Resultater: 15
Resultater: 15


loader

NVIDIA DLSS 3.5 banner.

RTX 4080 Super – SUPER kraftfuldt grafikkort

Hvis du leder efter et SUPER kraftfuldt grafikkort, så er NVIDIA GeForce RTX 4080 Super det helt rigtige valg. Denne mægtige GPU bliver kun overgået af RTX 4090, og har derfor utrolige mængder af saft og kraft at byde på.

Styrken og magten fra RTX 4080 Super viser sig især, når man ligger mærke til, at den har hele 10.240 Cuda-kerner at gøre godt med. Flere Cuda-cores betyder et stærkere og hurtigere grafikkort, og her overgår RTX 4080 Super næsten alle andre.

På grund af den store mængder Cuda-kerner, samt den opdaterede og lynhurtige teknologi det indeholder, så er RTX 4080 Super meget hurtigere end sine forængere, når du sidder og gamer.

Faktisk er RTX 4080 Super op til 1,4 gange hurtigere end RTX 3080 Ti, og hvis du gør brug af DLSS 3, så snakker vi i stedet 2 gange så hurtige. Boostet til din computers ydeevne er altså i den grad markant.

RTX 4080 Super byder på det hele

Som de andre anmelderroste GPU'er i 40-serien, så har GeForce RTX 4080 Super virkelig meget at byde på. Et højt antalt Cuda-kerner kan altid noget, men den opdaterede teknologi på dette grafikkort giver dig i den grad også mange muligheder. Du kan derfor med glæde se frem til:

  • NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur
  • Fjerde generations Tensor-kerner
  • Raytracing
  • NVIDIA DLSS 3
  • NVIDIA Reflex

Ada Lovelace-arkitekturen er et kæmpe spring i ydeevne og effektivitet, når du ser på RTX 4080 Super og andre 40-serie kort. Derudover er disse GPU'er også meget mere energivenlige, så du sparer en del på strømmen i længden, især hvis du gamer meget.

NVIDIA Reflex banner.

Perfekt til gaming

RTX 4080 Super er helt perfekt til dig, der elsker at game – især hvis det er vigtigt for dig, at dine computerspil ser vildt flotte ud. Det er et helt perfekt grafikkort til gaming i 4k, og du kan godt gøre dig klar på at skrue grafikindstillingerne helt i vejret.

Når man snakker om niveauet af grafik, du kan nyde med RTX 4080 Super, så er udviklingen indenfor Raytracing især værd at ligge mærke til. For med 3. generations raytracing kerner, så er det en helt ny oplevelse.

Hvis du vil være helt sikker på, at du har nok frames per second at gøre med, så kan du også med fordel gøre brug af DLSS 3 – ydeevnemultiplikatoren drevet af AI. Det er din vej til forbedret billedkvalitet.

Spiller du spil, hvor det går hurtigt for sig, så er NVIDIA Reflex ligeledes en stor hjælp. Reflex giver dig den hurtigste responstid og den laveste latenstid. Det er helt perfekt, når du skal reagerer hurtigt, og du ikke vil have nogen slinger i valsen.

Streaming og kreativt arbejde med RTX

Det er dog ikke kun til gaming på højt niveau, at RTX 4080 Super har meget at byde på. Hvis du streamer eller har gang i kreativt arbejde, så er det ligeledes et grafikkort, der har rigtig meget at byde på. Ud over den høje ydeevne, så kan du se frem til:

  • NVIDIA Broadcast
  • NVIDIA-koder
  • NVIDIA studio

NVIDIA Broadcast er en app, NVIDIA har udviklet til streaming. Det er den nemme og intuitive måde at håndtere din stream på, og denne app fungerer helt perfekt sammen med RTX 4080 Super.

Derudover har du også adgang til NVIDIA-koder, der hjælper med at sørge for, at dine streamingsessioner altid er kørende i topkvalitet. For hvis der er én ting, man som streamer ikke vil gå ned på, så er det kvaliteten af ens stream.

NVIDIA studio-drivere er AI-drevet superkraft, der tager dine kreative projekter til det næste niveau. Der er meget grafisk arbejde, der kræver et kraftfuldt grafikkort. RTX 4080 Super og NVIDIA-koder står her klar til at hjælpe dig.

Er du i tvivl om noget?

NVIDIA GeForce RTX 4080 Super er et alsidigt og SUPERstærkt grafikkort, og vi får ofte spørgsmål om det. Så hvis du er i tvivl om noget, så kontakter du bare vores kundeservice og spørger løs. Vi vil med glæde guide dig i den rigtige retning.