SODASTREAM

Er du på udkig efter en ny og smart SodaStream, så skal du tage at kigge lidt mere på siden her. Hos Føniks kan du naturligvis få de gode og populære sodavandsmaskiner, så du kan lave lækrende vand med brus til dig og din familie. Er du til danskvand eller lækker sodavand, så kan du nemt og hurtigt lave det hjemme med en SodaStream. Du slipper for at slæbe på de tunge sodavandsflasker, du kan selv bestemme hvor kraftig brus du gerne vil have, og du kan prøve nye og sjove smagsvarianter. Tag gerne et kig her på siden og find den SodaStream der passer til dit behov. Hos Føniks er vi altid super skarpe på priserne, og er du i tvivl om noget angående dit køb, så har du altid let adgang til vores fantastiske kundeservice. 

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Hvad er en sodastream?

En sodastream, eller en sodavandsmaskine, som nogle mennesker kalder det, er en maskine til hjemmebrug, hvor du kan lave dit eget danskvand eller sodavand. Det er en nem og billig måde at producere sodavand på, og du kan gøre det super enkelt med en sodastream. 

Har du også et stort forbrug af vand med bobler, så kan du både spare penge på pant, og du sparer turen fra supermarkedet med de tunge sodavandsflasker. 

Køb din nye sodavandsmaskine hos Føniks

Hvis du går og overvejer om du skal have en sodavandsmaskine, så skal du kigge på siden her. Her finder du vores udvalg af sodastreams, så du nemt og hurtigt kan få alt den danskvand eller sodavand du har lyst til. Vi har et stort udvalg af de mest populære sodavandsmaskiner fra producenten SodaStream. Der findes ikke et bedre produkt på markedet end SodaStream, og derfor kan du trygt finde din nye sodavandsmaskine hos os.

Hvis du er på udkig efter en ny model, så kan du finde det til billige priser her hos Føniks. 

Hvad koster en sodastream?

En sodastream koster 641 kr. 

Hvad er fordelene ved en Sodastream?

Der er utrolig mange fordele ved en sodavandsmaskine:

 • Mennesker der ejer en sodavandsmaskine drikker 40 % mere vand end folk der ikke ejer en.

 • Du sparer penge - det er væsentlig billigere i længden at drikke sodavand fra sin sodavandsmaskine end hvis du køber det i butikkerne.

 • Det er bedre for miljøet 

 • Du kan få lige præcis den mængde bobler der passer til dig 

 • Du kan skifte mellem forskellige smage, uden at din sodavand bliver flad

Hvordan bruger man en sodastream?

En sodastream er virkelig nem at anvende. Nedenfor kan du se de steps du skal følge, så du nemt kan komme i gang med at bruge din nye sodastream.

 1. Fjern bagdækslet ved at trykke på den øverste del af dækslet. 

 2. Du skal nu tage din Co2 cylinder og fjerne plastik og hætten. 

 3. Vip sodavandsmaskinen fremad, så du kan vippe Co2 cylinderen fast. Skru co2 cylinderen fast med håndkraft. 

 4. Sæt bagdækslet på igen.

 5. Fyld koldt vand i den tilhørende flaske, og fyld højest op din opfyldning stregen.

 6. Nu skal du sætte flasken fast på maskinen. Sæt den øverste del af flasken op under maskinen og nederste del af flasken peger let udad.

 7. Når flaskehalsen har fået fat, kan du må små forsigtige tryk, trykke resten af flasken ind i selve sodastreamen.

 8. Du kan nu høre et par brusende lyde, det er helt normal. 

 9. Din maskine er klar til brug, og du tænder den ved at trykke på knappen på toppen. 

 10. Skal du have smag i, så blander du blot sodavandssirup i nu. 

Hvordan får jeg bobler i min sodastream?

Når du vil lave enten danskvand eller sodavand, så skal du blot trykke på knappen øverst på maskinen. 

Du kan vælge mellem forskellige styrker og antal bobler, afhængig af hvad du foretrækker.

Trykker du en enkelt gang, får du en meget mild brus.

Trykker du 2 gange får du det man kender som “almindelig” brus.

Trykker du på knappen 3 gange får du mange bobler, og det skal du kun gøre, hvis du virkelig elsker kulsyreholdige drikke.

Det smarte ved konceptet om, at du kan trykke flere gange er også, at når man er flere mennesker sammen, som gerne vil hygge sig med sodavand, men ikke kan lide samme mængde bobler, så laver man bare det der passer til hver persons behov. 

Er en SodaStream godt for miljøet?

Ja! Når du køber en sodastream, så sparer du kloden for mange ressourcer, og det er dere flere årsager til.

 • Flasken er genanvendelig, så du kan fylde vand i, igen og igen.

 • Du sparer på brug af sodavandsflasker - og derfor behøver der ikke blive produceret så mange plastikflasker på verdensplan. 

 • Du bruger almindeligt postevand fra din vandhane, så der skal ikke transporteres vand i Co2 tunge transportmidler. 

Vælger du at købe en sodavandsmaskine hos Føniks, så er der altså betydelige økonomiske -og miljømæssige fordele. 

Bliv en gladere udgave af dig selv, når du køber en sodastream med smag

Elsker du også at drikke sodavand? Det er vi mange danskere der gør. Både børn og voksne elsker de brusende bobler med smag, og vil du gerne kunne lave din egen sodavand hvornår du vil, så skal du vælge at købe en en sodastream med smag. Hvordan gør man så det? Jo, du køber en helt almindelig maskine og tilkøber så de sirupper du godt kan lide. Du kan vælge mellem et hav af forskellige smage, både kendte og ukendte. Elsker du Pepsi Max eller Mirinda, så kan du naturligvis købe sirup med de smage. Er du modig og tør prøve noget nyt, så er der et væld af nye og spændende varianter. Måske finder du en ny favorit. Og du kan også få sukkerfri. 

Brænder du inde med spørgsmål?

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, så skal du endelig blot kontakte vores kundeservice. Måske leder du efter en specifik model, eller måske er du i tvivl om hvordan du benytter den. Hvis du har spørgsmål, så kan du kigge på i vores FAQ nedenfor, måske du kan finde svar på dit spørgsmål der.

Ellers skal du altid være meget velkommen til at kontakte os på tlf: 70 60 60 64

Du kan også skrive en mail eller en chatbesked til os. Vi hjælper hellere end gerne. 

FAQ - typisk stillede spørgsmål

Hvor længe holder en gaspatron til SodaStream?

En gaspatron rækker ca. til 60 L vand. Sprutter maskinen eller der kommer færre bobler i, er det ved at være på tide at skifte den. 

Kan det betale sig at have en SodaStream?

Ja! Både af miljømæssige årsager og af økonomiske årsager. Du får en højere førstegangsydelse ved køb af en sodastream og sirup, end når du køber en 2 L flaske. Men på længere sigt holder både maskinen og sirup længere. 

Er SodaStream sundere end sodavand?

Sodavand er aldrig særlig sundt for tænderne, og det gælder naturligvis også, når du bruger maskinen. Dog er fordelen, at du kan vælge at putte færre bobler i, og derfor bliver det sundere for dine tænder. 

Med hensyn til sukkerindhold, så kan du også vælge sukkerfri sirup, ligesom du kan vælge sukkerfri sodavand uden kalorier. Så med henblik på det valg, så er det cirka det samme. 

Der hvor det kan være sundere er, at folk med en sodastream ofte drikker 40 % mere vand end folk uden - og det er jo sundere for kroppen. 

Hvorfor er der isklumper i min sodavand?

Oplever du isklumper i din sodavand kan det være fordi, det vand du har puttet i beholderen er for koldt. Det du skal gøre er, at at lave kortere tryk på maskinen. Det får isklumperne til at blive færre, for sidst at forsvinde.