudover er skærmene altid på 500 nit, hvor serien af ikke-Pro ofte kan ligge på 300 i stedet.

Det betyder, at du med en Lenovo Legion 5 Pro altid er sikret lækker billedklarhed og belysning. Derudover kan du godt gøre dig klar til skærme i høj QWXGA opløsning på 2560 × 1600. Lenovo har altså virkelig sørget for, at du får et flot skærmbillede, når du sidder med disse PC'er.

Husk dog altid på at en større skærm betyder, at du også får en større, og dermed tungere, bærbar computer. Du bør derfor altid overveje, hvor nem den er at få med omkring, kontra hvor vigtig en stor skærm er for dig. Det er trods alt forskelligt fra person til person, hvad man foretrækker.

TrueStrike tastatur – helt suverænt

Ligegyldigt om du har fat i en bærbar eller en stationær, så bliver du nok nødt til selv at anskaffe dig en god gamer mus. Heldigvis får du tastaturet med, når du køber en bærbar computer, og TrueStrike tastaturerne i Lenovo Legion 5 Pro serien er i den grad noget, som hver en gamer kan se frem til at sidde med hænderne på.

Legion Truestrike tastaturer er nemlig helt suveræne. Her får du i sandhed et keyboard, der er responsivt og pålideligt, samtidig med at det er rart at sidde og bruge i mange lange timer ad gangen. Det bliver altså ikke meget bedre. Ofte kan du også selv vælge, om der blot skal være hvid baggrundsbelysning bag tasterne, eller om der skal det fedeste RGB-lysshow i gang.

Se vores stærke udvalg

Hvis du er blevet interesseret i en Lenovo Legion 5 Pro, så kan du med fordel se om dig i vores sortiment. Vi har et stærkt udvalg af denne fabelagtige serie, så det er bare at se dig om her på siden – der er med stor sandsynlighed en model, der passer helt perfekt til dig.

Har du yderligere spørgsmål om Lenovo Legion 5 Pro, eller måske nogle af vores andre bærbare computere eller produkter? Så kan du med fordel tage fat i vores kundeservice. Vi står altid parate til at tage imod dig per telefonopkald, hvis du sender en mail eller hvis du skriver i chatten her på siden. Du kan finde vores kontaktinformation øverst og nederst på siden, og du kan tjekke vores åbningstider her.