Find et stort udvalg af skærmbeskyttere her. Hvad end du vil beskytte skærmen på din tablet eller notebook, kan du finde en passende skærmbeskytter af høj kvalitet hos Føniks Computer. Med en skærmbeskytter er du ikke blot fri for at bekymre dig om ridser og skader på skærmen på din enhed. En skærmbeskytter kan også have andre fordele som privatlivsfilter, blåtlysfilter og antireflekterende belægning. Hos Føniks Computer tilbyder vi et bredt sortiment af skærmbeskyttelse fra anerkendte brands som PanzerGlass, Kensington, DICOTA og 3M.

Resultater: 177
Resultater: 177


loader

Hvorfor købe en skærmbeskytter til din enhed?

Skærmbeskyttelse er i mange tilfælde en god ide, da enhedens skærm ofte kan være et udsat sted i forhold til ridser og skader. Det er især en god ide at overveje et godt, beskyttende filter til din skærm, hvis du har en tablet eller computer med touch-skærm. Denne type skærme er særligt udsatte på grund af interaktionen med dem, og fordi de ofte kan ligge frit fremme og kan komme i kontakt med andre genstande som nøgler og mønter.

Der er desuden også andre fordele ved at bruge et filter til at beskytte din computer- eller tabletskærm. Mange skærmbeskyttere indeholder en antireflekterende belægning. Denne belægning sørger for, at der ikke vil være genskin i din skærm og du derved bedre kan se dit indhold. Derudover findes der skærmbeskyttere med blåtlysfilter, der mindsker mængden af blåt lys, der når dine øjne. Hvis du ofte bruger din enhed sent om aftenen, kan det være en god ide at bruge et blåtlysfilter, da det blå lys er med til at holde dig vågen og frisk. Nogle skærmbeskyttere findes også med privatlivsfiltre, der især er en fordel, hvis du ofte bruger din enhed i det offentlige rum.

Find den rigtige skærmbeskyttelse til din enhed

Når du skal finde ny beskyttelse til din skærm, er det først og fremmest vigtigt at finde et produkt, der passer til din enhed. For at opnå den bedste oplevelse og beskyttelse er det helt centralt, at din nye skærmbeskyttelse passer perfekt til din skærm. Det er derfor vigtigt at finde et beskyttelsesfilter til den rigtige skærmstørrelse og enhedstype. Hos Føniks Computer finder du for eksempel skærmbeskyttere, der er designet til alt fra Apple iPads til Microsoft notebooks.

Vælg det bedste materiale til din skærmbeskytter

Noget af det, der har stor betydning for oplevelsen og funktionen af en skærmbeskytter, er materialet. Overordnet findes der to typer materialer, der har hver deres fordele. Det ene er den populære og udbredte plastiktype kaldet PET, der påføres skærmen som et tyndt og let filter. Denne type plastik anvendes ofte i emballageindustrien på grund af dens høje slagstyrke og effektive egenskab til at danne en barriere overfor vand, CO2 og ilt. Fordelen ved et skærmfilter af denne type plastik er altså, at du får en let, fleksibel og billig skærmbeskytter, der samtidig yder god beskyttelse særligt imod ridser og mindre skader på din originale skærm.

Det andet materiale, der er et meget populært valg, er hærdet glas. Hærdet glas er behandlet, så det bliver stærkere end normalt glas og derved yder en meget høj beskyttelse af din skærm. Denne type skærmbeskyttelse er ofte en anelse dyrere end de føromtalte PET skærmbeskyttere. Men beskyttelsesfiltre af hærdet glas har til gengæld også en væsentlig højere styrke og længere holdbarhed. Derudover er påsætningen af denne type skærmbeskytter væsentlig lettere, da du ikke risikere, at der opstår luftbobler under skærmfilteret. Udover den høje grad af beskyttelse både i forhold til ridser og skader føles en skærmbeskytter af hærdet glas også lige så lækker som din enheds originale skærm, når du bruger den. Med skærmbeskyttelse af hærdet glas går du altså ikke på kompromis med oplevelsen af din enhed og skærm.

Ekstra egenskaber i din nye skærmbeskyttelse

Når du har fundet den model, der passer til din enhed, kan du overveje, om du ønsker en skærmbeskytter med ekstra egenskaber. Som tidligere nævnt har mange beskyttelsesfiltre flere funktioner, der rækker udover skærmbeskyttelsen.

Hvis du er særligt interesseret i skærmbeskyttelse med et indbygget privatlivsfilter, kan du tage et kig på vores store udvalg af gode privatlivsfiltre. Med et privatlivsfilter kan du nemlig beskytte både din skærm og dine fortrolige oplysninger.