Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Køb lim og limstifter online hos Føniks 

Her på siden finder du vores udvalg af lim, limstifter og limpistoler til kontoret, studiet eller hobbyrummet. Vores udvalg af lim varierer meget og du kan derfor finde alt lige fra trælim, glaslim, papirlim og mere. Du kan derfor være sikker på at du nok skal finde lim der passer til dine behov, uanset om det er en almindelige limstift eller superlim, så er de skabt til at være holdbare og pålidelig selvom de står ubrugt i noget stykke tid på skrivebordet. 

Du finder også smarte limruller og limrulleopfyldning hos os der er er perfekte til kontorbrug da de er effektive og holdbare, og så kan man ikke komme udenom at der altid er en stor chance for at man har brug for lim i et kontorlandskab fyldt med papirer og mere! Du kan se vores udvalg af lim igennem her for at finde den helt rette til dine behov.

Find alt i lim og klæbemidler hos os 

Hvis du er på udkig efter lidt af hvert inden for lim og klæbemidler så er du kommet til det rette sted hos Føniks. Vi har et stærkt udvalg af diverse klæbemidler som klæbende tapes der kan bruges til arbejde, studie og hobby, og hvor vi også har smarte tapedispensere til at holde styr på dem når de er i brug. Hvis du er på udkig efter god gammeldags lim, så har vi et større udvalg af dette til både kontorbrug og skolebrug. Hos Føniks kan du være sikker på at finde det du har brug for når du skal finde nyt til skrivebordet eller kontoret.