Resultater: 19
Resultater: 19


loader

Ofte stillede spørgsmål om iPhone 11

Hvad er specifikationerne for iPhone 11?

iPhone 11 har en 6,1-tommers Liquid Retina HD-skærm, A13 Bionic-chip, dual kamerasystem og op til 256 GB lagerplads.

Hvad er fordelene ved iPhone 11's dual kamerasystem?

Det dual kamerasystem på iPhone 11 giver dig mulighed for at tage imponerende billeder med en vidvinkelobjektiv og en ultravidvinkelobjektiv.

Kan jeg bruge Face ID på iPhone 11?

Ja, iPhone 11 har Face ID-teknologi, der giver en sikker og hurtig måde at låse op for din telefon samt godkende betalinger og appautentisering.

Hvad er batteritiden på iPhone 11?

iPhone 11 har op til 17 timers videoafspilning, op til 65 timers lydafspilning og op til 10 timers streaming af video via Wi-Fi.

Hvilke farver er iPhone 11 tilgængelig i?

iPhone 11 er tilgængelig i farverne Sort, Grøn, Gul, Lilla, Rød og Hvid.

Oplev innovativ teknologi med en iPhone 11

Med en iPhone 11 har du et ægte mesterværk fra Apple, der virkelig har erobret hjertet hos Apple entusiaster verden over med dens innovative teknologi og det diskrete, men velkendte, design som du kender fra Apple. Med en iPhone 11 har du en fremragende mobiltelefon der med hjælp af dens A13 Bionic-chip, giver dig mulighed for en hurtigere og mere effektive iPhone end tidligere generationer. Du finder den velkendte iOS software, som du kender hvis du er en garvet iPhone bruger, så du nemt kan bruge din nye iPhone 11 hvis du opgraderer fra en ældre generation. 

iPhone 11 leverer, som altid, et smukt design og fantastisk ydeevne

iPhone 11 er uden tvivl en imponerende smartphone, der byder på en fantastisk kombination af design, ydeevne og et fantastisk kamera der altid giver gode billeder. Hvilket gør at uanset om du er en Apple entusiast eller er på udkig efter en ny mobiltelefon, så kan du forvente en pålidelig mobil i et smukt design med en iPhone 11. 

Du kan læse mere om de forskellige egenskaber du kan forvente fra en iPhone 11 forneden for et større overblik over dine muligheder. 

Strømlinet design: En iPhone 11 har, som altid, et elegant og strømlinet design der med dens aluminiumsramme og bagcover lavet af holdbart glas passer til enhver stil. Hvor du altid kan finde mobilcovers der er gennemsigtige for at vise din Apple iPhone 11 frem. 

Holdbar skærm: Med en smuk 6,1-tommer Liquid Retina HD-skærm får du levende farver og de skarpeste detaljer når du scroller på nettet eller kigger dine billeder igennem. Dette gør også at du med nemhed kan streame serier og film uden problemer på din iPhone 11. 

Dobbeltkamera: Med en iPhone 11 får du et avanceret dobbeltkamera, der giver dig ultravidvinkel og bredvinkelobjektiver, så du kan tage endnu bedre billeder end førhen. Med nattilstand kan du også tage billeder i selv svagt lys, hvilket også gør den til et perfekt amatørkamera for dig der elsker at tage billeder.

Høj ydeevne: Med Apples A13 Bionic-chip har du en iPhone med en imponerende hastighed og reaktionsevne, så det føles endnu mere gnidningsfrit når du scroller gennem sociale medier.

Forbedret batteritid: Du kan forvente endnu bedre batteritid end forrige generationer med dens nye imponerende hardware. Så skal du bekymre dig endnu mindre om din Apple iPhone 11 holder hele dagen lang når du er væk hjemmefra. 

Face ID: Apple iPhone 11 kommer selvfølgelig også med den smarte Face ID-teknologi, så du nemt og sikkert kan låse din iPhone op eller åbne apps der kræver kode. 

Med en iPhone 11 kan du altså forvente et velkendt design som du kender fra Apple, men med endnu bedre hardware end forrige generationer, som gør den til en god investering hvis du skal opgradere fra en ældre iPhone. Hvis du er på udkig efter en helt ny iPhone og gerne vil sammenligne de forskellige generationer kan du altid kigge nærmere på de andre gennem vores links forneden. 

Se vores iPhone 12 her.Se vores iPhone 13 her.Se vores iPhone 14 her.