Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Ofte stillede spørgsmål om RTX 3080 Ti

Har du nogen spørgsmål om RTX 3080 Ti eller andre relevante grafikkort? Vi har samlet de oftest stillede derom lige her, så du med lidt held kan få svar på dem uden yderligere omsvøb. Hvis dette dog ikke er tilfældet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage fat i vores kundeservice – de vil med glæde svare på alle dine spørgsmål om RTX 3080 Ti og andre grafikkort.

Hvad står Ti for i grafikkort?

Ti står for titanium, og det bruges til at indikere, at der er tale om en high-end version af et givent NVIDIA grafikkort. De er derfor stærkere end ikke-Ti versionerne.

Hvad burde RTX 3080 Ti koste?

Den billigste udgave af RTX 3080 Ti koster omkring 10.000 kroner, og den mest avancerede er oppe omkring 12.000 kroner. Det er et high-end grafikkort med virkelig høj ydeevne, og det koster derfor en del.

Hvor meget koster RTX 4090?

RTX 4090 koster omkring 14.000 til 20.000 kr. Det er derfor en betydeligt mere avanceret GPU end RTX 3080 Ti, men koster også derefter.

Opgrader din computer med NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti

Med RTX 3080 Ti kan du tage dine oplevelser i de virtuelle gamingverdener til helt nye niveauer. Dette high-end grafikkort er så stærkt, at det kan håndtere selv de mest krævende spil og programmer med lethed. Du kommer derfor ikke til at mangle noget i grafikdepartementet, hvis du får fingrene i et NVIDIA RTX 3080 Ti grafikkort. Denne GPU kommer med et øget hukommelse og en hurtigere klokrefrekvens, så du har i den grad meget at se frem til. Derudover er der en masse smarte funktioner og features på 30-serien, som du helt sikkert også bliver glad for, blandt andet:

  • Høj ydeevne med NVIDIA DLSS
  • Utrolig virkelighedstro grafik via Raytracing
  • Kort reaktionstid med NVIDIA Reflex

Uanset om du gamer, skaber eller begge dele fra din PC, så er der så mange hestekræfter at gøre godt med i RTX 3080 Ti, at du kun kan blive glad for at købe et af disse utroligt effektive grafikkort. De har nemlig alt det, du har brug for.

Den ultimative gamingoplevelse med RTX 3080 Ti

Elsker du at spille de tunge spiltitler, der kræver virkelig meget af din gamer computer, men samtidig giver dig de vildeste oplevelser i henhold til gode historier, utrolige eventyr og fantastisk grafik? Så er der en god sandsynlighed for, at du kan drage stor fordel af at få installeret et RTX 3080 Ti i din PC. Disse typer af spil er nemlig ikke meget værd, hvis man ikke kan skrue højt op for grafikken og virkelig nyde den visuelle oplevelse, som man på sin skærm får serveret.

Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at du kan få de bedste grafiske oplevelser i gamingregi, når du udnytter magten der ligger i RTX 3080 Ti. Det er designet helt fra bunden til at være et high-end grafikkort, der kan håndtere utrolig meget. Hertil træder NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) så ind i billedet, for yderligere at øge ydeevnen du får ud af denne GPU. DLSS bruger AI-baserede Tensor-kerner til yderligere at booste ydeevnen, så du får endnu flere billeder på skærmen i endnu højere kvalitet. Denne teknologi oven i et allerede stærkt grafikkort sørger altså for, at du i sandhed kan skrue dine settings helt til tops.

Her skal man heller ikke undervurderer, hvor meget 2. generations Raytracing på RTX 3080 Ti hjælper med at få hvert et computerspil til at se helt fantastisk ud. Raytracing er RTX-grafikkortenes måde at beregne, hvordan lys kaster sig i 3D-computerspil. Det sørger altså for, at lys i spillet opfører sig som lys i virkeligheden, hvilket giver nogle ekstremt fede effekter, det ellers ikke var muligt at få før denne teknologi kom ind i kampen.

Med RTX 3080 Ti i din computer, får du altså helt nye niveauer af realisme angående din grafik. Vil du gerne have noget i samme stil, men hvor det er lidt mere budgetvenligt? Så Kan du med fordel se på RTX 3070 Ti eller RTX 3060 Ti. Disse kort er stærke, selvom dog ikke lige så stærke som RTX 3080 Ti, men er noget mere overkommelige prismæssigt.

Ting at huske når du køber ny GPU

Når du køber et stærkt stykke hardware som NVIDIA RTX 3080 Ti, så skal du lige huske at holde hovedet koldt og tænke dig om, selvom du helt sikkert er utroligt hype på dit nye køb. En stærk GPU kan nemlig ikke stå alene, hvis du er i gang med at opgradere din PC. Hvis din CPU ikke er stærk nok, så kan du slet ikke udnytte RTX 3080 Ti, og du skal derfor sørge for, at du har en processor der er kompatibel. På samme måde skal du også være sikker på, at din PSU har nok saft og kraft til at køre grafikkort og processor, og det kan derfor være værd at se på, om du skal have en ny en af slagsen.