Her på siden ser du vores store udvalg af RAM til bærbare computere. Er du på udkig efter nogle ekstra bærbar RAM til en ordentlig pris så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører RAM til bærbare i mange forskellige prisklasser, så du har virkelig god mulighed for at finde det du har brug for, selv med et beskedent budget. Vi kan selvfølgelig tilbyde bærbar RAM fra alle de største producenter på markedet og uanset RAM type og bærbar type, bør du helt sikkert tage et kig på vores varierede udvalg lige her på denne side.

Resultater: 700
Resultater: 700


loader

Flere RAM til bærbar giver dig en hurtigere oplevelse

Vil du gerne sikre dig at din bærbare computer kører hurtigst muligt? Så kan det være en god idé at overveje om du skal investere i nogle RAM til bærbar. Antallet af RAM i din bærbare computer er vigtige for at sikre at de programmer, du benytter, kører i et hurtigt tempo. Har du ofte mange programmer åbne samtidigt, er det også nødvendigt at have en passende mængde af RAM.

Har du ikke nok bærbar RAM installeret, så kan du opleve at dine programmer ”crasher” eller at de til tider kan køre meget langsomt.

Det tilstrækkelige antal af Ram til bærbar afhænger selvfølgelig af, hvad du benytter din bærbare computer til og især hvilke, og hvor mange, computerprogrammer, du bruger.

Hvordan fungerer din computers RAM?

Dine bærbar RAM er din bærbare computers arbejdshukommelse. Man kan tænke på RAM (kort for Random Access Memory) som computerens korttidshukommelse. Når computeren kører et program, er der brug for hele tiden at gemme eller at overskrive data fra programmet. Her er det at dine RAM til bærbar kommer ind i billedet, da det er disse som data midlertidigt gemmes på.

Den unikke opbygning af RAM gør dem enormt hurtigt til at modtage, gemme, overskrive og sende data mellem resten af computerens komponenter.

Da RAM har en begrænset mængde af plads til data og benyttes af alle programmer, kræver det at den lagrede data konstant ændres eller overskrives. Er der ikke tilstrækkeligt med RAM til bærbar, så er der ikke nok med hukommelse til at alle programmer kan lagre og redigere data. Dette kan medføre at programmer kører meget langsomt eller, i værste fald, at de crasher. Af denne grund er det vigtigt at have tilstrækkeligt med RAM til barbar.

Bundkort og RAM kompatibilitet

Når du kigger efter RAM til bærbar, skal du kigge efter om typen af RAM passer til din bærbar computer. Det er intet problem, hvis du har RAM fra forskellige producenter. Skulle du for eksempel have et DDR4 SDRAM fra HyperX og gerne vil udvide med et DDR4 SDRAM fra Corsair, kan disse sagtens benyttes sammen, hvis der er plads på den bærbare computers bundkort.

Derimod kan du ikke blande de forskellige typer af RAM på kryds og tværs. Har du i forvejen DDR4 SDRAM og vil gerne udvide med flere RAM til bærbar, så skal de nye RAM også være af typen DDR4 SDRAM.

Du kan tjekke de typer RAM, samt hvor mange RAM, du kan installere, på din bærbares bundkort-specifikationer. I nogle tilfælde kan du læse dette på bundkortet ved siden af RAM-portene og i andre tilfælde skal du finde din bærbare computers bundkort-type. Her vil du typisk også kunne læse, hvor mange RAM, som dit bundkort maksimalt kan understøtte.