Resultater: 35
Resultater: 35


loader

Stort udvalg af instant kameraer hos Føniks Computer

Er du, ligesom resten af verdenen, hoppet på retrobølgen og er interesseret i at leve dig ind i verden hvor alt var analog og polaroid før det blev digitalt? Og elsker du at tage billeder for at forevige de gode minder så du kan se tilbage på alle dine favorit øjeblikke i livet? Så bør du endelig kigge vores fantastiske udvalg igennem af polaroid kameraer. Vi har et hav af forskellige kameraer, så hvis du leder efter et smart polaroid kamera, kan du helt klart finde forskellige modeller fra de helt store producenter. Vi fører blandt andet de kompakte Fujifilm Instax kameraer og Polaroid Now kamera - så kig endelig vores udvalg igennem hvis du også gerne vil være smart på en retro måde.

Vær moderne på den retro måde med et Polaroid kamera 

Er du interesseret i fotografering eller vil du bare gerne have muligheden for at fange de gode øjeblikke i livet, så kan du med fordel kigge på flere af de retro polaroid kameraer der lige nu er super populære. Her får du smarte instant kameraer der giver dig muligheden for at tage billeder direkte, hvor billederne bliver fremkaldt med det samme, så du hurtigt kan kigge på de billeder du lige har taget - det er perfekt for dig der vil have et unikt billede der fanger et smukt øjeblik i livet. 

Polaroid kameraer er perfekte til at forevige de gode stunder i livet, hvor du nemt og praktisk kan have dem i tasken når du er på tur hvor du kan få taget billeder af nuværende øjeblikke. De er næsten også uundværlige til blandt andet bryllupper og speciale mærkedage, hvis du gerne vil have dig og dine gæster kan forevige øjeblikket med hinanden, hvor du kan få både fantastiske og mere uheldige billeder - det er jo et øjebliksbillede! og det er det perfekte ved det. 

Du kan med fordel kigge på de forskellige modeller af instant kameraer, hvor vi fører flere af de mest velkendte produkter på markedet, som blandt andet Polaroid og Fujifilm. 

Polaroid kamera eller instant kamera?

De fleste kender helt sikkert producenten Polaroid der, i de gode gamle dage, stod for produktionen af instant kameraerne som de fleste af os elsker og kender. De var i flere år en kendt producent på markedet og mange betegner derfor instant kameraer for polaroid kameraer - også dem der ikke er lavet af producenten Polaroid. Derfor vil du finde at flere bruger begge betegnelser når du søger efter enten polaroid kamera eller instant kamera, da det universelt bare bliver brugt som en overordnet betegnelse for all instant kameraer på markedet. Men der er selvfølgelig et hav af forskellige producenter der producerer disse kameraer, med forskellige udseende og funktionaliteter.

Vælg det bedste polaroid kamera der passer til dine præferencer

Der er et kæmpe udvalg af forskellige instant kameraer som du kan vælge mellem, hvor de helt store producenter er Polaroid og Fujifilm. Der er derfor også flere funktioner du kan overveje når du vælger et nyt polaroid kamera da hver enkelt model har egenskaber der er forskellige fra hinanden. 

Du kan derfor overveje hvilke præferencer du har til hvad dit fremtidige kamera:

  • Teknisk - skal det være ligetil eller mere avanceret?

  • Pris - skal det være inden for et bestemt budget?

  • Designet af det - skal det ligne det klassiske Polaroid?

  • Størrelse af film - skal du have nogle større billeder eller er mindre billeder fine?

Hos Føniks Computer har vi forskellige polaroid kamera modeller til enhver pris, så du kan altid finde et kamera der passer ind til dit budget. Du kan finde Polaroid modeller der ligner de klassiske retro polaroid kameraer til en mere avanceret pris, som Polaroid Now og Polaroid Go, men du kan også finde Fujifilm modeller der er mere kompakte og i smukke farver som du kan finde til en lavere pris. De har hver især forskellige designs og dermed også forskellige film størrelser, hvor du også kan finde modeller der er mere avanceret med det tekniske. Du kan derfor vælge præcist det polaroid kamera der passer præcist til dine ønsker og dit budget.

Fujifilm giver dig muligheden for at vælge mellem forskellige Instax kameraer som

Sådan får du de bedste forudsætninger for dine polaroid billeder

Er du helt ny i gamet når det kommer til instant kameraer, så kan det være du er i tvivl om hvordan du bedst bruger dit kamera og hvilke metoder du bør bruge for at få de bedste forudsætninger for at tage fantastiske billeder. Et polaroid kamera er nemlig helt anderledes fra det kamera du kender i din mobiltelefon. Her har du ikke nødvendigvis et digitalt billede du kan se inden det fremkaldes og derfor skal du være sikker på at du tager billedet rigtigt først. Men fortvivl ej. Der er gode råd at hente, så du kan tage fede retro billeder med dit polaroid kamera. 

Du bør fremkalde og opbevare dine billeder i mørket

For at få det bedste resultat ud af dine billeder, så bør du for det meste fremkalde dem i mørke omgivelser. Det betyder, at det kan være en god idé at have en lille æske eller andet som du kan opbevare dine billeder i imens de bliver færdig fremkaldte. Dette er især noget der kan være godt at have, hvis du ofte tager billeder når du er ude, og ikke har adgang til et mørkt rum. Hvis du vil have billeder der er så skabe som muligt, så er det også nødvendigt at holde dit polaroid kamera så stille som muligt når du printer billederne ud, da dette kan påvirke kvaliteten af billedet. Ligeledes er det vigtigt ikke at trykke eller røre direkte på billedet med dine fingre, da det kan give et uklart billede når det fremkaldes, hvor du heller ikke skal ryste billedet - også selvom de gør det på film.

Undersøg hvordan du bedst kan tage billeder med fokus på eksponering

Først og fremmest, når du begynder at tage billeder, så er det selvfølgelig nødvendigt at undersøge de muligheder du har med det model af polaroid kamera du har investeret i. De har alle forskellige specifikationer og muligheder, så nogle giver større fleksibilitet end andre når det kommer til måden du tager billedet på. Det kan derfor være en god ide at have helt styr på det tekniske og praktiske først, inden man begynder at bruge ens polaroid kamera. Dette, især, fordi fotopapir til ens instant kamera, ligesom film, ikke er væsentligt billigt og det kan derfor være en god ide at lære kameraet at kende, hvordan og hvornår man bedst bør tage billeder, så man ikke forspiller papiret. 

Dertil kommer det også at det kan være en god idé at have fuld forståelse for eksponering når det kommer til at tage billeder med til polaroid kamera. Dette er især vigtigt at have forståelse for da du ikke kan se billedet inden det printes og fremkaldes. Derfor, jo bedre forståelse du får for det tekniske, jo bedre billeder vil du også kunne tage på længere sigt. 

Så lær dit instant kamera at kende, lær dens funktioner at kende og lær de mest basale regler for fotografering da disse også kan gøre sig gældende med dit polaroid kamera.

De billeder der ikke kan bruges, kan altid genbruges

Du skal være forberedt på at i starten, og helt sikkert også på længere sigt, at du engang imellem vil tage billeder der bare ikke kommer til sit rette når de fremkaldes. Dette kan være på grund af dårlig eksponering, fejl i fremkaldelse eller noget tredje, og det kan derfor føles lidt som spildt arbejde og fotopapir. Men det er også en gave i sig selv at lave fejl. 

Med disse billeder kan du nemlig bruge dem på forskellige kreative måder, hvor du virkelig kan skabe noget endnu mere unikt med dem. Hvis farverne ikke falder til sit rette, billedet er uklart eller andet, så kan du kreativt dekorere dem eller tegne på dem, for at skabe noget helt nyt. Du kan med fordel lave bogmærker, dekorationer, personlige hilsner, gæstekort og meget mere med dem! Det er kun din fantasi der sætter grænser på din kreativitet her. 

Og så må du huske på at et polaroid kamera er et kamera der bliver brugt i nuet og hvordan end billederne ender ud, så er det en god refleksion over øjeblikket og det gode minde resten af livet - også de lidt mindre heldige billeder.

Har du spørgsmål til vores polaroid kameraer?

Hvis du er interesseret i vores udvalg af instant kameraer og gerne vil vide mere om de forskellige modeller, specifikationer eller andet, så skal du være mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport. Vi sidder parate på telefon, mail eller over chatten her på siden, hvor du kan få vejledning og rådgivning til købet af et polaroid kamera.