Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Hold styr på tapen når du bruger den med en tapedispenser

Hold styr på din tape når du bruger den med en tapedispenser der holder den på plads og sørger for at du nemt kan rive et stykke tape af uden at skulle bringe en saks eller – gud forbyde det – dine tænder. Med en tapedispenser er det endnu nemmere at bruge dine tapes og den sørger for at du også altid har dine tape lige ved hånden til nem brug. Det er en noget så essentiel skrivebordstilbehør til kontoret og derfor har vi også sørget for at samle et udvalg af tapedispensere i forskellge størrelser og designs, så der er noget for enhver smag. 

Se vores udvalg igennem af forskellige tapedispensere her på siden for at finde den rette størrelse, farve og pris efter dine behov og ønsker.

Find alt i lim og klæbemidler hos os 

Hvis du er på udkig efter lidt af hvert inden for lim og klæbemidler så er du kommet til det rette sted hos Føniks. Vi har et stærkt udvalg af diverse klæbemidler som klæbende tapes der kan bruges til arbejde, studie og hobby, og hvor vi også har smarte tapedispensere til at holde styr på dem når de er i brug. Hvis du er på udkig efter god gammeldags lim, så har vi et større udvalg af dette til både kontorbrug og skolebrug. Hos Føniks kan du være sikker på at finde det du har brug for når du skal finde nyt til skrivebordet eller kontoret.