Resultater: 21
Resultater: 21


loader

NVIDIA DLSS 3.5 banner.

RTX 4070 Ti Super – en SUPER-krafts GPU

Hvis du har brug for en great value GPU, der er noget over gennemsnittet, så er RTX 4070 Ti Super det helt rigtige valg. Det er, bevares, ikke RTX 3060 – RTX 4070 Ti Super koster en slat mere. Til gengæld har det også rigtig meget mere at byde på, når det kommer til high-end gaming.

Med RTX 4070 Ti Super får du fingrene i et grafikkort, der har hele 8448 Cuda kerner. Der er altså rigeligt af saft og kraft at gøre med, og det er noget af det, som er med til at gøre det til en SUPER GPU.

Der er fart over feltet, og det er ikke tilfældigt, at 40-seriens slogan er BEYOND FAST. RTX 4070 Ti Super er hele 1,6 gange hurtigere end RTX 3070 Ti, og hvis du slår DLSS 3 til i de mest grafisk krævende spil, så snakker vi i stedet 2.5 gange hurtigere!

Der er altså tale om en betydelig opgradering i sammenligning med ældre generation af kort. RTX 4070 Ti Super er oplagt til dig, der gerne vil game på max settings i quad HD, eller som gerne vil have et flot skærmbillede i 4k.

Derudover er det et perfekt grafikkort, når det kommer til videoredigering, 3D-rendering og lignende – gaming er måske et af hovedformålene bag GPU'en, men til verdens skabere er RTX 4070 Ti Super ligeledes et fantastisk valg.

RTX 4070 Ti Super og 40-serien

RTX 4070 Ti Super er et godt grafikkort, fordi den har nogle toptunede specifikationer. Det er nemt at se for enhver, der har styr på deres GPU'er. Der er bare rigtig meget godt at sige om dette grafikkort.

En stor mængde Cuda kerner hjælper selvfølgelig altid, men det er ikke det eneste, der gør RTX 4070 Ti Super så kraftfuld. Ny teknologi er altid med til at skubbe ydeevnen til nye grænser, og her er det især følgende punkter, der er med til at give styrke:

  • NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur
  • Fjerde generations Tensor-kerner
  • Raytracing
  • NVIDIA DLSS 3
  • NVIDIA Reflex

Det første at ligge mærke til, når det kommer til 40-serien fra NVIDIA, er den nye arkitektur – NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen. Effektiviteten i denne arkitektur er meget højere end på forrige generation, og det er en stor årsag til, at RTX 4070 Ti Super er så hurtig.

NVIDIA DLSS 3 er også en enorm opgradering, når du anskaffer dig RTX 4070 Ti Super. Med fjerde generations Tensor-kerner, så tager denne AI-teknologi din FPS til nye højder og sørger for, at alting kører stabilt, selv når krævende spil kræver mest af din hardware.

NVIDIA Reflex banner.

SUPER grafik, SUPER gaming

Når du har investeret i et RTX 4070 Ti Super, så har du også investeret i muligheden for at bruge NVIDIA Reflex. Reflex giver dig den korteste latenstid og den hurtigste responstid. Det er derfor perfekt til e-sport og spil, hvor det går hurtigt for sig.

Dine gamingoplevelser bliver også taget til et nyt niveau, med de nye raytracing kerner i RTX 4070 Ti Super. Det får lys i dine computerspil til at opføre sig som i virkeligheden, hvilket giver en enormt lækker og indlevende effekt.

Streaming og kreativt arbejde med RTX

Mange tænker på gaming, når de hører et navn som RTX 4070 Ti Super. Helt reelt, så er det dog ikke det eneste, disse stærke GPU'er er i stand til. Det er også et oplagt valg, hvis du streamer eller ofte sidder med kreativt arbejde.

Derfor har NVIDIA også udviklet teknologi i 40-serien, der passer sig til streaming og kreativt arbejde. Der er her især tale om følgende:

  • NVIDIA Broadcast
  • NVIDIA-koder
  • NVIDIA studio

NVIDIA Broadcast er en nem og intuitiv app, du som streamer kan bruge, når du skal styre dit streaming setup. Det er det perfekte valg, når du sidder med en stærk RTX 4070 Ti Super.

Hertil er RTX 4070 Ti Super, samt andre kort i 40-serien, drevet af NVIDIA-koders 8. generation. NVIDIA-koder hjælper med at sørge for, at din stream kører i fuldstændig topkvalitet. Dette sker for eksempel via AV1-kodningsunderstøttelse.

Arbejder du kreativt med 3D-rendering, grafisk design, videoredigering eller lignende? Så er NVIDIA studio din nye ven. Via NVIDIA studio-drivere leverer denne teknologi maksimal stabilitet, når du sidder og skaber, samt giver dig adgang til effektive værktøjer.

RTX 4070 Ti Super er en alsidig high-end GPU, der er perfekt til gaming, streaming og grafisk arbejde. Passer du ind i en af disse grupper, så er det helt sikker noget for dig.

Spørg endelig løs

Vil du gerne vide mere om NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti Super? Eller er der en bestemt af disse GPU'er, du er interesseret i? Vores kundeservice vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Ring til os indenfor vores åbningstider, eller skriv en mail/chatbesked. Vi skal nok hjælpe dig.