Resultater: 337
Resultater: 337


loader

Gode grunde til at anskaffe dig et batteri til bærbar

Er dit nuværende batteri til bærbar ved at være dødt, så er det måske på tide at anskaffe dig et nyt. Det kan også være at du bare gerne vil have et ekstra batteri med i tasken, så du ikke hele tiden behøver at se dig om efter et strømstik.

En bærbar computer er ofte med på farten, og det er altid rart at kunne få ordnet nogle arbejdsopgaver eller blive underholdt under transporten. Vil du gerne slippe for uvelkomne afbrydelser, så er et ordentligt bærbar-batteri nødvendigt.

Læs med nedenunder, hvor vi gennemgår nogle af de mange gode grunde til at købe dit batteri til bærbar hos netop os. Vi giver også nogle gode tips og tricks til, hvordan du så nemt som muligt får din computer til at holde strøm så længe som muligt.

Stort udvalg af batterier til bærbare hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer gjort os meget umage for at kunne tilbyde vores kunder et så bredt udvalg af batterier som vi overhovedet kan.

Derfor er det ikke kun almindelige batterier du kan finde i vores sortiment, men også batterier til bærbare af forskellige størrelser og varianter. Du kan derfor næsten altid være sikker på at kunne finde et batteri, som passer til lige præcis din model af bærbar computer. 

Hvad end du skal bruge et tre-cellet, fire-cellet, fem-cellet, seks-cellet, syv-cellet, otte-cellet, eller måske et ni-cellet batteri til din bærbar, kan du finde en lang række forskellige modeller, når du handler hos os.

Og vi tilbyder også batterier til bærbare computere fra alle de mest kendte producenter på markedet, herunder velkendte mærker som ASUS, Dell, Lenovo, Acer, HP og mange mange flere. 

Vi fører også batterier til bærbar fra mange andre producenter end de ovennævnte, så tag gerne et kig på vores udvalg her på siden. Der er sikkert også et, som du kan bruge til din bærbar.

Skal du bruge et batteri til din bærbar fra en bestemt producent, kan du i øvrigt med fordel benytte dig af vores søgefunktion til højre på siden hvor du kan finde lige den producent du søger et batteri til. 

Hvad afgør batterilevetiden på ens bærbar?

Din bærbares batterilevetid levetid afhænger overordnet af to ting: 

#1 Det første er kapaciteten på din bærbares batteri.

Denne opgives i milliampere timer (mAh), som er et mål for antallet af ladninger (strøm), som dit batteri kan yde til din computer. Jo flere mAh dit batteri til bærbar har, jo længere tid vil din bærbare computer kunne forsynes med en strøm.

Et typisk batteri til bærbar har en kapacitet på 2000-4000 mAh. Det er dog muligt at få batterier til bærbar med en kapacitet på over 6000 mAh. Det gælder generelt, at jo større dit batteris kapacitet er, jo mere vejer det. Af denne grund er det ikke altid en fordel at have så stort et batteri som muligt. 

#2 Det andet er din bærbare computers strømforbrug.

Din bærbare computer bruger ikke altid den samme mængde af strøm. Kører du f.eks. tunge eller mange programmer på den, vil den kunne holde strøm i væsentligt kortere tid end hvis du blot sidder og ser film på den.

Computerens strømforbrug angives ofte i milliwatt timer (mWh). På de fleste computere er det muligt at få et overblik over dine computerprogrammers batteriforbrug, så du kan finde frem til batterisynderne, der tapper dit batteri for strøm.

Hvordan får du det meste ud af dit batteri?

Levetiden på et batteri til en bærbar kan svinge utroligt meget fra opladning til opladning. Dette skyldes at din computers batteriforbrug afhænger af, hvad du bruger din computer til. Heldigvis er der en række tips til, hvordan du får det meste ud af hver eneste opladning. 

En række af de væsentligste tips er:

  1. Tænd for batterispare-funktionen
  2. Skru ned for skærmens lysstyrke
  3. Luk unødvendige baggrundprogrammer
  4. Sluk for Wi-Fi og Bluetooth
  5. En SSD bruger mindre strøm end en HDD
  6. Frakobl unødvendig ekstern hardware

Udover dit batteriforbrug, er der en verden til forskel fra et helt nyt batteri til bærbar og et flere år gammelt batteri til bærbar. Dette skyldes at alle genopladelige batterier med tiden mister en del af deres oprindelige spænding, et fænomen, som kaldes batteri-aldring.

En måde at sænke bærbar-batteriets aldring på er at behandle det ordentligt. Det gør du blandt andet ved at sørge for at være tilkoblet strømstik, når det er muligt og at undgå for høj kulde eller varmepåvirkning af dit batteri til bærbar.

Spar penge med tilbud eller demo batteri til bærbar

Du finder i vores sortiment af batterier til bærbar flere modeller på tilbud. Dette giver dig mulighed for at spare penge, hvis du overvejer at købe et nyt batteri til bærbar. Modellerne, der er på tilbud vil variere, men det er altid værd at tjekke vores udvalg, for at se om vi har et bærbar-batteri til lige nøjagtig den model, som du leder efter.

Det er også muligt at spare rigtig gode penge på vores sortiment af demo-modeller. Til alle demo-modellerne vil du kunne læse en beskrivelse af produktet, så du ved præcist hvad dette batteri til bærbar er blevet benyttet til, inden at du køber det.

Har du brug for mere viden og/eller hjælp?

Skulle du føle at du stadig mangler mere viden om batteri til bærbar, så har vi lavet en guide, som giver dig alt den information du kunne have brug for.

Du finder guiden på linket her.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål i forhold til særlige batteri til bærbar eller angående det generelle udvalg. Vores venlige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis på mail eller telefon.