gaming skærme banner


Mangler du en gaming skærm til dit vilde gaming setup? Så er det da bare at slå dig løs her i udvalget af gaming skærme fra Føniks Computer. Om det er en af de bedste skærme fra AOC eller en standard men fantastisk skærm fra Samsung, som du er ude efter, så ligger vi hjemme med præcis den gaming skærm, du har brug for. Vi har sørget for, at udvalget består af gaming skærme med mindst 144Hz opdateringshastighed, en bred vifte alt efter ønsket opløsning og selvfølgelig har de alle en ekstremt lav responstid. En gaming skærm er til for at opfylde dine drømme som gamer – lynhurtigt og præcist skærmbillede, indlevende kvalitet, perfekte gaming sessioner. Det er en drøm, vi hos Føniks Computer i den grad gerne vil hjælpe med at opfylde. Så slip dig selv fri her på siden, så skal vi nok hjælpe til.

Resultater: 2101
Resultater: 2101


loader

Gaming skærme hos Føniks Computer

Hvis der er noget, der virkelig er vigtigt for en optimal gamingoplevelse, så er det en god skærm. Selvfølgelig er du nødt til at have en god gamer computer, så du kan tordne igennem de virtuelle verdener, og alt det andet udstyr ved siden af skal også være i topkvalitet, hvis du gerne vil til tops i esportsverdenen. Alligevel er dit bæst af en computer og alt det andet udstyr ikke særlig meget værd, hvis der ikke er en gaming skærm tilkoblet. Så kan dine fingre være nok så hurtige på tasterne, og din hånd ekstremt præcis med musen – uden et skærmbillede er der ikke meget at sigte efter.

Idet en god gaming skærm, eller måske ligefrem to, er så essentiel for dit gaming setup, så har vi her hos Føniks Computer sørget for, at vi har et enormt sortiment af gaming skærme. Det betyder, at du her på siden helt sikkert kan finde lige den gaming skærm, du går og drømmer om. Ligegyldigt hvor stor, hvor skarp, hvor god eller hvor billig en gaming skærm du skal bruge, så skal vi nok finde et match til dig. For os er det en dyd at sørge for at have et stort nok udvalg af gaming skærme til dig. Så se dig endelig om her på siden og find din nye gaming skærm.

Alle de mest populære mærker samlet på ét sted

For at gøre det muligt for dig at finde lige den gaming skærm du går og gerne vil have, så bliver vi nødt til at have nogle stærke mærker på banen. Det er selvfølgelig intet problem, og derfor har vi hos Føniks Computer allieret os med op til flere af de bedste producenter på markedet. For hvis vi ikke arbejder sammen med de bedste producenter af gaming skærme, så er vores sortiment ikke stærkt nok til, at det er værd at tage seriøst. Derfor finder du her på siden, samt på undersiderne, især skærme fra:

  • Acer
  • AOC
  • ASUS
  • BenQ
  • EIZO
  • Samsung

Alle disse mærker er kendt for at lave skærme i god kvalitet, og hver af dem laver også specialiserede gaming skærme. Desuden er vi godt klar over, at mange af disse mærker er de mest populære, og hvis der er én ting, som alle skal have adgang til, så er det de mest populære mærker indenfor gaming skærme. Om det så er en toptunet 240Hz gaming skærm fra AOC eller en mere arbejdsvenlig model fra EIZO, så kan du være sikker på, at det ligger i vores sortiment.

Gaming skærm – hvad er vigtigt?

Det kan godt være noget af en redelighed at finde ud af, hvad der er vigtigt, når du skal have en ny gaming skærm. Der er en masse personlige valg, du bliver nødt til at tage. Skal det være en lille sag på 24 tommer, eller er en større skærm på 27 tommer eller mere måske det, du går og leder efter? Er der et mærke, du foretrækker frem for et andet, eller skal du på eventyr og prøve noget nyt? Alt efter dit grafikkort, vil du måske gerne have en skærm med AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Er det vigtigt for dig, at du har med en strømbesparende LED-skærm at gøre? Der er et utal af personlige præferencer, og dem har du bedre styr på, end nogen anden – og ellers kan du jo få det med lidt hjælp fra os, eller måske det slet ikke noget du overvejer så meget.

Der er dog nogen ting, som altid vil være vigtige, når du har at gøre med en gaming skærm. For hvis du skal game på højt niveau, eller hvis skærmbilledet skal være krystalklart og gnidningsfrit, så skal du huske at holde din øjne åbne for de specifikationer, du som gamer ikke kan klare dig uden. Ydeevne er trods alt det vigtigste overhovedet, så derfor skal opdateringshastighed, skærmopløsning og responstid på din gaming skærm være i topklasse.

Opdateringshastighed

Hvis en gaming skærm skal være god, så skal dens opdateringshastighed, også kaldet refresh rate, være god. Det, som opdateringshastighed handler om, er, hvor ofte skærmen opdaterer og viser et nyt billede. Refresh rate skrives i Hz, og antallet af hertz fortæller, hvor mange gange i sekundet skærmbilledet bliver opdateret og kan vise et nyt billede. For dig som gamer er en høj opdateringshastighed vigtig, fordi det er med til at afgøre, hvor godt og flydende dit skærmbillede er. Som en tommelfingerregel foreslår vi hos Føniks Computer, at en gaming skærm bør være mindst 144Hz – så er du sikker på, at du har en høj nok refresh rate.

Opløsning

Hvis du gerne vil have et virkelig flot skærmbillede, hvor du kan nyde hver eneste detalje i en kvalitet, der næsten ligger sig op ad den virkelige verden, så er det nødvendigt med en god skærmopløsning. Det, som skærmopløsningen fortæller dig, er, hvor mange pixels der er i højden og bredden af skærmen – hvorefter de to tal kan gange sammen, således at du får det totale antal pixels, der i det hele vises på din skærm.

Du kan godt regne med, at jo højere en opløsning jo bedre et skærmbillede får du. Prisen ligger dog også derefter, og du kan derfor spørge dig selv om, om det er her, du vil gå på kompromis og spare lidt. Om du gerne vil have en high definition 1600 x 900 skærm, en full HD 1920 x 1080 eller om du vil helt på den vilde 4k løsning 3840 x 2160, så kan du være sikker på, at vi har det her hos Føniks Computer.

Responstid

Hvis du skal have en god gaming skærm, så skal den have så lav en responstid som overhovedet muligt. Responstid måles i millisekunder, og det er den, der afgør, hvor lang tid det tager, fra at en bevægelse sker i dit spil, til at det bliver vist på din skærm. Man kan selvfølgelig snakke om bagatelgrænser, men overordnet set, så kører dit spil bare bedre, hvis responstiden på din skærm og dit andet gamerudstyr er så lav som overhovedet muligt. Ellers ender du bare med, at du får hug af de andre online, fordi alting sker hurtigere for dem end for dig.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen som helst tvivl angående en ny gaming skærm, hvorvidt vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige eller specifikationer og lignende, så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i vores kyndige kundeservice. Vi svarer på både mail, chatten her på siden eller telefonen – for vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en gaming skærm, der passer perfekt til dig. Så snart skærmen er fundet og bestilt, sender vi den fragtfrit til dig via GLS.