I denne kategori finder du vores udvalg af moderne lommeregnere. Vi har et stort udvalg af lommeregnere at byde på. Der er mange forskellige smarte modeller, der passer perfekt til forskellige formål. Der er blandt andet helt små modeller, som du kan have siddende i din nøglering, så du altid har en god regnemaskine ved hånden, og der er de lidt større modeller, der passer godt til ”allround” brug enten derhjemme, i skolen eller på arbejdet. Du får masser af god kvalitet i meget små størrelser her hos Føniks Computer. Se alle de flotte modeller her på siden. Der er mange farver og størrelser.

Resultater: 24
Resultater: 24


loader

Gode lommeregnere fra Føniks Computer

Vi ved, at man sagtens kan få brug for en lommeregner eller en anden god regnemaskine, selvom de fleste i dag har en simpel version på deres telefon. Bruger man en lommeregner meget, så er det rart, at den er separat fra telefonen eller andet elektronik. 

Vi har et stort udvalg af lommeregnere fra kendte mærker som Casio, som altid leverer produkter i høj kvalitet, som holder i lang tid.

Her ved Føniks finder du de klassiske lommeregnere, og leder du efter de mere avancerede, så finder du også lommeregnere til videnskabelig brug i vores sortiment. Er du i tvivl om dit behov, så spørg endelig.

Derfor er en lommeregner smart

Når du køber en lommeregner, så køber du fleksibilitet. Du kan nemt have den med rundt, og den løber ikke tør for batteri hele tiden ligesom en telefon. De små passer i en lomme, og de større er nemme at betjene med deres store knapper. Der er en lommeregner, som passer til alle formål.

Hvem kan have glæde af dette? Det er for eksempel:

Små butiksejere

Små boder eller butikker har ikke altid et kasseapparat, men det er stadig rart, at man hurtigt kan regne kundens samlede beløb ud. Det er også en nem måde at trække en %-rabat for et køb, da de færreste kan gøre det i hovedet - især med skæve tal. Her kan du så have en smart lommeregner stående, hvor du kan slå priserne ind og regne dem sammen, mens kunden kan pakke sine varer. Står du fast et sted, så vælge en større og tungere lommeregner, som står godt fast.

Skoleelever

Store som små, kan man have brug for en lommeregner i skolen. I de større klasser skal man måske bruge en mere avanceret model, men i de små klasser og til daglig brug, kan en almindelig lommeregner være rigtig fin.

Selv når ungerne skal lære at regne uden hjælpemidler, så kan det være rart med en lommeregner til at bekræfte resultatet, når man er færdig.

Telefonløse steder

Om det er i skolen, hvor den ikke må være fremme, eller i skoven, hvor der ikke er dækning, så har vi bare ikke altid vores telefon på os. Her kan det være smart med en lommeregner, hvis man skal arbejde med tal. Skal der tælles træer i skoven, får på marken eller andet, så kan det altså være en mere holdbar løsning end telefonen. Lommeregneren løber sjældent tør for batteri midt i det hele. Det er jo både smart og praktisk.

Et bæredygtigt valg

Flere af de lommeregnere, som vi har på lager her ved Føniks, bruger hverken strøm eller batterier, da de i stedet har et lille felt med solceller, så de lades løbende af solen. Det er både bæredygtig og prisbesparende, så det er et virkelig godt valg.

Vælger du en lommeregner, som kører på batterier, så holder de dog også rigtig længe, inden de skal skiftes, så det kan også være et helt fint valg for mange.

Mange er dog glade for de bæredygtige valg i dag, og derfor tilbyder vi bæredygtige løsninger, hvor det er muligt. Derfor sælger vi også istandsat, brugt elektronik i kategorien upcycle it, hvor brugt elektronik får nyt liv. Her kan du se et stort udvalg af alle mulige former for elektronik, som sagtens kan bruges lang tid endnu. Det er dog sjældent mindre ting som lommeregnere, men her kan du så vælge solcelle-modellerne.

Kompetent vejledning til dit valg

Lommeregnere er ikke det produkt, hvor der er størst forskel på modellerne, men man kan alligevel godt blive i tvivl om, hvilken model, man skal vælge. I det tilfælde sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan fange os på e-mail, chat eller telefon, hvor vi sammen finder frem til den bedste model til dit behov. Chatten finder du her på siden, når den er åben, og ellers kan du skrive en e-mail til kontakt@fcomputer.dk eller ringe til os på 70 60 60 64.

Her er der ingen dumme spørgsmål, og vi kan svare på næsten hvad som helst. 

Du kan få vejledning til valg af alle vores produkter, og kan vi ikke svare på spørgsmålet med det samme, så finder vi fluks en, der kan, så du får svaret lynhurtigt. 

Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det starter med, at vi sørger for, at du får det produkt hjem, som er det rette for dig. Derfor tager vi os altid god tid til at vejlede hver en kunde, som ønsker det. Sådan får vi alle det bedste resultat, og så er vi alle glade og tilfredse med handlen.

FAQ

Hvilken lommeregner skal jeg vælge?

Det kommer an på dit behov. Skal den bruges til basis matematik, så er de alle et godt valg. Ellers kan du altid ringe og spørge. Vi hjælper dig gerne.

Hvilken returret har jeg?

Du har altid tre ugers returret, så længe produktet er ubrugt og uåbnet. Er der fejl i produktet, så er det en reklamationssag. Her kan vi også hjælpe.

Hvilken størrelse er lommeregnerne?

Det kan du se for hver enkelt, når du trykker ind på produktet. Der finder du de præcise mål. Her finder du også mere information om de forskellige modeller.