Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Køb klæbende tapes online hos Føniks

Her på siden finder du vores udvalg af klæbende tapes i forskellige varianter ift. størrelse og farve så du nemt kan vælge den model af klæbende tape der bedst passer til dine behov. Klæbende tapes er an all-around løsning der passer til en bred vifte af formål til brug på både studiet, arbejdet men også til hobby aktiviteter og gør-det-selv opgaver derhjemme. Vores udvalg af klæbende tapes er beregnet til forskellig brug hvor du under hvert produkt kan se nærmere men oftes vil du finde tape til papir, dokumenter, plast og eventuelt også tekstil alt efter produktet. Der er derfor lidt af hvert af vælge mellem når det kommer til klæbende tapes fra Føniks. 

Er du på udkig efter noget bestemt tape, så kig endelig vores udvalg igennem eller søg efter det i søgefeltet til højre! 

Find alt i lim og klæbemidler hos os 

Hvis du er på udkig efter lidt af hvert inden for lim og klæbemidler så er du kommet til det rette sted hos Føniks. Vi har et stærkt udvalg af diverse klæbemidler som klæbende tapes der kan bruges til arbejde, studie og hobby, og hvor vi også har smarte tapedispensere til at holde styr på dem når de er i brug. Hvis du er på udkig efter god gammeldags lim, så har vi et større udvalg af dette til både kontorbrug og skolebrug. Hos Føniks kan du være sikker på at finde det du har brug for når du skal finde nyt til skrivebordet eller kontoret.