Resultater: 30
Resultater: 30


loader

NVIDIA DLSS 3.5 banner.

RTX 4070 Super – en SUPER GPU

Hvis du leder efter et stærkt grafikkort til en overkommelig pris, så har vi et super tilbud til dig. NVIDIA GeForce RTX 4070 Super byder på en høj ydeevne, men uden at den knækker ens budget over på midten.

Til at starte med, så har RTX 4070 Super hele 20% flere CUDA Kerner end RTX 4070 – den er altså helt oppe på 7168! Det giver dette grafikkort en hel del mere kraft at arbejde med, og det kan du i den grad se, når du sidder og gamer.

Uanset om du har en full HD, quad HD eller 4k skærm, så kan RTX 4070 Super sagtens følge med, alt efter hvor højt du skruer op for grafikken. Det er dog ingen hemmelighed, at denne GPU især viser sit værd, når du gamer på de højeste settings i quad HD.

Det betyder også, at det er et solidt valg til dig, der er ude efter en god balance imellem ydeevne, pris og billedkvalitet. Du opnår nemt 100 FPS i selv de nyeste og mest krævende spil, RTX 4070 Super er en enorm opgradering fra RTX 3070 og 2070.

Og for at det ikke skal være løgn, så er RTX 4070 Super hurtigere end RTX 3090, og denne moderne GPU bruger kun en brøkdel af strømforbruget, for at opnå dette. Du kan endda booste den til at være 1,5 gange hurtigere ved brug af DLSS 3!

40-seriens fordele

Der er mange grunde til, at NVIDIA GeForce RTX 4070 Super er så stærkt et grafikkort. Specifikationerne taler selvfølgelig for sig selv, men denne GPU har endnu et vindende trik i ærmet – den er en del af 40-serien, og her går det hurtigere end hurtigt.

RTX 4070 Super er altså en del af en serie af grafikkort, hvor der har været en utrolig mængde fremskridt. Du kan derfor med fordel se frem til følgende punkter, når du skal til at game:

  • NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur
  • Fjerde generations Tensor-kerner
  • Raytracing
  • NVIDIA DLSS 3

Skru op for grafikken, der er skruet op for ydeevnen

Mængden af CUDA Kerner er altid en fin indikator, når det kommer til ydeevnen på et grafikkort. Det er dog ikke det eneste, der afgør, hvor god en GPU du har fået fingrene i.

En effektiv arkitektur, eller opbygning, giver et effektivt grafikkort. Her er det nyeste skud på stammen, NVIDIA Ada Lovelace-arkitekturen, det klart bedste, NVIDIA til dato har opnået, og det øger ydeevnen markant.

Ny teknologi er stort set altid en opdatering, og med fjerde generations Tensor-kerner samt tredje generations Raytracing-kerner, så gør RTX 4070 Super dig klar til at game som aldrig før.

Raytracing teknologien i RTX 4070 Super betyder ligeledes, at du kommer til at opleve belysning i dine computerspil på en helt ny måde. Nyd et spejlbillede i en skovsø eller morgensolen igennem dis – med denne GPU er der ingen grænser.

Tensor-kernerne har især at gøre med AI-acceleration, og det er her DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling) kommer ind i billedet. Det er din mulighed for at øge FPS'en via kraften fra AI – og det ligger klar via RTX 4070 Super.

Ud over den øgede ydeevne, så er der også endnu mere at se frem til, når du investerer i et RTX 4070 Super. 40-serien har en masse funktioner, der hjælper både til gaming, streaming og når kreative sjæle går i gang med arbejdet.

NVIDIA Reflex banner.

  • NVIDIA Reflex
  • NVIDIA Broadcast
  • NVIDIA-koder
  • NVIDIA studio

Gør brug af dine fordele

RTX 4070 Super byder dig, som andre 40-serie kort, på NVIDIA Reflex – den perfekte fordel til dig, der elsker e-sport og konkurrenceprægede computerspil.

Reflex optimerer din latenstid og responstid, så alting kommer til at køre hurtigt som aldrig før. Fart over feltet og smooth bevægelser er nødvendige, når du kæmper online, og det er præcis det, du får med RTX 4070 Super.

Herudover er der også fordele til dem, der ikke nødvendigvis gamer. Adgang til NVIDIA Broadcast og brug af NVIDIA-koder er drømmen for dig, som der streamer – om streamingen så er gamingrelateret eller ej.

Herudover er NVIDIA studio helt perfekt til dig, der sidder og laver kreativt arbejde på din computer. Det er AI-drevet superkraft, som accelerer dine projekter til den hastighed, du altid har drømt om.