Acer Swift


Hos Føniks Computer kan du altid finde bærbare computere til aldeles skarpe priser, som her hvor vi har samlet de populære bærbare fra Acer Swift serien. Med Swift serien fra Acer får du overraskende meget bærbar for en usædvanlig lav pris, og den er derfor et oplagt valg til blandt andet studiebrug og til dig der leder efter en budgetvenlig bærbar. Vi forhandler flere forskellige varianter, så du uanset behov kan finde en der matcher dine specifikke præferencer. Med en Acer Swift bærbar behøver du ikke at gå ned på hardware bare fordi prisen er i bund. Vi har et bredt udvalg af Acer Swift 1, 3, 5 og X modeller. Er du på udkig efter en bærbar computer med touch, så har vi de fedeste computere med touch skærm. Tag et kig på de forskellige modeller af Acer Swift nedenfor og gør en god handel i dag!

Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Ofte stillede spørgmål

Er Acer en god computer?

Acer laver rigtig gode computere! Du kan få en Acer Swift, som er god til mange gængse formål, eller du kan se på en Acer Predator eller Acer Nitro, hvis du skal bruge en gamer bærbar.

Hvad koster en Acer?

Hvad en Acer computer koster, kommer meget an på model og serie. Du kan få en Acer Swift helt ned til 3.200 kr. En Acer Predator koster til gengæld mindst 12.000 kr.

Hvad er bedst Acer eller ASUS?

Acer og ASUS er begge rigtig gode mærker, og medmindre du allerede er kæmpe fan af det ene af dem, så kommer du ikke til at mærke nogen synderlig forskel. Vi foreslår derfor, at du ikke sætter de to producenter op imod hinanden som sådan, men i stedet bare finder det produkt fra den ene eller den anden, der passer bedst til dine behov.

Stort udvalg af Acer Swift hos Føniks Computer

Hvis du mangler en stabil, hurtig, stilren og virkelig god bærbar, så skal du vælge en Acer Swift. Acer Swift findes i forskellige varianter og du har naturligvis også flere valgmuligheder hos Føniks Computer. Se nærmere på de forskellige modeller og find den der bedst passer til dine behov. Hos Føniks computer kan du vælge forskellige modeller fra Acer. Vi forhandler Acer Swift 1, 3, 5 og X. Fælles for alle de forskellige serier fra Acer er, at det er eminente bærbare pc’er til forskellige behov og prisklasser. 

Den bedste computer til studiebrug - Vælg en Acer Swift 

Acer Swift er et klart og tydeligt bevis på at du kan få en pålidelig, veldesignet bærbar uden at skulle tømme hele kontoen. Den stilfulde Acer bærbar er især populær som studiecomputer og kan naturligvis håndtere de traditionelle hverdagsopgaver. Har du brug for en let, praktisk bærbar til generelt tekstarbejde, PowerPoint, regneark og internetbrug i dagligdagen, kan det ikke gøres meget billigere og bedre end med Acer Swift. Serien er udstyret med en SSD harddisk der sørger for meget hurtig opstart, hvilket gør den oplagt til hvis du skal ordne nogle småting imens du venter på bussen, tager en hurtig togtur og andet.

Acer Swift - en computer med touch

Skal du vælge en tablet eller en bærbar som skole computer? Måske behøver du hverken vælge det ene eller det andet, men et kompromis. Der findes mange fede tablets på markedet, og en af de funktioner mange elsker er touch funktionen. Sidder du til en forelæsning eller i din gymnasieklasse, så mangler man ofte lige muligheden for at kunne trykke på skærmen. Det kan være i forbindelse med en overstregning, en tegning af en graf eller lign. Det er altså en mega fed feature at have. Ved køb af en Acer Swift 5 får du en multi touch computer, som du kan bruge til alverdens ting. Det er en virkelig god bærbar computer, som kan bruges i mange år i mange timer ad gangen. Hvor mange tunge programmer din bærbar computer kan trække, afhænger af processoren. 

Hvad er en processor?

En computer kan ikke fungere uden en processor, og det er den der afgør hvor kraftig og stærk computeren skal være. Hos Føniks kan du vælge en Acer Swift med enten en intel i5 processor eller en intel i7 processor. Hvilken en du skal vælge, afhænger af formålet med computeren. Skal du kun bruge til almindeligt dagligdags brug eller skal det være en skole computer, så kan du snildt nøjes med en i5 processor. Er du grafiker, gamer eller har brug for at køre tungere programmer, så skal du vælge en i7 processor. Du kan også overveje at kigge på, hvilket grafikkort der er I computeren, da dette også kan være vigtigt, hvis den skal bruges til eventuel gaming eller behandling af tunge programmer.

Med en Acer Swift computer med touch, får du en high-end computer, som du virkelig vil få glæde af. Priserne for en Acer Swift med touch skærm, afhænger af valg af processor. Det er ingen hemmelighed, at jo bedre processor du vælger, jo mere koster computeren. Hos Føniks kan du få en computer med touch fra 8.127 kr for vores billigste Acer Swift med touch funktion.

Skal du bruge andet?

Når du sidder med din Acer Swift, så kan det godt være, at du gerne vil have lidt ekstra udstyr. Den har heldigvis allerede indbygget skærm og tastatur, så disse behøver du teknisk set ikke, selvom nogen måske gerne vil have det alligevel. Derimod er der stor sandsynlighed for, at du gerne vil have en mus til din Acer Swift, selvom den selv har funktioner, der gør, at du godt kan klare dig uden. På samme vis er det også virkelig rart med et headset, til når du gerne vil være alene med lyden.

Acer Swift X

Mangler du en bærbar computer som lige kan trække lidt mere og har en lidt bedre processor end de andre, så skal du vælge en Acer Swift X. Her får du en kraftigere og mere robust bærbar pc, som du kan bruge til arbejde, studie eller gaming. Det er en computer som er god, hvis du skal være i rum med andre. Acer har udviklet og integreret en smart støjreduktion i computeren, så andre ikke opfanger de lyde der er omkring der, hvis du deltager i et teams møde eller lign. Det er ret smart i den verden vi lever i lige nu, hvor man ofte arbejder tæt sammen med andre, eller arbejder hjemmefra med syge, larmende børn. Noget andet smart ved Acer Swift X serien er, at den har baggrundsbelyst tastatur, så du kan se hvor du skriver, hvis du er en natteravn, som godt kan lide at sidde med computeren om natten eller sen aften. Hos Føniks forhandler vi Acer Swift X i forskellige prisklasser, fra ca. 8.500 for vores billigste model kr til ca. 12.000 kr for vores dyreste. 

Vil du have hjælp til, hvilken Acer Swift du skal vælge?

Hos Føniks er vi computernørder, og ved derfor selvfølgelig en masse om bærbare computere fra Acer. Du skal derfor ikke være bange for at tage fat i os, hvis du er i tvivl om hvilken model der passer til dig. Vi står naturligvis til din rådighed, så kontakt os hellere en gang for meget end en gang for lidt. Så guider vi dig, og hjælper med råd og vejledning. Du kan eventuelt skrive en mail eller en chatbesked, så sidder vi klar med et godt råd, eller også kan du ringe til os.