Her på siden ser du vores store udvalg af RAM til bærbare computere. Er du på udkig efter nogle ekstra bærbar RAM til en ordentlig pris så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører RAM til bærbare i mange forskellige prisklasser, så du har virkelig god mulighed for at finde det du har brug for, selv med et beskedent budget. Vi kan selvfølgelig tilbyde bærbar RAM fra alle de største producenter på markedet og uanset RAM type og bærbar type, bør du helt sikkert tage et kig på vores varierede udvalg lige her på denne side.

Resultater: 1033
Resultater: 1033


loader

Flere RAM til bærbar giver dig en hurtigere oplevelse

Vil du gerne sikre dig at din bærbare computer kører hurtigst muligt? Så kan det være en god idé at overveje om du skal investere i nogle RAM til bærbar. Antallet af RAM i din bærbare computer er vigtige for at sikre at de programmer, du benytter, kører i et hurtigt tempo. Har du ofte mange programmer åbne samtidigt, er det også nødvendigt at have en passende mængde af RAM til bærbar.

Har du ikke nok bærbar RAM installeret, så kan du opleve at dine programmer ”crasher” eller at de til tider kan køre meget langsomt.

Det tilstrækkelige antal af Ram til bærbar afhænger selvfølgelig af, hvad du benytter din bærbare computer til og især hvilke, og hvor mange, computerprogrammer, du bruger.

Her er nogle retningslinjer, som du kan bruge til at vurdere, hvor mange RAM til bærbar, du har brug for:

8GB SDRAM: Dækker det basale computerbehov, hvor der ikke kører alt for mange programmer samtidigt. Har du kun få faner åbne i internetbrowseren, og bruger du bare din bærbar til streaming og har du kun enkle programmer åbne (Word, PowerPoint, Excel og lignende), kan du fint nøjes med dette.

16GB SDRAM: Det antal af RAM til bærbar, som de fleste vil få mest gavn af. Med disse kan du let køre flere programmer, samtidigt med at du har internetbrowseren åbent.

32GB SDRAM: Hvis du har behov for at køre et ekstra krævende program (eks. Adobe Photoshop el. lignende) eller skal du køre mange programmer på samme tid? Så kan det være en passende mængde RAM til bærbar for at sikre at alt kører flydende.

Hvordan fungerer din computers RAM?

Dine bærbar RAM er din bærbare computers arbejdshukommelse. Man kan tænke på RAM (kort for Random Access Memory) som computerens korttidshukommelse. Når computeren kører et program, er der brug for hele tiden at gemme eller at overskrive data fra programmet. Her er det at dine RAM til bærbar kommer ind i billedet, da det er disse som data midlertidigt gemmes på.

Den unikke opbygning af RAM gør dem enormt hurtigt til at modtage, gemme, overskrive og sende data mellem resten af computerens komponenter.

Da RAM har en begrænset mængde af plads til data og benyttes af alle programmer, kræver det at den lagrede data konstant ændres eller overskrives. Er der ikke tilstrækkeligt med RAM til bærbar, så er der ikke nok med hukommelse til at alle programmer kan lagre og redigere data. Dette kan medføre at programmer kører meget langsomt eller, i værste fald, at de crasher. Af denne grund er det vigtigt at have tilstrækkeligt med RAM til barbar.

De forskellige typer af bærbar RAM

De sidste par årtier har teknologien inden for RAM rykket sig rigtig meget og RAM er derfor meget hurtigere end hvad de førhen var. RAM til bærbar er inddelt i forskellige generationer af standarder, som angiver hvor nye samt hvilke specifikationer, de skal overholde. De nyere standarder har for det meste både mere kapacitet (GB) samt en hurtigere ydeevne (Clock rate) målt i MHz. Herunder kan du se de forskellige generationer af RAM til bærbar, som eksisterer, samt hvilke specifikationer de har:

DDR SDRAM – Mulighed for 133-200 MHz og indeholder 184 pins

DDR2 SDRAM – Mulighed for 266-400 MHz og indeholder 240 pins

DDR3 SDRAM – Mulighed for 533-800 MHz og indeholder 240 pins

DDR4 SDRAM – Mulighed for 1066-1600 MHz og indeholder 288 pins

DDR5 SDRAM – Mulighed for 2400-3000 MHz og indeholder 288 pins

De seneste skud på stammen, DDR5 SDRAM blev lanceret så sent som i 2020. Disse har givet et gevaldigt løft i den hastighed, som RAM har mulighed for at levere. Selvom DDR4 SDRAM i dag er rigeligt til de flestes behov, er DDR5 SDRAM mere fremtidssikrede i forhold til det evigt voksende krav om hurtigere computerkraft. Overvejer du at købe nogle RAM til bærbar, er DDR5 SDRAM altså en sikker vej at gå.

De største producenter af RAM til bærbar

Her hos os har du mulighed for at finde nogle af de bedste bærbare RAM på markedet. Dette inkluderer blandt andet RAM til bærbar fra mærkerne:

  • Corsair
  • Kingston
  • G.Skill
  • HyperX
  • Mushkin

Disse er alle kendt for at producere computerkomponenter i en særdeles høj kvalitet og til en god pris. Lige meget hvilket af disse mærker, som du vælger dine RAM til bærbar i, kan du være sikker på at kvaliteten er i orden.

Bundkort og RAM kompatibilitet

Når du kigger efter RAM til bærbar, skal du kigge efter om typen af RAM passer til din bærbar computer. Det er intet problem, hvis du har RAM fra forskellige producenter. Skulle du for eksempel have et DDR4 SDRAM fra HyperX og gerne vil udvide med et DDR4 SDRAM fra Corsair, kan disse sagtens benyttes sammen, hvis der er plads på den bærbare computers bundkort.

Derimod kan du ikke blande de forskellige typer af RAM på kryds og tværs. Har du i forvejen DDR4 SDRAM og vil gerne udvide med flere RAM til bærbar, så skal de nye RAM også være af typen DDR4 SDRAM.

Du kan tjekke de typer RAM, samt hvor mange RAM, du kan installere, på din bærbares bundkort-specifikationer. I nogle tilfælde kan du læse dette på bundkortet ved siden af RAM-portene og i andre tilfælde skal du finde din bærbare computers bundkort-type. Her vil du typisk også kunne læse, hvor mange RAM, som dit bundkort maksimalt kan understøtte.

Gode priser på bærbar RAM

Trænger din bærbar computer til en opgradering i hastigheden, så er RAM en af de letteste og billigste måder at opnå dette. Her hos Føniks Computer finder du som nævnt ovenfor et stort udvalg af RAM til bærbar fra nogle af de førende producenter på markedet. Vi kan tilbyde priser, som er særdeles fornuftige, så alle kan få råd til at opgradere deres bærbare computer.

Har du nogen som helst spørgsmål omkring vores RAM til bærbar, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice. Du finder vores kontaktinformationer i toppen og bunden af siden.